|
Nu esti logat.
Menstruatia in zilele de pauza#1 2009-06-21 01:14:51
menstruatia in zilele de pauzabuna seara. am si eu o teama....astazi trebuia sa imi vina menstruatia..iau yasmin de un an si ceva si mereu sambata la amiaza mi-a venit...deja s-a terminat ziua de sambata si nu s-a intamplat nimik. prima pastila din urmatoarea folie o incep miercuri...deci mai sunt 3 zile din cele 7 de pauza. eu sunt o fire mai stresata.deja sunt alarmata. nu am uitat nici o pastila,am intarziat doar o singura data una cu 6ore,nu am luat alte medicamente care sa interfere cu AC,nu am vomat,practic nu e nimic gresit in administrarea lor. mi-as face un test,dar maine e duminia si dak iese pozitiv nu am unde sa ma duc si am sa innebunesc,asa k mai astept vrand-nevrand pana luni. voi ati mai patit asa ceva? puteti sa imi dati vreun sfat ceva? va multumesc mult mult. noapte buna Offline #2 2009-06-21 01:17:45
Re: menstruatia in zilele de pauzase poate intampla emilitza! insarcinata nu ai cum sa fii daca zici ca le-ai luat corect! sigur o sa vina pana incepi noua folie! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-06-21 01:46:37
Re: menstruatia in zilele de pauzae ma mai framanta pe mine e ca inaintea acestei folii am luat 2 luni fara pauza ca sa decalez menstruatia ca se nimerea direct la banchet. atunci am uitat de 2 ori sa iau pastilutza..una pe o folie si cealalata pe a doua folie...dar in ambele cazuri am folosit protectie 7 zile dupa. am avut menstruatie la incheierea celor 2 folii,doar k a fost maimult maro si cu cheaguri...dupa care am inceput aceasta folie. imi e groaza sa nu mi se fi intamplat atunci ceva...este posibil sa fi ramas atunci si sa am mnstruatie? offf... Offline #4 2009-06-21 10:12:18
Re: menstruatia in zilele de pauzaDaca te-ai protejata corect sapte zile dupa ce ai uitat pastilele, nu ai cum sa fii insarcinata. Parerea mea este ca e vorba de o dereglare. In plus, menstra poate aparea in oricare din cele sapte zile. Daca nu apare menstra in pauza, fa un test de sarcina in ziua opt. Daca testul este negativ incepi normal urmatoarea folie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|