homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primul control ginecologic & biomedica

#1 2009-06-21 23:18:36

maisha
New member
Inregistrat: 2008-08-26

primul control ginecologic & biomedica

Buna fetelor!

Am incercat sa gasesc post-uri cu acest subiect, insa nu am reusit. Imi pare rau daca repet ce s-a discutat deja  sad
Mi-am inceput viata sexuala de un an si as dori sa fac un control ginecologic, sa fiu sigura ca totul este in ordine, desi nu am avut simptome ciudate pana acum.
Problema mea este ca nu stiu ce analize trebuie facute. Analiza de secretie, test Papanicolau? Altceva mai trebuie?
In aceasta perioada am mai luat anticonceptionale, am mai facut si cateva pauze (stiu ca nu e bine), sper sa fie totul ok.
De asemenea, m-ar interesa daca a facut una dintre voi control ginecologic la Biomedica, in Buc pe strada Mihai Eminescu. Daca da, cum sunt doctorii? (as prefera femeie totusi) si cam care sunt tarifele?

Multumesc mult!

#2 2009-06-21 23:20:33

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: primul control ginecologic & biomedica

Acolo imi fac eu ecografiile. Doctorii sunt buni,si amabili (cel putin ce am nimerit eu pana acum), tarifele sunt putin piperate.. o ecografie vine undeva pe la milion- un milion 200. Pai in afara de analiza de secretie si pap,nu cred ca mai tre' sa-ti faci altceva,in conditiile in care spui ca n-ai nicio simptoma care sa te deranjeze.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-06-21 23:21:14)

#3 2009-06-21 23:58:37

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

Re: primul control ginecologic & biomedica

hmmm...eu cand mi-am facut prima vizita la ginecolog in general nu am facut niste analize preventiv. la fel vroiam pur si simplu sa fac un control. a fost ok.. domna medic in timpul controlului mi-a luat ceva din secretia vaginala si a analizat-o la microscop si mi-a spus ce vede....si era totul ok big_smile sper sa fie si la tine totul bine. succese smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.