|
Nu esti logat.
Va rog sa mi raspunde ti#1 2009-06-18 18:44:26
va rog sa mi raspunde tiacum 1 an jumatate luam marvelon 21.de 6 luni nu mai i au.M am hotarat sa incep sa i au din nou dar au aparut reactii adverse(diaree si cateva picaturi de sange)mentionez ca nu am mai avut aceste reactii inainte.Trebuie sa renunt sau sa le i au in continuare?am o saptamana si nu s au ameliorat deloc.va rog sa mi raspunde ti! Offline #2 2009-06-18 18:50:35
Re: va rog sa mi raspunde tidiareea nu cred ca e de la ele, atentie ca daca ai mai mult de 4 scaune moi pe zi scade protectia Offline #3 2009-06-18 20:29:18
Re: va rog sa mi raspunde tiiau de vreo 5 luni ac si luna aceasta am facut un tratament cu antibiotice:),nu m-am protejat suplimentar,dar nu am facut sex decat de 2 ori si atunci pr meu nu a ejaculat inauntru:)am intrerupt tratamentul cu antibiotice si am luat 7 pastilute de ac pt a fi potejata.momentan sunt in perioada de pauza a ac(7 zile) si ciclu'trebuia sa imi vina ieri(asa imi venea de obicei)care ar putea fi cauza intarzierii:-ss?ac nu le'am intrerupt deloc.....in 6 am uitat sa iau o pastiluta si am luat'o in 7 dimineata si in aceeasi zi am luat'o pecea normala din data de 7 .ii vre'o problema? Offline #4 2009-06-18 20:37:44
Re: va rog sa mi raspunde ti...poate sa fie o simpla dereglarea...dar nu poti sa excluzi nici prezenta unei sarcini...metoda coitus intrerupt nu e ff sigura...iar in ceea ce priveste pastila uitata...daca nu ai mai mult de 12 ore intre pastile nu ai de ce sa iti faci griji... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-06-18 20:57:56
Re: va rog sa mi raspunde tiam vreo 14 ore intre pastile:)dar de cand am uitat pastiluta pr meu nu a terminat inauntru.ce-i drept mai sunt 4 zile in care poate sa imi vina ciclu.....,dar o sa fac un testulet:) Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-18 21:02:13
Re: va rog sa mi raspunde ti...este clar ca pe antibebe nu prea te-ai putut baza luna asta...acum cat de bine v-ati protejat voi nu stim... ...mai asteapta...poate sa iti vina in oricare zi de pauza...si apoi poti sa faci si un test ca sa vezi cu sta treaba... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2009-06-18 21:15:53
Re: va rog sa mi raspunde ticam nu:D pff ma ingrijorez k tot miercurea imi venea de cand iau ac si acum pauza:-|.mersi:) Offline #8 2009-06-19 00:51:23
Re: va rog sa mi raspunde tiMie de obicei mi se intampla cand luam antibiotice sa-mi intarzie cateva zile.Am urmarit de cateva ori,pentru ca la inceput eram si eu la fel de ingrijorata de ce intarzie.Apoi am observat ca de la antibiotice.Acum,fiecare organism reactioneaza diferit,la mine asa a fost. Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|