homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-254

#4808 2011-06-29 19:41:13

Mini.K
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2011-06-13
Site

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

lala20 a scris:

Haideti ca incep sa va povestesc de psihologia mea daca vreti. Deci am 11 lectii, fiecare cu caracteristici, forme si definitii, cu multe nuante si sunt panicata.. DIN NOU!
Mi-am propus sa invat primele 6 lectii azi si maine pe restul de 5, iar dupa ce termin sa ma apuc de repetat big_smile.

Foarte bine ai facut! Sa te tii de "planul" tau. big_smile

Multe si nimic... un om ca oricare altul. coffestudiu

#4809 2011-06-29 19:41:30

daenarys
Vizitator

loredana,nu cred.
mie toti profii mi-au zis ca la corectura se incearca sa se dea puncte nu sa se scada.

#4810 2011-06-29 19:43:04

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Mini.K a scris:

lala20 a scris:

Haideti ca incep sa va povestesc de psihologia mea daca vreti. Deci am 11 lectii, fiecare cu caracteristici, forme si definitii, cu multe nuante si sunt panicata.. DIN NOU!
Mi-am propus sa invat primele 6 lectii azi si maine pe restul de 5, iar dupa ce termin sa ma apuc de repetat big_smile.

Mini, imi place de tine ca esti ca un fel de ''mama ranitilor'' puss

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#4811 2011-06-29 19:45:14

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

fetelor.. ce parere aveti de astia care mai au si gura mare dupa ce ca nu sunt in stare sa deosebeasca genul dramatic de cel epic? cica vor sa dea ministerul in judecata neutral POFTIM? ce tupeu, sincer.. mi se pare strigator la cer.. este o greseala capitala in opinia mea. e ca si cum m-as fi apucat eu sa scriu enigma otiliei ca-mi place mie lol ce daca era camil petrescu acolo? are opere dramatice. la fel cum si sorescu are poezii, si caragiale schite (nu ca unii n-ar fi scris domnu goe lol )

sincer mi se pare revoltator.. cata nesimtire sa ai, dupa ce ca nu stii sa citesti o cerinta, sa mai ai si pretentii? adica.. sa presupunem ca eu n-as fi scris chiar tot la iona.. si sa iau jumate din punctaj. sa am aceeasi nota cu cei care au scris ult noapte? neutral sincer acum..

cu toata parerea de rau pt cei care au facut confuzia asta, dar nu e admisibil sa mergi la bac si sa faci asa o greseala fundamentala...

Ultima oara a fost editat de Banana Split (2011-06-29 19:46:38)

#4812 2011-06-29 19:46:07

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Te cred, kei, te cred. Ca la romana lol Inveti ca prostul marile romane tot liceul ( ma rog, nu in sensul strict al cuvantului, dar you get my point ) si iti pica o caracterizare imbecila a unui ... lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#4813 2011-06-29 19:47:28

Mini.K
Full member
Site

lala20 a scris:

Mini.K a scris:

lala20 a scris:

Mini, imi place de tine ca esti ca un fel de ''mama ranitilor'' puss

Pai daca mai mult nu pot face... Mi s-a spus de mai multe ori ce ai zis si tu si o gramada de lume imi etaleaza fel si fel de chestii prin care trec, iar eu trebuie sa le raspund cu vreun sfat ori mai stiu eu ce... Uneori nu am chef, alteori nu stiu ce sa spun.. Dar totusi, stau asa si ma gandesc ca "omu asta chiar are nevoie de o vorba buna sau de o incurajare", apoi imi dau cu parerea. De fiecare data sunt subiectiva (poate uneori prea subiectiva). lol
Cred ca in loc sa devin arhitecta mai bine m-as face consultant psihologic. Sau doar o persoana care "stie sa asculte" si sa raspunda cand considera ca e nevoie. lol Oare as castiga ceva? Sau as manca numai paine cu apa? rotfl

#4814 2011-06-29 19:49:14

anna10
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-05-12

si eu sunt de acord cu banana...mi se pare chiar trist ca in clasa a 12a sa nu fi in stare sa deosebesti un text dramatic de un roman cu tema dramatica...poate petru altii suna complicat da dupa ce se presupune ca cel putin 1 an de zile, asta faci...

Ultima oara a fost editat de anna10 (2011-06-29 19:52:56)

http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif

ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti?

