|
Nu esti logat.
Cauze medicale pt. intrerupere de sarcina#1 2009-06-19 12:22:23
Cauze medicale pt. intrerupere de sarcinaBuna, The !! will be whatever we make it Offline #2 2009-06-19 12:33:39
Re: Cauze medicale pt. intrerupere de sarcina...e trist ce spui tu Lililala...de obicei avortul in lunile avansate este un avort terapeutic...adica un avort care se face deoarece este pusa viata mamei in pericol sau au fost descoperite niste malformatii la fat si parintii decid sa recurga la avort ca sa nu aiba un copil cu deficiente... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-06-19 12:35:46
Re: Cauze medicale pt. intrerupere de sarcinaimi pare rau Lililala... Offline #4 2009-06-19 12:39:20
Re: Cauze medicale pt. intrerupere de sarcinaImi pare rau Lililala, saracii parinti ,nici nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul lor. Sigur era vorba de ceva grav Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #5 2009-06-19 22:12:27
Re: Cauze medicale pt. intrerupere de sarcinaca sa iei o astfel de decizie sigur era ceva grav.... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-19 23:28:36
Re: Cauze medicale pt. intrerupere de sarcinaMulțumesc pentru lămuriri. Sper să treacă cu bine peste această experiență și să ?ncerce mai departe. The !! will be whatever we make it Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|