homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-283

#5359 2011-07-03 12:35:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

Random a scris:

offtopic. carmen. place mult avatarul tau tongue

Mersi.

Sunt de acord cu Bianca, in ceea ce priveste Spiru. Sunt atatea facultati particulare la care nu tb sa te omori cu invatatul, asa ca mai bine alege altceva.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5360 2011-07-03 12:37:19

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Asd,chiar asa e.
Uite,de ex,nu stiu ce l-a apucat pe al meu sa faca mg la S.H. (el mai avand totusi o facultate terminata)  lol  si maine da licenta. Au 360 de intrebari,din care le va pica doar 30,si el doar invata grilele  forgetit

#5361 2011-07-03 12:37:41

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Biannca pai altundeva unde?Nu ma intereseaza renumele,ma intereseaza sa ma descurc,sa fie cat de cat aproape de nivelul meu si oricum dupa ce o voi face fac si un curs.... In fine ramane sa ma gandesc dar as opta pt Spiru.La Dimitrie Cantemir am inteles ca este f greu sad

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#5362 2011-07-03 12:37:41

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Asd rotfl piata muncii e saturata de economisti tongue
Am terminat economicul, generatia noastra si cea de dinainte au fost primele la care nu s-au mai facut recrutari de pe bancile liceului. Acum sunt la management - o sa intru pe somaj (am avut noroc ca mi-am gasit de lucru acum, poate tot raman aici). Deci nu te lua dupa gura lumii cu "meserie de viitor" ca nu e chiar asa. Plus ca pentru a deveni un contabil care chiar sa aiba clienti si sa faca bani trebuie sa intri in corpul contabililor autorizati, chestie care presupune mult de invatat, ani de stagiatura etc etc.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5363 2011-07-03 12:38:09

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Asd a scris:

Ziceau ca la 12 dar inca nu s-au afisat sad .Pf..asa greu sa fie?Nu imi place lol dar ma gandeam ca poate ma descurc si daca ma gandesc bine contabilitatea e o meserie de viitor unde mai pun ca am si sante mari si clienti garantati ... lol.O sa ma gandesc bine dar vorbisem cu cativa prieteni de la mine si am inteles ca se dau numai texte grila si inveti grilele acu mi se pare prea usor sa fie asa....

din cate stiu ea, asta cu grilele e valabil numai pt id. La zi se dau tot examene clasice, scrise.

Publicitate

loading...

#5364 2011-07-03 12:39:38

Asd
Full member

Ma gandeam ca nu o sa fie asa de simplu si frumos cum pare...Stiu yoyolina dar chiar nu stiu la ce sa dau... ma gandeam intre finante si banci sau marketing.
Pai sunt la zi baietii cu care am vorbit eu...mda pana nu gasesti pe cineva care are cat de cat habar sa te faca sa intelegi cum stau lucrurile nu ai de unde sa stii...

Ultima oara a fost editat de Asd (2011-07-03 12:41:01)

#5365 2011-07-03 12:40:12

*joy*
Insomniac member

meliko  smile  Ei intra la gramada in sali,intra unii de la o specializare cu altii de la specializare  forgetit  Important e sa-si gaseasca un calculator liber,sa isi introduca datele si examenul care doreste sa il dea.
Nu exista nicio organizare...

#5366 2011-07-03 12:40:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Daca tot vrei sa faci o facultate, fa ceva care sa-ti placa, pt ca daca esti fericita cu ceea ce faci si cu meseria pe care ti-o alegi, o sa si excelezi; daca te inscrii la ceva doar asa, nu o sa ai chef nici macar de invatat.

Uite, mie chiar imi place contabilitatea, dar nu am nici o tragere de inima cu faculta asta... Stiu ca o sa ies cu diploma de economist si atat. Vroiam publicitate, media, ceva de genul. Dar am mers tot timpul pe ideea sa fac cv din care sa iasa bani, sa-mi duc traiul singura. Cand am avut tupeu sa spun acasa ca eu AIA vreau sa fac n-am primit nici cel mai mic sprijin... ori fac management, ori imi bag picioarele in ea faculta si ma angajez. Desi pun pariu ca as fi fost buna in ceea ce as fi facut, si m-as fi facut remarcata. Dar asta este.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-07-03 12:44:07)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5367 2011-07-03 12:41:16

carmen_21
Insomniac member

Asd a scris:

Biannca pai altundeva unde?Nu ma intereseaza renumele,ma intereseaza sa ma descurc,sa fie cat de cat aproape de nivelul meu si oricum dupa ce o voi face fac si un curs.... In fine ramane sa ma gandesc dar as opta pt Spiru.La Dimitrie Cantemir am inteles ca este f greu sad

Ei, cat de greu poate sa fie? atunci cei de la ASE ce sa mai zica
Mai exista si Romano-americana, Hyperion, Ecologica... ma rog, nu stiu daca au specializarea pe care o vrei tu, dar serios acum, daca tot vrei sa faci facultate, nu o face pe cea mai "praf", doar pt ca este usoara.

