homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Leziune pe vestibulul vaginal

#1 2009-06-19 01:55:51

bumbulina
Membru
Inregistrat: 2009-06-19

leziune pe vestibulul vaginal

Problema mea este o leziune pe vestibulul vaginal. Am avut niste scurgeri cu sange cateva zile care mi-au trecut. Am fost la ginecolog si mi-a spus ca nu vede nimic, insa leziune e inca prezenta, probabil nu s-a uitat destul de bine. Rezultatele la testul HPV si al secretiei au aratat ca am tipul II si colpita. As dori sa aflu ce poate fi acea leziune, este maronie si am usturimi mari la urinare.

#2 2009-06-19 09:39:54

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: leziune pe vestibulul vaginal

nu inteleg , ti-a facut testul hpv? caci el iti arata prezenta virusului hpv , si nu indica clasa , probabil faci confuzie si vorbesti despre testul papanicolau , el indica clasa
cat despre sangerari e posibil sa ai o rana pe col , si se poate vedea daca faci o colposcopie, nu cred ca s-a putut vedea la un control de rutina
ai spus ca ai colpita , pai din moment ce ai sangerari , care probabil vin de la col , e "normal " sa ai colpita , caci ea indica inflamarea colului
trebuie sa faci o analiza de secretie si o cultura din colul uterin sa vezi ce anume ti-a provocat rana
nu ar strica si o colposcopie
usturimile unde le simti ? in uretra sau te ustura in momentul in care urina atinge pielea?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-06-19 09:41:02)

#3 2009-06-19 19:12:23

bumbulina
Membru
Inregistrat: 2009-06-19

Re: leziune pe vestibulul vaginal

tttttt a scris:

nu inteleg , ti-a facut testul hpv? caci el iti arata prezenta virusului hpv , si nu indica clasa , probabil faci confuzie si vorbesti despre testul papanicolau , el indica clasa
cat despre sangerari e posibil sa ai o rana pe col , si se poate vedea daca faci o colposcopie, nu cred ca s-a putut vedea la un control de rutina
ai spus ca ai colpita , pai din moment ce ai sangerari , care probabil vin de la col , e "normal " sa ai colpita , caci ea indica inflamarea colului
trebuie sa faci o analiza de secretie si o cultura din colul uterin sa vezi ce anume ti-a provocat rana
nu ar strica si o colposcopie
usturimile unde le simti ? in uretra sau te ustura in momentul in care urina atinge pielea?

Intr-adevar, era vorba de testul Papanicolau. Am facut si analiza de secretie si in urma celor doua mi s-a pus diagnosticul de coplita, care e provocata de o bacterie ce a migrat din anus in vagin. L-am intrebat pe medic daca e nevoie de alte investigatii si mi-a spus ca nu.
Usturimile le simt pe vestibulul vaginal, unde este leziunea si ma ustura in momentul in care urina o atinge.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.