homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-298

#5644 2011-07-07 11:50:31

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

A zis de vreo 5 ori ca vrea sa faca o facultate usoara, si  i se recomanda pt a doua oara Universitatea la  id neutral
Asd, la Cantemir au REI, am o prietena care face acolo la distanta. Stiu ca are o gramada de examene in sesiune, dar nu prea isi face probleme, in sensul ca nu se omoara cu invatatul, si totusi are note bune.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5645 2011-07-07 11:52:21

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

coraline a scris:

ca de exemplu spiru rotfl unde s-a retras acreditatea la ID. asa e yoyo, ai dreptate tongue

Eu sunt la stat, nu la Spiru tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5646 2011-07-07 11:53:13

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai ea a zis ca vrea invatamant la distanta, asa ca asta ii recomandam.

la REI am avut si eu pe cineva, a intrat, a terminat, la revedere lol no strings attached

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5647 2011-07-07 11:53:54

coraline
Addicted member

yoyolina a scris:

coraline a scris:

ca de exemplu spiru rotfl unde s-a retras acreditatea la ID. asa e yoyo, ai dreptate tongue

eu ma refeream in general la ID, ca mi-am dat seama ca a gresit cand am zis ca toate au ID. de fapt da, toate au, ins anu sunt toate autorizate tongue ca sunt stat sau particular, tre sa se uite sa fie acreditate, cum spui tu

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5648 2011-07-07 11:55:20

yoyolina
Moderator

coraline a scris:

yoyolina a scris:

coraline a scris:

eu ma refeream in general la ID, ca mi-am dat seama ca a gresit cand am zis ca toate au ID. de fapt da, toate au, ins anu sunt toate autorizate tongue ca sunt stat sau particular, tre sa se uite sa fie acreditate, cum spui tu

Aaa, credeam ca ai fost sarcastica lol par nu-s in apele mele azi forgetit

Publicitate

loading...

#5649 2011-07-07 11:56:07

coraline
Addicted member

yoyolina a scris:

coraline a scris:

yoyolina a scris:

Aaa, credeam ca ai fost sarcastica lol par nu-s in apele mele azi forgetit

nuuuuu, cum sa fiu sarcastica cu tine puss

#5650 2011-07-07 12:03:55

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Carmen, vrea facultate usoara... pey nicio facultate calumea nu e usoara, daca vrei sa inveti ceva nu doar sa zici ca ai facut o facultate...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#5651 2011-07-07 12:34:50

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

In Romania nicio facultate nu e buna. N-are sens sa ridicam niciuna in slavi. Am prietene care invata  la Cantemir si Titulescu si la examene le lasa cu cartea deschisa la engleza sau isi permit sa dea telefoane in timpul examenului sa ceara lamuriri amicilor care se pricep mai bine. Adevarul e ca sunt la FR, poate la zi se face mai multa scoala. Aaaa, si cand am dat eu examen la stat, de fapt cand ma inscriam, altii deja intrebau cand pot sa plateasca. Nici nu dadusera examenul, dar ei deja plateau. Asa ca  forgetit
Asd, daca vrei sa muncesti inscrie-te la FR, pentru  ca e mai mic stresul si ai mai mult timp pt tine.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#5652 2011-07-07 12:58:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

@toriana
Faptul ca unii intrebau, nu inseamna ca li s-a si permis sa plateasca. Ma rog, nu iau apararea niciunei facultati, dar treaba asta cu  "niciuna nu e buna" suna la fel ca "generatia care a dat bacul acum consuma etnobotanice".
Eu stiu ca universitatile (de stat) din Romania sunt recunoscute drept foarte bune, si in ceea ce priveste cercetarea, si publicarea de articole, nr doctoranzilor, profi, etc.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5653 2011-07-07 13:11:36

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Toriana a scris:

In Romania nicio facultate nu e buna. N-are sens sa ridicam niciuna in slavi. Am prietene care invata  la Cantemir si Titulescu si la examene le lasa cu cartea deschisa la engleza sau isi permit sa dea telefoane in timpul examenului sa ceara lamuriri amicilor care se pricep mai bine. Adevarul e ca sunt la FR, poate la zi se face mai multa scoala. Aaaa, si cand am dat eu examen la stat, de fapt cand ma inscriam, altii deja intrebau cand pot sa plateasca. Nici nu dadusera examenul, dar ei deja plateau. Asa ca  forgetit
Asd, daca vrei sa muncesti inscrie-te la FR, pentru  ca e mai mic stresul si ai mai mult timp pt tine.

nu neaparat eu sunt la drept la cantemir la fr, si nu te lasa cu cartea pe banca, sunt destul de vigilenti la examene ... desigur merge sa copiezi dar iti asumi ricurile (anulat examen, si sunt profesori care anulaza si sesiunea)
iar daca nu invetii sa stii de 10 clar nu iei 10 ... sau poti sa ai surpriza ca ai scris de 10 si sa iei doar un 5 sau 6 (am patit-o la cateva examen, am scris tot , m-am verificat cu ciorna dupa ce am iesti din examen si sigur nu meritam 6, ci mai mult) sau poti sa scrii bine si sa nu iei examenul, caci facultatea are nevoie de bani . Iar ce pot sa spun in privinta subiectelor in general sunt mai grele cele de la fr decat de la zi .
Nu stiu daca si la alte specializari din cadrul facultatii se intampla acelasi lucru, dar la drept cam asa stau lucururile la fr
eu sincer nu as opta pentru cantemir daca ar fi sa incep iar facultatea.

