homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inca un test papanicolau de interpretat :)

#1 2009-06-22 15:18:04

aceeasieu
Membru
Inregistrat: 2009-06-22

inca un test papanicolau de interpretat :)

buna fetelor am vazut ca aici puteti sa-mi dati niste lamuriri cu privire la acest test papanicolau, pe care eu inca nu le-am primit.
pe foaia de rezultat a testului meu scrie urmatoarele lucruri:
se constata prezenta unor celule epiteliale malpighiene superficiale si intermediare cu discrete anomalii nucleare. sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale.
concluzie: celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata(ASC-US).
tin sa mentionez ca am fost la medic cu acest rezultat si mi-a zis ca nu e foarte bun acest rezultat si mi-a dat sa fac un tratament cu ovule+spalaturi+pastile pe cale orala+spozitoare ptr 10 zile dupa care sa revin ptr un nou test si o colposcopie, eu insa nu am facut decat 5 zile ptr ca aveam dureri in zona vaginului nu foarte bine localizate fara un motiv anume. acum vineri am programare ptr a-mi reface testul papanicolau si o colposcopie. la consultul anterior mi-a zis ca am o mica rana pe col si rezulatul sa fi ieisit asa din cauza aceste rani. eu insa mai am o problemuta fac foarte rapid infectii urinare dak am contact sexual neprojat;sau cel putin asta consider eu ca sunt deoarece am urinari dese, de intensitate foarte scazuta si groaznic de dureroase, am facut foarte multe traamente cu antibiotice si de geaba; din acest motiv am asociat eu aceste infectii urinare(presupun ca asta sunt) cu sexul neprotejat adik fara prezervativ.

Ultima oara a fost editat de aceeasieu (2009-06-22 15:18:36)

#2 2009-06-26 14:11:50

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: inca un test papanicolau de interpretat :)

eu zic sa nu te joci , nu e ok , cel mai bine vezi ce e cu rana aceea , eventual sa faci si o colposcopie
sa faci analiza chlamydiei din secretie , dar nu dupa ce ai pus ovule , sa dupa antibiotic
spalaturi ? la rana , nu stiu ce sa zic ... nu se prea recomanda
daca poti sa faci si tiparea hpv sa vezi ce iese , ar fi ok , dar e cam scumpa
sanatate si sa ne zici ce ai facut

#3 2009-06-26 16:41:23

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

urmeaza investigatiile recomandate si vezi ce e si cu infectiile acelea urinare recurente. incearca sa urinezi dupa fiecare contact

#4 2009-06-29 23:36:04

aceeasieu
Membru

buna fetelor! multumesc de raspunsuri, dupa cum am zis si in primul mesaj am mers sa refac testul papanicolau si cu aceasta ocazie mi-a facut si o ecografie intrauterina rezultatul m-a cam speriat, mi-a zis cam asa: peretii uterului sunt usor fibromatosi, ambele ovare sunt micropolichistice, ovarul stang e usor in alta parte adik in sacul douglas unde nu era lichid la momentul ecografiei( mi-ati putea spune dak e bn sau rau ca nu era lichid in sacul douglas?). colposcopia nu mi-a facut-o inca a zis ca asteapta rezultatul celui de al 2 lea papa si abea apoi imi va face si acea colposcopie. sincer m-a cam speriat ce mi-a zis si mai ales ca a subliniat ca la 21 de ani nu e deloc normal sa arate  asa treaba. acum fac tratament cu antibiotice super  puternice ptr 10 zile, cu 3 ovule administrate in 3 zile, un unguent, spalaturi si alte pastile care sa nu permita dezvoltarea candidei datorita antibioticului. nush ce sa zic acum decat ca astept rez testului. voi mi-ati putea spune care ar putea fi cauza acestor probleme ca eu serios ca nu o gasesc

#5 2009-07-01 10:02:39

aceeasieu
Membru

am inca o intrebare pentru voi: ce alternativa am la anticonceptionale orale recomandate ptr micile chisturi ovariene pe care le am? eu am o reticenta ceva mai mare fata de AC si as vrea sa stiu dak am si o alternativa. ms

Publicitate

loading...

#6 2009-07-01 10:20:21

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pentru chisturi ovariene rezolvarea o reprezinta anticonceptionalele.. deci nu stiu daca ai alta alternativa...

#7 2009-07-02 15:34:18

aceeasieu
Membru

buna din noou!
revin cu noua intrebare: dupa cum v-am zis intr-un mesaj anterior doctorita mi-a prescris 3 ovule antimicotice canesten mai exact asa ca am inceput de luni sa le utilizez, numai ca supriza mi-a venit menstruatia cu 4 zile mai devreme asa ca pe ultimul nu l-am administrat, pastilele le iau in continuare si as vrea sa-mi spuneti dak dupa mestruatie sa cumpar iarasi ovulele si sa le folosesc pe toate 3 cum trebuie chiar dak pana atunci termin antibioticele de luat pana atunci. credeti ca ar fi recomandat sa faca si partenerul meu tratament dak medicul nu mi-a zis nimic in acet sens?
ms astept raspunsul vostru

Ultima oara a fost editat de aceeasieu (2009-07-02 16:33:24)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.