#5368 2011-07-03 12:42:06

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

lovingyou a scris:

4 licee pana acum unde nu a promovat nimeni ..

lovingyou a scris:

update . 8 licee neutral sursa realitatea nustiu

sunt mai mult decat socata  va
nu zic, o fi scazut calitatea predarii, insa calitatea elevilor a scazut foooarte mult ... trist ce se intampla in tara asta ...

#5369 2011-07-03 12:42:15

meliko
Full member

Biannca a scris:

meliko  smile  Ei intra la gramada in sali,intra unii de la o specializare cu altii de la specializare  forgetit  Important e sa-si gaseasca un calculator liber,sa isi introduca datele si examenul care doreste sa il dea.

si la zi? am o prietena la litere la spiru si da examene scrise, nu grila, si nu la calc nustiu

#5370 2011-07-03 12:42:39

Asd
Full member

Stiu Yoyolina  dar crede-ma ca nu prea am avut ocazia sa vb despre asta si nici nu prea am cu cine...In principiu nu prea stiu mare lucru...Planul meu de viitor era sa fac un curs de coafeaza si unul de contabilitate...

#5371 2011-07-03 12:43:07

*joy*
Insomniac member

Asd,daca stai sa te gandesti...ceva tot va trebui sa inveti pe parcursul facultatii,indiferent ca e SH sau Universitatea Buc.

#5372 2011-07-03 12:43:46

*joy*
Insomniac member

meliko a scris:

Biannca a scris:

si la zi? am o prietena la litere la spiru si da examene scrise, nu grila, si nu la calc nustiu

da ,la zi. Acum nu stiu,depinde probabil de fiecare departament in parte.

#5373 2011-07-03 12:44:57

meliko
Full member

asd, gandeste-te la ce materii ti-au placut in liceu, la ce esti buna. Daca faci o fac care iti si place, ai toata sansele sa reusesti in viitor. La orice specializare sunt destui care termina, ideea e sa fi printre cei buni, ca sa poti sa-ti gasesti ceva de lucru dup-aia.

#5374 2011-07-03 12:45:15

carmen_21
Insomniac member

Biannca a scris:

meliko a scris:

Biannca a scris:

da ,la zi. Acum nu stiu,depinde probabil de fiecare departament in parte.

Va dati seama ca la litere nu prea merge cu grile... doar au si ei o parte de literatura unde tb sa se vada ca au habar sa lege frazele.

#5375 2011-07-03 12:46:11

Asd
Full member

Stiu Carmen dar trebuie sa gandesc si realist...in liceu mai mult m-am prostit...abia ma chinui sa mai retin ceva si astea....mi-am revenit cat de cat in ultimul an cand am invatat pt bac.Trebuie sa gandesc si realist...eu m-as duce la o facultate buna dar stiu ca nu voi face fata...

#5376 2011-07-03 12:46:48

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

carmen_21 a scris:

Asd a scris:

Ei, cat de greu poate sa fie? atunci cei de la ASE ce sa mai zica
Mai exista si Romano-americana, Hyperion, Ecologica... ma rog, nu stiu daca au specializarea pe care o vrei tu, dar serios acum, daca tot vrei sa faci facultate, nu o face pe cea mai "praf", doar pt ca este usoara.

stiu ca probabil o sa imi sara o gramada de lume in cap, dar nu pot sa ma abtin ...nu inteleg conceptul asta de la noi de a face o facultate, acolo, sa fie ... frate, daca iti alegi facultatea in functie de cat de usoara sau grea este, imi pare rau sa iti spui, insa mai bine nu o faci  roll

#5377 2011-07-03 12:48:31

*joy*
Insomniac member

Asd,cum poti sa afirmi asta din moment ce nu ai incercat?   neutral
Mergi fata la o fac buna,incearca totusi,sa nu iti para rau mai tarziu  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.