|
Nu esti logat.
BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-50#932 2009-07-01 17:45:27
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!la iubi in clasa a vrut un coleg sa zica ceva si doar a intors capu si nici nu a apucat sa deschida gura si supraveghetoarea l-a amenintat ca il da afara... Offline #933 2009-07-01 20:21:10
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!lady si la noi tot asa...knd o intrat supraveghetoru zice catre noi:"aveti din ce sa copiati??"...apai dupaia faceau sa le scoatem pe banca sa nu ne mai chinuim pe sub banci... Love. Live. Laugh. Offline #934 2009-07-01 20:25:58
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!deci din 5 examene date...la 3 din ele..avem si notele stiute : rom oral 9 , eng oral 10 , si azi specialitate adica instrument 9.5 io mi's multumita suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline #935 2009-07-01 21:04:18
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!pff..mai multi nervi cu bacu` asta vorba ta lady, nu e deloc relevant...e un adevarat joc de noroc. Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-07-01 21:05:08) when the pomp lights up,you shoot. Offline #936 2009-07-01 21:58:51
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!voi la sport ce faceti?k eu am plans de nervi azi.ca una care nu a facut sport 3 ani de zile si nu e in stare sa alerge 10 metri da partea si ia nota poate mai mare ca mine care ma antrenez de ceva timp.si sunt oarecum obligata sa dau si eu.mi-e scarba de tara asta,de sistemul asta,de tot expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#937 2009-07-01 22:06:38
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!tocmai am aflat ca la un liceu din orasul meu mai aveau putin si scriau subiectele pe tabla... Offline #938 2009-07-01 22:11:54
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!buna fetele Ultima oara a fost editat de cinderela (2009-07-01 22:13:31) 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #939 2009-07-01 22:16:33
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!sincer eu am copiat la toate probele.....si asta nu ma deranjat nu k nu as fi invatat dar acu in zilele noastre cel corect e luat de prost ....asa k eu is multumita asa cum o fo si nu ma plang de nimik.....spre ex la me se dau bani la sport cam 150 ron deci na pana mea Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #940 2009-07-01 22:18:22
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!foarte tare d3vildelia... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #941 2009-07-01 22:23:54
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!la em la mate eu colaboram cuu o colega din clasa eeram pe randul de la usa si ea pe randul de la geam si profa era langa noi....eu la mate am cautat vaianta la sub 3 cu profa aproape langa me....deci eu mam invatat cu lumea asta pt k in viata trebuie sa stii sa te adaptezi situatiei.....de ce sa ma complimk ca proasta si sa pierd si alti nu fac nik si castiga Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #942 2009-07-01 22:26:03
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!m-am scarbit de tot,nu mai vreau sa aud de niciun bac.imi consum degeaba nervii.mi-a mancat jumate din viata bacul asta..si pt ce?pt ca aia care abia se taraiau sa intre in bac sa iasa printre primii.... expect the worst , hope for the best! Offline #943 2009-07-01 22:37:16
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!nus eu nu prea pot intelege Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #944 2009-07-01 22:40:30
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!asta e sistemu` in romania...nu rezolvi nimic daca nu esti descurcaret si cu tupeu..nah...asta este 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #945 2009-07-01 22:43:25
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!da asa e ai mare dreptate si eu ma aflu printre cei care stiu cum sa ma invart Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #946 2009-07-01 22:46:26
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!cinderela imi dai si mie idul tau pls Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #947 2009-07-01 22:46:46
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!bai fetele...asta-i abia inceputul.stati numai sa ajungeti la faculta.va dati cu capul de pereti Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #948 2009-07-01 22:49:14
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!se pare ca numai la noi a fost strictete...deci am avut o "bafta" la mate...nu puteai sa confrunti un rezultat k imediat supraveghetoare si sarea cu gura pe tine. la noi au fost foarte stresati, speriati...nu prea s-a copiat, adica au fost cazurile izolate la unii profi..dovada k din surse neoficiale de la centrul meu de examen sunt picati la romana aproape 120 de elevi Offline #949 2009-07-01 22:49:31
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!noh...atunci e bine d3vildelia... Ultima oara a fost editat de cinderela (2009-07-01 22:51:20) 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #950 2009-07-01 22:50:20
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!deci concluzie in romania tre sa stii sa te descurci Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|