homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trichomonas vaginalis

#1 2009-06-18 19:18:51

celia801
New member
Inregistrat: 2009-06-18

trichomonas vaginalis

Draga Doctoressa, am si eu o intrebare la care sper sa primesc un raspuns cat mai urgent.
Am avut dureri de rinichi asa ca am luat ceva antibiotice, cand am vazut ca durerile nu ma lasau mi-am facut un test de urina si un test adis care au iesit perfecte. In toata aceasta perioada mi-a aparut si o secretie alba - galbuie groasa, nu am niciun fel de usturimi sau dureri.
Din cauza acestei secretii am fost la ginecolog si mi-a facut un examen care a iesit cam asa: frecvente celule epiteliale pavimentoase  superficiale si intermediar iyolate si grupate, numeroase polimorfonucleare, rare celule parabayale binucleate iyolate i grupate, foarte rare hematii, frecventa flora microbiana cocobacilara,preyente filamente de fibrina. Trichomonas vaginalis - preyent, candidaa albicans - rari spori - in mare dupa ce am mai citit pe net am inteles ca am microbul trichomonas dar sunt un pic speriata pt ca nu inteleg cum am putut sa+l capat avand in vedere ca fa sex protejat.
Nu am mai avut nicidata probleme de acest fel, va rog sa ma ajutati cu un sfat sunt un pic speriata.
Cat de grav este ceea ce am si cum pot sa previn pe viitor?
Va multumesc

#2 2009-06-18 21:54:31

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: trichomonas vaginalis

celia801 a scris:

Draga Doctoressa, am si eu o intrebare la care sper sa primesc un raspuns cat mai urgent.
Am avut dureri de rinichi asa ca am luat ceva antibiotice, cand am vazut ca durerile nu ma lasau mi-am facut un test de urina si un test adis care au iesit perfecte. In toata aceasta perioada mi-a aparut si o secretie alba - galbuie groasa, nu am niciun fel de usturimi sau dureri.
Din cauza acestei secretii am fost la ginecolog si mi-a facut un examen care a iesit cam asa: frecvente celule epiteliale pavimentoase  superficiale si intermediar iyolate si grupate, numeroase polimorfonucleare, rare celule parabayale binucleate iyolate i grupate, foarte rare hematii, frecventa flora microbiana cocobacilara,preyente filamente de fibrina. Trichomonas vaginalis - preyent, candidaa albicans - rari spori - in mare dupa ce am mai citit pe net am inteles ca am microbul trichomonas dar sunt un pic speriata pt ca nu inteleg cum am putut sa+l capat avand in vedere ca fa sex protejat.
Nu am mai avut nicidata probleme de acest fel, va rog sa ma ajutati cu un sfat sunt un pic speriata.
Cat de grav este ceea ce am si cum pot sa previn pe viitor?
Va multumesc

sa inteleg ca nu ai facut sex fara prezervativ deloc....
nu e grav nu te stresa, se trateaza usor si te poti feri facind sex doar cu prezervativ

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-06-18 23:06:43

celia801
New member

exact, nu am facut sex fara prezervativ deloc, pentru ca nu iau anticonceptionale si atunci ma protejez. Multumesc mult pt raspuns.

#4 2009-06-18 23:10:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

celia801 a scris:

exact, nu am facut sex fara prezervativ deloc, pentru ca nu iau anticonceptionale si atunci ma protejez. Multumesc mult pt raspuns.

atunci e destul de ciudat intr-adevar cum ai fi putut sa contactezi trichomonas...poate sti unul dintre exceptionalele cazuri care s-au contaminat de la piscina/etc
rugamintea e sa citesti regulile forumului si sa le respecti.......nu mai posta peste tot aceeasi intrebare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-06-19 09:20:32

celia801
New member

multumesc, asa am sa fac...eram un pic speriata si nu stiam daca o sa primesc un raspuns

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.