|
Nu esti logat.
Trichomonas vaginalis#1 2009-06-18 19:18:51
trichomonas vaginalisDraga Doctoressa, am si eu o intrebare la care sper sa primesc un raspuns cat mai urgent. Offline #2 2009-06-18 21:54:31
Re: trichomonas vaginalis
sa inteleg ca nu ai facut sex fara prezervativ deloc.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-06-18 23:06:43
Re: trichomonas vaginalisexact, nu am facut sex fara prezervativ deloc, pentru ca nu iau anticonceptionale si atunci ma protejez. Multumesc mult pt raspuns. Offline #4 2009-06-18 23:10:00
Re: trichomonas vaginalis
atunci e destul de ciudat intr-adevar cum ai fi putut sa contactezi trichomonas...poate sti unul dintre exceptionalele cazuri care s-au contaminat de la piscina/etc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-06-19 09:20:32
Re: trichomonas vaginalismultumesc, asa am sa fac...eram un pic speriata si nu stiam daca o sa primesc un raspuns Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|