|
Nu esti logat.
Hepatita B#1 2009-06-21 10:26:24
hepatita BAm o problema, in copilarie am fost infectat cu hepatita, in urma cu 6 ani am aflat ca de fapt a fost hepatita B, dar acum sunt purtator sanatos. Am fost informat ca partenera de viata trebuie sa-si faca un vaccin de imunizare ca sa poata fi cu mine fara riscuri. De cate ori am incercat sa-i spun unei femei ca trebuie sa faca un vaccin invoca diverse motive si nu mai iesea cu mine. Cu ultima partenera am avut un singur raport sexual , bine inteles protejat, m-am framantat cateva zile si i-am spus. Am ajuns la medic a facut analize (analize in ordine), am discutata cu acel medic despre riscuri si solutii, la un moment dat prietena a lasat de inteles ca nu este nici o problema in a face acel vaccin... dupa cateva zile nu mai raspunde la telefon.Cum sa procedez cu viitoarea partenera? Dece teama asta?Astept un sfat , o parere. Multumesc Offline #2 2009-06-21 19:39:54
Re: hepatita Bteama partenerelor tale e fireasca pana intr-un anumit punct. Adica boala in sine nu e cazul sa o faca, eu stiu ce inseamna (mama mea are hepatita B de multi ani), insa trebuie sa inteleaga faptul ca acel vaccin le va proteja impotriva infectarii. Trebuie sa le intelegi cumva si pe ele, o femeie intra intr-o relatie cu ganduri de stabilitate, eventual de maritis, copii. Si evident ca atunci cand apare o piedica de genul asta, fug speriate imediat. Offline #3 2009-06-22 21:59:24
Re: hepatita BIntradevar nu trebuie sa generalizezi, poate pana acum ai avut cateva experiente nefericite, dar cel mai corect e sa continui sa fi sincer. Sunt sigura ca exista destule fete care vor aprecia acest lucru. Offline #4 2009-06-27 13:11:21
Re: hepatita Bmultumesc pentru sfaturi, de inteles... o sa ma inteleaga tot cineva ca mine... alfel... cam greu de crezut Offline #5 2009-06-27 14:05:18
Re: hepatita Bsa stii ca eu nu le inteleg pe fetele astea. Lasand la o parte perspectiva sexului cu tine, ele ar fi trebuit sa se gandeasca la vaccinul asta oricum. Chiar sunt persoane care si-l fac si asta din grija pentru sanatatea lor, nu ca ar avea un partener infectat. Pana la urma, cu hepatita B te poti infecta si din spitale sau cabinete stomatologice. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|