#4815 2011-06-29 19:49:54

lala20
Hero member

Banana, eu sunt toootal de acord cu tine. Personal, mi s-a parut foarte clar formulata cerinta si nu mi se pare corect sa ii bage pe oamenii aia care au facut variantele intr-un rahat fiindca vor sa gaseasca un vinovat. Adica puii mei, daca ai fost pe la orele de romana si ai citit niste chestii de bun simt intelegi ca textul dramatic se refera la un text apartinand genului cu acelasi nume.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-06-29 19:50:55)

In the eye of the storm

#4816 2011-06-29 19:50:30

Mini.K
Full member
Site

Banana Split a scris:

fetelor.. ce parere aveti de astia care mai au si gura mare dupa ce ca nu sunt in stare sa deosebeasca genul dramatic de cel epic? cica vor sa dea ministerul in judecata neutral POFTIM? ce tupeu, sincer.. mi se pare strigator la cer.. este o greseala capitala in opinia mea. e ca si cum m-as fi apucat eu sa scriu enigma otiliei ca-mi place mie lol ce daca era camil petrescu acolo? are opere dramatice. la fel cum si sorescu are poezii, si caragiale schite (nu ca unii n-ar fi scris domnu goe lol )

sincer mi se pare revoltator.. cata nesimtire sa ai, dupa ce ca nu stii sa citesti o cerinta, sa mai ai si pretentii? adica.. sa presupunem ca eu n-as fi scris chiar tot la iona.. si sa iau jumate din punctaj. sa am aceeasi nota cu cei care au scris ult noapte? neutral sincer acum..

cu toata parerea de rau pt cei care au facut confuzia asta, dar nu e admisibil sa mergi la bac si sa faci asa o greseala fundamentala...

Iti spun eu parerea mea: sunt niste incompetenti. Pentru ca nu sunt in stare sa CITEASCA si sa inteleaga o cerinta. Nu e absolut nimic formulat aiurea sau cu subinteles. Doamne fereste-ma. Au facut 12 clase si totusi nu sunt in stare de atata lucru.. Si aici in Cluj au fost sute de elevi care au facut prostia asta. Si totul din neatentie. La cerinta s-au uitat doar la autorii canonici si au omis faptul ca mai exista o parte a cerintei chiar la inceput. Astfel, au ales direct C.Petrescu si au dat-o in bara.
O vorba veche, dar de efect: "Graba strica treaba!"

#4817 2011-06-29 19:51:51

lala20
Hero member

Mini, eu cred ca ai manca numai paine cu apa de pe urma meseriei asteia.. cel putin in Romania la ora actuala lol

In the eye of the storm

#4818 2011-06-29 19:53:15

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

exact.. vor sa caseasca un tap ispasitor.. sincer mai bine ar sta in banca lor

#4819 2011-06-29 19:53:53

kdeea
Platinum member

Fetelor, haideti sa nu judecam ... smile Adica da, nici eu nu as fi de acord cu asta si aveti dreptate cu ce ziceti si va sustin in sensul asta, dar stati linistite ca sigur nu o sa se puncteze Ultima noapte ...

#4820 2011-06-29 19:53:58

Mini.K
Full member
Site

lala20 a scris:

Mini, eu cred ca ai manca numai paine cu apa de pe urma meseriei asteia.. cel putin in Romania la ora actuala lol

Cat de trist...

#4821 2011-06-29 19:56:51

anna10
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-05-12

eu ma bag sa ma uit la pretty little liars si maine ma apuc d invatat:D

http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif

ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti?

#4822 2011-06-29 19:57:09

Mini.K
Full member
Site

kdeea a scris:

Fetelor, haideti sa nu judecam ... smile Adica da, nici eu nu as fi de acord cu asta si aveti dreptate cu ce ziceti si va sustin in sensul asta, dar stati linistite ca sigur nu o sa se puncteze Ultima noapte ...

Sincer, putin mi-ar pasa daca le-ar puncta. Macar ar avea si ei o nota rezonabila, chiar daca greseala e din vina lor. Nu am nici macar o farama de.. nu stiu. Nu stiu cum sa ma exprim in clipa asta, dar cert e ca nu m-ar deranja. Pe mine ma intereseaza bacul meu, in mare parte. Sa stiu eu ca-s ok, apoi ii ajut pe altii. Pentru ca daca ii ajuti intai pe altii, ei evolueaza si tu ramai la coada vacii, scuzati exprimarea. Astfel, evoluezi tu, ii poti ajuta mai bine pe cei din jurul tau.
Tactica mea. Pana in prezent nu m-a dezamagit niciodata.

#4823 2011-06-29 19:57:27

lala20
Hero member

Sa stii, Mini...

Kdeea, nu e vorba ca le puncteaza sau nu, e vorba strict de gestul asta de a vrea sa dai in judecata niste oameni fara sa ai o baza, doar ca sa gasesti un tap ispasitor.

In the eye of the storm

#4824 2011-06-29 19:58:54

Mini.K
Full member
Site

Doamne cat de prost ma exprim. Need air. Ma duc sa-mi plimb catelusa. Totusi, mai degraba, e invers: ma plimba ea pe mine. Spor la invatat! puss

#4825 2011-06-29 19:59:43

kdeea
Platinum member

Mda, adevarat ...

#4826 2011-06-29 20:25:25

kdeea
Platinum member

Mama, cand ma gandesc la imbulzeala de duminica la rezultate ... pfuai ... neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.