homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale Yaz-14

#248 2010-06-29 12:21:32

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Anticonceptionale Yaz

pilulele le iei in mod normal...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#249 2010-06-29 12:25:33

andreeea20
New member
Inregistrat: 2009-12-18

Multumesc pt raspuns puss

#250 2010-06-29 12:27:43

x_ynna
Addicted member

Cu placere!

#251 2010-07-08 15:52:32

x_ynna
Addicted member

Fetelor am promis (nu mai stiu exact daca la topicul acesta sau la altul legat de acelasi subiect) ca o sa va scriu sa va spun cum ma inteleg cu Yaz...poi mai bine decat cu Karissa...intr-adevar ma usuca la bani dar imi este mai bine...

1. am mai slabit desi nu am facut nimic pentru asta, ci dimpotriva am bagat in sesiunea asta numai cola si dulciuri...de la 58kg am ajuns in 2 luni la 54,5 kg;
2. celulita parca nu se mai vede asa tare;
3. si libidoul parca e mai ridicat;

acum am si o nelamurire la care sper sa imi raspunda fetele care folosesc de ceva timp...luna asta menstruatia mi s-a diminuat foarte mult...dupa prima folie a venit abundenta (folia a fost intrerupta caci am uitat o pastila)...apoi m-am protejat cat a fost nevoie iar la terminarea urmatoarei folii mi-au aparut cateva pete maronii dupa a 3 a pastila alba (medicul de la planning imi spusese ca dupa a 2 a ar trebui sa apara menstruatia), in urmatoarea zi a aparut sangerarea dar a fost mult diminuata fata de cum aveam normal, iar a 3 a zi doar cateva picaturi si asta a fost tot...

acum eu va intreb...si la voi s-a diminuat tot atat? o fi normal sau sa ma gandesc la o sarcina? ...eu m-am protejat suplimentar atunci cand am uitat acea pastila (de fapt a fost no sex ca sunt eu paranoia) si in rest le-am luat pe toate...am unele dubii ca am facut acel vaccin pentru candida si eu stiam ca nu interactioneaza...dar poate stiu eu rau nustiu  ...in plus am avut o saptamana in care mi-a fost cam greata, cu dureri tranzitorii si nu foarte tari de stomac...greata era in special seara...e adevarat ca acum jumatate de an am mai avut o saptaman cu rau la fel, ba chiar si mai rau si n-a fost vorba de sarcina dar na...is paranoia neutral

voi ce ziceti? la voi cum se manifesta menstruatia?

thx! puss

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-07-08 15:55:52)

#252 2010-07-08 16:22:14

ukamiami
New member
Inregistrat: 2010-05-18

buna.folosesc yaz,am terminat pastilele aseara...stiti cumva pe cand sa ma asptept sa-mi apara mesntruatia?va multumesc

Publicitate

loading...

#253 2010-07-15 00:38:12

summer_addicted
New member
Inregistrat: 2010-07-14

pe baza a ce analize ati luat voi ac? mie mi s-au recomandat ac yaz de catre medicul ginecolog, facusem analizele la sange recent si iesisera ok. sunt suficiente pentru a ma increde in ele? mi-e teama de reactiile adverse, dar in acelasi timp as vrea sa le incep, poate de luna asta...

#254 2010-07-15 00:42:29

x_ynna
Addicted member

summer de regula AC.urile sunt date in urma unei conversatii cu medicul de planning sau cu ginecologul...poti sa le incepi fara griji...nu cred sa ai vreo problema wink ...daca mai apar nelamuriri poti intreba aici DAR nu posta in mai multe locuri o data si nu deschide mai multe topicuri pe acelasi subiect...mult succes!!

#255 2010-07-15 01:13:18

summer_addicted
New member

Merci. Sper sa fie ok, asta in cazul in care imi fac curaj sa le incep de luna asta smile. Poate sunt cam paranoica, dar am citit prea multe lucruri negative despre ele si m-au cam speriat.

#256 2010-07-15 01:44:01

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

In afara de analizele la sange pe mine m-a pus sa fac si dozari de hormoni. In functie de testosteron mi-a dat Yaz, ca era la un nivel cam mare.. nustiu

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#257 2010-07-15 13:03:14

summer_addicted
New member

Hm, atunci banuiesc ca tot Yaz mi-ar recomanda si cu analizele hormonale si fara. Chiar daca sa presupunem ca as avea nivelul vreunui hormon mai mare, tot Yaz mi-ar prescrie, fiind ac cu cea mai mica concentratie de hormoni de pe piata (cel putin asa mi-a zis dr.).
kemikal, tu cum te-ai inteles cu ele?

