homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o problema va rog sa ma ajutati

#1 2009-06-20 11:50:21

lizeetee
New member
Inregistrat: 2009-06-05

am o problema va rog sa ma ajutati

buna ziua am si eu o problema care ma supara si ingrijoreaza am luat o luna mercilon anticonceptionale de fapt prima luna acum sunt in pauza a 6a zi si am inceput sa sangerez ca la menstra si cu chegulete de sange mai inchise la culoare nu am dureri deloc va rog sa ma ajutati cu un sfat eu am avut pe tot parcursul foliei sangerari mici acum nu stiu ce sa fac si ce sa mai cred de luni trebuie sa incep o noua foloie de mercilon dar pur si simplu imi este frica sa nu se agraveze situatia adica sa nu sangerez mai rau sau sa nu se mai opreasca ,va rog ajutati-ma cu un sfat

#2 2009-06-20 12:35:34

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: am o problema va rog sa ma ajutati

ce ai tu acum e menstra. ce ai avut in timpul foliei se numeste spotting,si apare in primele 3 luni de ac,pt ca se acomodeaza corpul tau cu ele smile in a8a zi incepe alta folie,nu te ingrijora,ca nu ai motive. acum tu pur si simplu esti la menstra,ca in oricare luna smile pentru asta exista pauza de 7 zile tongue

#3 2009-06-20 12:48:33

lizeetee
New member
Inregistrat: 2009-06-05

va multumesc de raspuns sunt tare nelinistita nu am pazit asa ceva pana acum as dori sa mai aflu de la voi care aveti experienta cu anticonceptionalele daca voi incepe o noua folie oare menstra se va opri sau vor fi sangerari continue va multumesc eu sunt mai fricoasa si ma gandesc sa nu ajung prin spital

#4 2009-06-20 12:50:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

menstra ti se va opri. depinde cat te tine de obicei... s-ar putea de la ac sa te tina mai putine zile. poate o sa mai ai spotting,sau poate a fost doar in prima luna. oricum,nu ai motive de ingrijorare,e complet normal in primele 3 luni smile puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.