homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnerella

#1 2009-06-22 17:21:40

dandellion
Membru
Inregistrat: 2009-06-22

gardnerella

salut la toti, sunt noua pe acest site si as vrea sa primesc si eu un ajutor  kapitulation  . o saptamina in urma am mers la medic si am fost diagnosticata cu gardnerella. nu am nici un simptom, nu am eliminari si nici miros neplacut, poate ca a aparut recent s nu a reusit sa se raspindeasca mult. as vrea sa va dau detalii despre rezultatul testului pentru a primi niste comentarii caci medicul cela m-a speriat enorm. deci: leucocite - 0-5(uretra), 40-60 (cervix), epiteliu mult, microflora- mixta (nustiu ce ar insemna aceasta), gardnerella,candida. cam asta e in test. mi s-a prescis flagyl 500gr. (ovule) pentru 10 zile. asta tot. acum am luat deja 6 din ele si mai am 4. as dori ceva comentarii la rezultatul testului meu si am si citeva intrebari:

1. dupa cele 10 zile de tratament voi fi tratata definitiv?
2. am luat 2 pastile de flucazanol pentru candida (diferenta de 4 zile intre ele). este suficient pentru tratarea candidei?
3. prietenul meu ia pastile de flagyl, va fi asta suficient pt el?
4. cum as putea sa stiu de cind am aceasta infectie?
5. dupa tratament este necesar de a merge din nou la medic?
6. nu fac spalaturi vaginale, am citit undeva ca nu e sanatoasa chestia asta, si in plus nici medicul nu mi-a zis. e ok daca nu le fac dar iau ovule in fiecare seara?care ar fi riscul?

va multumesc anticipat si sper la un ajutor  pc

#2 2009-06-22 18:44:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: gardnerella

ii las link doctoressei

#3 2009-06-23 13:27:17

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

dandellion a scris:

salut la toti, sunt noua pe acest site si as vrea sa primesc si eu un ajutor  kapitulation  . o saptamina in urma am mers la medic si am fost diagnosticata cu gardnerella. nu am nici un simptom, nu am eliminari si nici miros neplacut, poate ca a aparut recent s nu a reusit sa se raspindeasca mult. as vrea sa va dau detalii despre rezultatul testului pentru a primi niste comentarii caci medicul cela m-a speriat enorm. deci: leucocite - 0-5(uretra), 40-60 (cervix), epiteliu mult, microflora- mixta (nustiu ce ar insemna aceasta), gardnerella,candida. cam asta e in test. mi s-a prescis flagyl 500gr. (ovule) pentru 10 zile. asta tot. acum am luat deja 6 din ele si mai am 4. as dori ceva comentarii la rezultatul testului meu si am si citeva intrebari:

1. dupa cele 10 zile de tratament voi fi tratata definitiv?
2. am luat 2 pastile de flucazanol pentru candida (diferenta de 4 zile intre ele). este suficient pentru tratarea candidei?
3. prietenul meu ia pastile de flagyl, va fi asta suficient pt el?
4. cum as putea sa stiu de cind am aceasta infectie?
5. dupa tratament este necesar de a merge din nou la medic?
6. nu fac spalaturi vaginale, am citit undeva ca nu e sanatoasa chestia asta, si in plus nici medicul nu mi-a zis. e ok daca nu le fac dar iau ovule in fiecare seara?care ar fi riscul?

va multumesc anticipat si sper la un ajutor  pc

1.nu stiu(va trebui refacuta analiza de secretie pentru a stii)
2. da, e suficient
3.da, va fi suficient
4. nu poti stii
5.da, este
6. ar fi bine sa te speli in vagin in fiecare seara, inainte de a pune ovulul, asa e corect.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-06-23 15:49:03

dandellion
Membru
Inregistrat: 2009-06-22

doctoressa iti multumesc din suflet....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.