|
Nu esti logat.
BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-45#837 2009-06-30 15:18:31
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!si pt mine acum vine greul expect the worst , hope for the best! Offline #838 2009-06-30 15:23:06
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!_yohana_ tu din ce mai ai de dat? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #839 2009-06-30 15:25:57
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!
Stai linistita ca la geografie e chiar usor.Eu te sfatuisc sa iti xeroxezi o harta fizico-geografica a Romaniei (mica mica ),sa o ai in buzunar... Iubesc si sunt iubita Offline #840 2009-06-30 15:28:29
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!planificare operationala si finantarea afacerii si la teorie sunt varza expect the worst , hope for the best! Offline #841 2009-06-30 15:35:42
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!pfff...suna foarte complicat _yohana_ 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline Publicitateloading...
#842 2009-06-30 16:23:59
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!mam saturat de suspensii pH conductivitate si turbiditate x( Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #843 2009-06-30 16:27:51
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!pffffff...ce-s astea d3vildelia?ii chimie cumva ca vad pH? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #844 2009-06-30 16:28:08
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!bravo fetele ca ati scapat si de mate inca 2 mai avem. la geogra n'a dat nimeni azi? sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. Offline #845 2009-06-30 16:30:28
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!
poi e un fel de chimie e un fel de mai multe feluri e vb de apa si de alea adik niste indicatori fizici care trebuie determinati Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #846 2009-06-30 16:31:25
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!da...suna foarte complicat oricum...esti la faculta banuiesc...sau nu? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #847 2009-06-30 16:35:16
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!banuiesti rau maine am bacul la specialitate Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #848 2009-06-30 16:38:26
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!offfff cine se plictisea sa mai faca si turbidimetru x( Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #849 2009-06-30 16:46:16
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!specialitate?da u ce profil ai terminat d3vildelia? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #850 2009-06-30 16:57:09
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!gata somnul la invatat when the pomp lights up,you shoot. Offline #851 2009-06-30 16:57:55
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!resurse nat si prot mediului Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #852 2009-06-30 17:02:26
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!aha...k...ma gandeam ca eu am terminat bio-chimie da nu am auzit de termeni cum ai insirat u mai sus:p 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #853 2009-06-30 17:04:10
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!nici sa nu auzi k sunt niste chestii care nus cum o sa le tin minte Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #854 2009-06-30 17:08:11
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!ei...o sa le tii minte cumva...daca-i musai ii musai 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #855 2009-06-30 17:12:03
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!eu am facut cam varza la mate...m1...fmm Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|