|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?#1 2009-06-20 12:47:02
sunt insarcinata?am si eu o problema...am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu si nu am luat nimic dupa....la 2 zile mi-a venit menstruatia si am inceput sa iau anticonceptionale crezand ca nu mai exista nici un risc!dar dupa a 3-a pastila am inceput sa am senzatia de greata si de abia mai pot sa mananc....sa fie de la anticonceptionale sau este posibil sa fiu insarcinata chiar daca mi-a venit? Offline #2 2009-06-20 12:53:56
Re: sunt insarcinata?eu zic ca daca ti-a venit normal nu esti insarcinata...simptomele pe care le descrii sunt mai degraba efecte adverse ale anticonceptionalelor...asa se intampla in primele 3 luni, pana se acomodeaza organismul cu ele "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-06-20 12:54:00
Re: sunt insarcinata?nu cred ca daca ai fi fost insarcinata,ar fi aparut simptomele atat de repede. adica,si daca ai fi ramas,celula-ou ar fi avut... cat? 5-6 zile? nu ai fi avut nicio simptoma. fa un test de sarcina la 3 saptamani de la contact,ca sa fii sigura. desi,daca ti-a venit menstra,ma indoiesc ca ai ramas. Offline #4 2009-06-21 00:19:00
Re: sunt insarcinata?...ce vroiam sa va intreb...am inteles ca medicul ginecolog isi poate da seama de existenta unei sarcini care e chiar la inceput prin tuseu...cica cervixul "se ramoleste"asa mi-a explicat medicul care mi-a zis...este adevarat?...voi stiti ceva despre asta?... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-06-21 10:41:39
Re: sunt insarcinata?Daca sarcina e foarte mica, medicul nu are cum sa-si dea seama de existenta ei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-21 12:42:54
Re: sunt insarcinata?aham...ok...mersi andreea... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|