|
Nu esti logat.
Inca un test papanicolau de interpretat :)#1 2009-06-22 15:18:04
inca un test papanicolau de interpretat :)buna fetelor am vazut ca aici puteti sa-mi dati niste lamuriri cu privire la acest test papanicolau, pe care eu inca nu le-am primit. Ultima oara a fost editat de aceeasieu (2009-06-22 15:18:36) Offline #2 2009-06-26 14:11:50
Re: inca un test papanicolau de interpretat :)eu zic sa nu te joci , nu e ok , cel mai bine vezi ce e cu rana aceea , eventual sa faci si o colposcopie Offline #3 2009-06-26 16:41:23
Re: inca un test papanicolau de interpretat :)urmeaza investigatiile recomandate si vezi ce e si cu infectiile acelea urinare recurente. incearca sa urinezi dupa fiecare contact Offline #4 2009-06-29 23:36:04
Re: inca un test papanicolau de interpretat :)buna fetelor! multumesc de raspunsuri, dupa cum am zis si in primul mesaj am mers sa refac testul papanicolau si cu aceasta ocazie mi-a facut si o ecografie intrauterina rezultatul m-a cam speriat, mi-a zis cam asa: peretii uterului sunt usor fibromatosi, ambele ovare sunt micropolichistice, ovarul stang e usor in alta parte adik in sacul douglas unde nu era lichid la momentul ecografiei( mi-ati putea spune dak e bn sau rau ca nu era lichid in sacul douglas?). colposcopia nu mi-a facut-o inca a zis ca asteapta rezultatul celui de al 2 lea papa si abea apoi imi va face si acea colposcopie. sincer m-a cam speriat ce mi-a zis si mai ales ca a subliniat ca la 21 de ani nu e deloc normal sa arate asa treaba. acum fac tratament cu antibiotice super puternice ptr 10 zile, cu 3 ovule administrate in 3 zile, un unguent, spalaturi si alte pastile care sa nu permita dezvoltarea candidei datorita antibioticului. nush ce sa zic acum decat ca astept rez testului. voi mi-ati putea spune care ar putea fi cauza acestor probleme ca eu serios ca nu o gasesc Offline #5 2009-07-01 10:02:39
Re: inca un test papanicolau de interpretat :)am inca o intrebare pentru voi: ce alternativa am la anticonceptionale orale recomandate ptr micile chisturi ovariene pe care le am? eu am o reticenta ceva mai mare fata de AC si as vrea sa stiu dak am si o alternativa. ms Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-01 10:20:21
Re: inca un test papanicolau de interpretat :)pentru chisturi ovariene rezolvarea o reprezinta anticonceptionalele.. deci nu stiu daca ai alta alternativa... Offline #7 2009-07-02 15:34:18
Re: inca un test papanicolau de interpretat :)buna din noou! Ultima oara a fost editat de aceeasieu (2009-07-02 16:33:24) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|