homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diane 35 si echinaceea ajutor

#1 2009-06-22 00:48:19

ariana28
New member
Inregistrat: 2009-06-22

diane 35 si echinaceea ajutor

Buna seara tuturor,

Sunt destul de stresata.  Ca metoda de contraceptie folosesc diane 35, in august se va face un an de zile. Nu am reluat administrarea anticonceptionalelor, al unui nou blister asa cum spune pe prospect dupa a 8-a zi de la intreruperea blisterului anterior ci dupa a 12-a sau a 13-a nu mai retin chiar exact. Efectiv prinsa de niste aspecte profesionale, am uitat. Nu am intretinut raporturi sexuale in acea perioada. Insa in aceasta seara da. Acum la ora 12:00 la miezul noptii am luat cea de-a 9-a pastiluta din noul blister. Insa de o sapatamna iau  de doua ori pe zi echinaceea pentru intarirea sistemului imunitar. Intrebarea mea este: exista riscul unei sarcini, in aceste conditii?

Multumesc

#2 2009-06-22 00:54:08

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: diane 35 si echinaceea ajutor

daca ai luat corect 7 pastile esti protejata dupa aceea...si echinaceea nu interactioneaza cu antibebe poti sta linistita smile

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-06-22 01:12:28

ariana28
New member

Iti multumesc frumos. Realitatea e ca sunt cam haotica. Nu le iau niciodata la ora fixa, intarziu mereu cu cate o ora, doua. Vad ca sunt toate luate, altadata am sa fiu mai ordonata ca de data asta m-am speriat rau.

Nu inteleg foarte bine care e ideea celor 7 zile de care mentionai. Sunt in a noua zi de pastilute.

Inca o intrebare, vitaminele in speta cele antioxidante sunt la fel de inofensive sau interactioneaza cu anticonceptionalul?

Ultima oara a fost editat de ariana28 (2009-06-22 01:18:11)

#4 2009-06-22 14:23:25

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

daca nu le-ai luat din prima zi de menstruatie ca sa fii protejata complet trebuie sa inghiti 7 pastile...vitaminele nu interactioneaza cu antibebe... smile

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#5 2009-06-22 15:59:46

ariana28
New member

Pe cuvant daca inteleg. Cum sa le iau din prima zi de menstruatie? Pe prospect scrie asa:

"Pe blister fiecare drajeu e marcat cu ziua din saptamana in care trebuie administrat. utilizati drajeul la aproximativ aceeasi ora in fiecare zi etc etc. Urmati directia sagetii pana cand ati terminat toate cele 21 de drajeuri. In urmatoarele 7 zile nu veti mai utiliza drajeuri. In timpul acestor zile trebuie sa inceapa menstruatia. De obicei aceasta va apare in ziua a -2 a sau a 3- a de la ultimul drajeu diane35. Incepeti urmatorul blister in a 8 a zi chiar daca menstruatia continua."

Bun eu le-am intrerupt pe 2 iunie parca si in 6 mi-a venit ciclul. Practic trebuia sa incep in 10 iunie noul blister. Si l-am inceput in 13.

Din 13 iunie pana in 21 iunie nu am avut contact sexual. Dar in 21 seara (adica ieri seara) s-a intamplat si cu ejaculare inauntru. Aseara am luat al 9 lea drajeu.
Deci..?

Ultima oara a fost editat de ariana28 (2009-06-22 16:05:23)

Publicitate

loading...

#6 2009-06-22 16:29:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

PRIMA folie se incepe din prima zi de menstruatie, urmatoarele dupa o pauza de 7 zile cum stii si tu
asa cum le-ai luat tu, adica cu pauza de mai mult de 7 zile, inseamna ca protectia s-a instalat dupa 7 pastile
in concluzie e ok, n-ai motive de ingrijorare

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-06-22 16:29:59)

#7 2009-06-22 16:36:25

ariana28
New member

heimdall a scris:

PRIMA folie se incepe din prima zi de menstruatie, urmatoarele dupa o pauza de 7 zile cum stii si tu
asa cum le-ai luat tu, adica cu pauza de mai mult de 7 zile, inseamna ca protectia s-a instalat dupa 7 pastile
in concluzie e ok, n-ai motive de ingrijorare

Iti multumesc pentru raspuns. Problema e ca nu am inceput noul blister cand trebuia, nu in a 8 a zi ci dupa inca 3 zile deci practic in a 11-a zi. De asta nu intelesesem exact. Deci daca nu iei cand trebuie si intarzii ca sa fii protejata complet  trebuie sa iei 7 pastile consecutiv , da? Iar eu avand luata deja a 8 a pastiluta ieri cand am avut contactul sexual nu mai sunt in pericol.

#8 2009-06-22 16:38:14

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ariana28 a scris:

Deci daca nu iei cand trebuie si intarzii ca sa fii protejata complet  trebuie sa iei 7 pastile consecutiv , da? Iar eu avand luata deja a 8 a pastiluta ieri cand am avut contactul sexual nu mai sunt in pericol.

Da, exact

#9 2009-07-03 01:19:30

ariana28
New member

heimdall a scris:

ariana28 a scris:

Deci daca nu iei cand trebuie si intarzii ca sa fii protejata complet  trebuie sa iei 7 pastile consecutiv , da? Iar eu avand luata deja a 8 a pastiluta ieri cand am avut contactul sexual nu mai sunt in pericol.

Da, exact

Bun, am inceput sa ma panichez. Alaltaieri am avut cateva pete e adevarat mici rozalii pe chilot, am citit ca asta e unul dintre semnele de sarcina in primele saptamani si mi-e foame din 3 in 3 ore box  N-am avut acces pana acum la net sa va scriu. Mai am o singura pastila pe blister si in cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul. Am mai avut un contact sexual pe 27 iunie practic la o saptaman de la cel in care v-am scris. Daca totusi am ramas insarcinata atunci?

E sigura fetelor treaba aia cu 7 zile administrare ac daca nu esti consecvent cu pastilele? Pentru ca eu de vreo 3 luni incoace niciodata n-am luat cand trebuia noul blister, intotdeauna am intarziat cu ceva zile si n-am inceput in a 8-a zi. Si-n plus nu le-am luat la ora fixa fixa, am intarziat o ora, doua, nu mai mult de 12 niciodata. Numai ca prietenul meu fiind plecat din tara nu m-am preocupat.

Sunt stresata foc  box

Ultima oara a fost editat de ariana28 (2009-07-03 01:22:31)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.