|
Nu esti logat.
BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-298#5644 2011-07-07 11:50:31
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!A zis de vreo 5 ori ca vrea sa faca o facultate usoara, si i se recomanda pt a doua oara Universitatea la id Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5645 2011-07-07 11:52:21
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!
Eu sunt la stat, nu la Spiru daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5646 2011-07-07 11:53:13
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!pai ea a zis ca vrea invatamant la distanta, asa ca asta ii recomandam. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5647 2011-07-07 11:53:54
eu ma refeream in general la ID, ca mi-am dat seama ca a gresit cand am zis ca toate au ID. de fapt da, toate au, ins anu sunt toate autorizate ca sunt stat sau particular, tre sa se uite sa fie acreditate, cum spui tu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5648 2011-07-07 11:55:20
Aaa, credeam ca ai fost sarcastica nu-s in apele mele azi daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#5649 2011-07-07 11:56:07
nuuuuu, cum sa fiu sarcastica cu tine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5650 2011-07-07 12:03:55
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Carmen, vrea facultate usoara... pey nicio facultate calumea nu e usoara, daca vrei sa inveti ceva nu doar sa zici ca ai facut o facultate... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #5651 2011-07-07 12:34:50
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!In Romania nicio facultate nu e buna. N-are sens sa ridicam niciuna in slavi. Am prietene care invata la Cantemir si Titulescu si la examene le lasa cu cartea deschisa la engleza sau isi permit sa dea telefoane in timpul examenului sa ceara lamuriri amicilor care se pricep mai bine. Adevarul e ca sunt la FR, poate la zi se face mai multa scoala. Aaaa, si cand am dat eu examen la stat, de fapt cand ma inscriam, altii deja intrebau cand pot sa plateasca. Nici nu dadusera examenul, dar ei deja plateau. Asa ca Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #5652 2011-07-07 12:58:51
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!@toriana Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5653 2011-07-07 13:11:36
nu neaparat eu sunt la drept la cantemir la fr, si nu te lasa cu cartea pe banca, sunt destul de vigilenti la examene ... desigur merge sa copiezi dar iti asumi ricurile (anulat examen, si sunt profesori care anulaza si sesiunea) Offline #5654 2011-07-07 13:14:26
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!exact, mai sunt si facultati bune, unde se invata si unde nu totul merge cu bani. Offline #5655 2011-07-07 13:21:49
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!pana la urma daca vrei sa inveti poti sa inveti oriunde.. indiferent daca dai la spiru sau la poli. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5656 2011-07-07 13:22:04
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Da Anna,m-am gandit dar are invatamant la zi o sa dau la Dimitrie Cantemir in cele din urma,sper sa ma descurc,ms tuturor pt sfaturi Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #5657 2011-07-07 13:25:05
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Si eu tot acolo vreau sa dau Himmel.Tu la ce facultate esti?Cum ti se pare?E ok,esti multumita de alegerea facuta? Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #5658 2011-07-07 13:31:10
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!eu nu sunt de parere ca poti invata oriunde.colega mea de la scoala,platita ca mine,bine cea de la 1-4,nu stie nimic si a terminat spiru.cred ca nu a facut engleza in viata ei,da preda.si e pe aceeasi pozitie cu mine.si are si pile.si dosar cu diplome cumparate.daca intram la restrangere vreodata,eu plec,ea ramane.romania... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #5659 2011-07-07 13:34:38
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!la mine se copiaza in prostie, la unele materii promovarea e conditionata de cumpararea manualului, la altele profii dau cu banul cine sa pice, iar cei care au ghinionul asta trebuie sa plateasca "taxa de restanta" care ajunge direct in buzunarul profului; cu toate astea sunt si profi buni care isi dau silinta, pacat ca sunt putini; macar e bine ca avem manuale din care putem invata singuri. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5660 2011-07-07 13:37:18
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!eu nu ma plang nici de profii din liceu,nici din facultate.acolo am invatat tot ce stiu.pacat ca am ramas in tara asta....unde pilele,analfabetii si toti prosti sunt in functii de conducere,bine platiti... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #5661 2011-07-07 13:39:23
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!eu n-am auzit nicaieri ca facultatile noastre de stat sunt asa bune chiar ama uzit ca sunt proaste pentru ca dau tocilari pe banda, nu te invata nimic practic. si dau din nou exemplu cu facultatea unde profii erau straini si ii invatau pe studenti cu practica si la examen dadeau cu prof roman si erau obligati sa toceasca. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5662 2011-07-07 13:39:45
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Yoyolina sunt de parere ca o diploma pt inceput iti deschide multe drumuri si asa si este din pacate...Daca te duci la un interviu si tu nu ai facultate,iar celalalt are o sa il angajeze pe ala.Majoritatea fac facultate mai mult din obligatie sperand ca i se v-a deschide o usa,nu o fac de placere... Ultima oara a fost editat de Asd (2011-07-07 13:43:55) Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|