#5654 2011-07-07 13:14:26

meliko
Full member
Inregistrat: 2011-05-12

exact, mai sunt si facultati bune, unde se invata si unde nu totul merge cu bani.
Eu am ramas uimita sa vad cata corectitudine e in fac mea, eu nu am dat un leu la scoala, nu am cumparat nici macar o carte, iar la examen nu se pune problema sa misti pt ca esti dat afara urgent, ba la unele examene erau mai multi supraveghetori decat studenti lol Si se invata, chiar foarte mult, sunt pretentii mari, partiale tot timpul, teme acasa, dar si profii sunt de treaba, corecti, deschisi daca te vad interesat, vorbesc frumos, ne ajuta cu carti, materiale, orice.

#5655 2011-07-07 13:21:49

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

pana la urma daca vrei sa inveti poti sa inveti oriunde.. indiferent daca dai la spiru sau la poli.
si mai depinde si de specializare... Eu sunt la REI si am avut si materii usoare si placute, dar si materii urate si grele. Si am avut si examene usoare, examene unde am copiat, examene unde imi era frica sa ridic capul din foaie...

Si din cate am citit eu asd tu vrei sa lucrezi ceva pe contabilitate... ei bine nu e nici conta asa usoara... trebuie sa iti bati un pic capul, mai ales la inceput, sa intelegi cu ce se mananca...

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#5656 2011-07-07 13:22:04

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Da Anna,m-am gandit dar are invatamant la zi sad o sa dau la Dimitrie Cantemir in cele din urma,sper sa ma descurc,ms tuturor pt sfaturi puss

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#5657 2011-07-07 13:25:05

Asd
Full member

Si eu tot acolo vreau sa dau Himmel.Tu la ce facultate esti?Cum ti se pare?E ok,esti multumita de alegerea facuta?

#5658 2011-07-07 13:31:10

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

eu nu sunt de parere ca poti invata oriunde.colega mea de la scoala,platita ca mine,bine cea de la 1-4,nu stie nimic si a terminat spiru.cred ca nu a facut engleza in viata ei,da preda.si e pe aceeasi pozitie cu mine.si are si pile.si dosar cu diplome cumparate.daca intram la restrangere vreodata,eu plec,ea ramane.romania...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#5659 2011-07-07 13:34:38

yoyolina
Moderator

la mine se copiaza in prostie, la unele materii promovarea e conditionata de cumpararea manualului, la altele profii dau cu banul cine sa pice, iar cei care au ghinionul asta trebuie sa plateasca "taxa de restanta" care ajunge direct in buzunarul profului; cu toate astea sunt si profi buni care isi dau silinta, pacat ca sunt putini; macar e bine ca avem manuale din care putem invata singuri.

#5660 2011-07-07 13:37:18

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

eu nu ma plang nici de profii din liceu,nici din facultate.acolo am invatat tot ce stiu.pacat ca am ramas in tara asta....unde pilele,analfabetii si toti prosti sunt in functii de conducere,bine platiti...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#5661 2011-07-07 13:39:23

coraline
Addicted member

eu n-am auzit nicaieri ca facultatile noastre de stat sunt asa bune chicot chiar ama uzit ca sunt proaste pentru ca dau tocilari pe banda, nu te invata nimic practic. si dau din nou exemplu cu facultatea unde profii erau straini si ii invatau pe studenti cu practica si la examen dadeau cu prof roman si erau obligati sa toceasca.
nu stiu unde s-a spus asa ceva, dar sigur e o prostie.
poate da, ca publicatii etc, insa ca studenti....sorry, nu cred. doar pentru ca au 10 pe linie nu inseamna ca sunt studenti buni.

#5662 2011-07-07 13:39:45

Asd
Full member

Yoyolina sunt de parere ca o diploma pt inceput iti deschide multe drumuri si asa si este din pacate...Daca te duci la un interviu si tu nu ai facultate,iar celalalt are o sa il angajeze pe ala.Majoritatea fac facultate mai mult din obligatie sperand ca i se v-a deschide o usa,nu o fac de placere...

Ultima oara a fost editat de Asd (2011-07-07 13:43:55)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.