|
Nu esti logat.
Gardnerella#1 2009-06-22 17:21:40
gardnerellasalut la toti, sunt noua pe acest site si as vrea sa primesc si eu un ajutor . o saptamina in urma am mers la medic si am fost diagnosticata cu gardnerella. nu am nici un simptom, nu am eliminari si nici miros neplacut, poate ca a aparut recent s nu a reusit sa se raspindeasca mult. as vrea sa va dau detalii despre rezultatul testului pentru a primi niste comentarii caci medicul cela m-a speriat enorm. deci: leucocite - 0-5(uretra), 40-60 (cervix), epiteliu mult, microflora- mixta (nustiu ce ar insemna aceasta), gardnerella,candida. cam asta e in test. mi s-a prescis flagyl 500gr. (ovule) pentru 10 zile. asta tot. acum am luat deja 6 din ele si mai am 4. as dori ceva comentarii la rezultatul testului meu si am si citeva intrebari: Offline #3 2009-06-23 13:27:17
Re: gardnerella
1.nu stiu(va trebui refacuta analiza de secretie pentru a stii) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-06-23 15:49:03
Re: gardnerelladoctoressa iti multumesc din suflet.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|