#258 2010-07-15 14:16:14

katharina_x
Full member

Pai eu m-am inteles foarte bine. Spotting in prima luna si atat. Nicio alta reactie gen varsaturi, dureri de cap, etc. Doar ca mi-a accentuat celulita. De fapt mi-a "adaugat" pe coapse. Sper sa o dau jos cu sportul si o dieta.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#259 2010-07-16 01:24:54

summer_addicted
New member

Si eu am niste probleme cu celulita, abia am reusit s-o mai atenuez, acum sper sa nu o iau de la capat cu ea. Oricum, nu de ea imi e cel mai frica, ci de alte reactii. smile

#260 2010-07-16 02:26:31

maria2329
Membru
Inregistrat: 2010-07-16

buna,
am si eu o mare nelamurire...am tot citit pe net despre pastile anticonceptionale Yaz, Karissa, Escapelle dar care este cea mai indicata si sigura? Mi-am inceput viata sexuala si sincera sa fiu imi este cam prea multa rusine sa merg la un ginecolog sa intreb pe tema asta sad sad, de aceea am zis sa apelez aici cu speranta ca ma poate ajuta cineva.
am citi despre Escapelle ca este cea mai eficienta, se administreaza in maxim 72 de ore de la contact..considerata ca fiind metoda de contraceptie de urgenta ( dar asta scrie pe net )...despre YAZ ce am citit aici multe persoane o recomanda...altele spun ca nu este ok pt toate organismele :-|
pot lua pastile de contraceptie fara consultatia unui ginecolog?daca da, care este cea mai recomandata :-S

multumesc anticipat

Viata e o lupta...cu tine insuti!

#261 2010-07-16 02:47:13

katharina_x
Full member

maria2329 a scris:

buna,
am si eu o mare nelamurire...am tot citit pe net despre pastile anticonceptionale Yaz, Karissa, Escapelle dar care este cea mai indicata si sigura? Mi-am inceput viata sexuala si sincera sa fiu imi este cam prea multa rusine sa merg la un ginecolog sa intreb pe tema asta sad sad, de aceea am zis sa apelez aici cu speranta ca ma poate ajuta cineva.
am citi despre Escapelle ca este cea mai eficienta, se administreaza in maxim 72 de ore de la contact..considerata ca fiind metoda de contraceptie de urgenta ( dar asta scrie pe net )...despre YAZ ce am citit aici multe persoane o recomanda...altele spun ca nu este ok pt toate organismele :-|
pot lua pastile de contraceptie fara consultatia unui ginecolog?daca da, care este cea mai recomandata :-S

multumesc anticipat

In primul rand Escapelle nu e metoda contraceptiva pe care sa o poti folosi regulat. Este una de urgenta, pe care o poti folosi de maxim 2 ori pe an, altfel risti sa-ti dai peste cap organismul, contine o doza mare de hormoni.
Anticonceptionalele nu le iei de capul tau. Mergi la medicul de planning care iti va  prescrie ceva ce ti se potriveste, pe baza unor analize ,depinde de fiecare in parte. Fiecare organism e diferit, nu lua pastile aiurea, nu te baza pe altii care spun ca se impaca bine cu Yaz-urile sau altele, tie poate nu ti se potrivesc. Iti recomand  vizita la planning si una la ginecolog eventual, daca abia ti-ai inceput viata sexuala.

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-07-16 02:48:45)

Yeah, that's my eye!

#262 2010-07-16 15:10:26

andreeea20
New member

Buna,am si eu o intrebare :  Daca in prima luna de Yaz a  aparut menstruatia dupa prima pastila alba,in a 2-a luna trebuie sa apara la fel? Pentru ca sunt la a 3-a pastila alba(urmeaza sa o i-au in seara asta) si inca nu a aparut butter  .
Postinorul isi face efectul la 6 zile dupa ce am intrerupt antibioticele?(a aparut o problema cu prezervativul  exact cand nu trebuia  butter )
Astept un raspuns daca se poate. buga  puss

Ultima oara a fost editat de andreeea20 (2010-07-16 18:41:22)

#263 2010-07-16 20:04:25

andreeea20
New member

nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie ?,va rog:(

#264 2010-07-16 20:25:44

x_ynna
Addicted member

andreea de postinor nu stiu sigur, sigur dar eu zic ca isi face efectul...
acum:
1. poate sa apara menstruatia si dupa a 3 a pastila...mie tot asa mi-a aparut si eu le-am luat corect si n-am luat nici antibiotice nici postinor;
2. in primele luni poti avea dereglari;
3. si de la postinor poti avea dereglari.

mult succes!

#265 2010-07-17 09:16:54

andreeea20
New member

Buna. Diseara trebuie sa i-au ultima pastila alba si inca nu mi-a venit grater .
Daca o i-au si pe ultima si tot nu imi vine,incep urmatoarea folie de Yaz? sau trebuie sa astept sa imi vina si apoi sa incep urmatoarea folie ?

#266 2010-07-17 16:21:18

Buburuzuca
New member
Inregistrat: 2010-07-17

Buna! sunt noua pe aici ...de vreo 3 zile incoace tot va vizitez. Am si eu o intrebare...am luat  in prima zi a menstruatiei prima pastila de yasmine ever:D am inteles ca daca o iei din prima zi esti protejata. Imi explica si mie de ce din prima zi esti protejata si a doua nu? reamintesc e prima data cand le iau si  poate intrebarile va par aiurite...dar nu vreau sa risc nimic prefer sa ma informez:D

Funny but when you're near me...I'm in the mood for love...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.