homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorr doctoressa

#1 2009-06-23 00:38:22

swissheart
New member
Inregistrat: 2009-06-23

ajutorr doctoressa

buna ziua as dori sa va consult in legatura cu o problema. pe data de 10 a lunii in curs mi-am inceput viata sexuala si mentionez ca nu am folosit prezervativ. a doua zi am mers si am luat escapelle de teama sa nu raman insarcinata. nu am avut niciun fel de probleme dupa ce am luat pastila (sangerari gretui etc). ulterior pe 12 si pe 17 am mai avut un contact sexual neprotejat, practicand metoda coitus interruptus. stiu ca e destul de riscant si imi e extrem de teama sa nu raman gravida.mie ciclul ar fi trebuit sa-mi vina pe 28 dar astazi am observat o mica sangerare..credeti ca ar putea fi din cauza pastilei, aceasta determinand sa-mi vina mai devreme decat normal sau exista riscul sa fi ramas gravida grater

#2 2009-06-23 00:43:15

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: ajutorr doctoressa

Sangerarea poate fi de la escapelle..poate sa fie o sangerare mica sau poate si sa fie menstra(pastilele de genu pot sa deregleze menstra)
Insa cele 2 contacte de pe 12 si 17 au fost cu risc.
Asteapta menstra si sa speram ca va fi bine

D c nu incerci o metoda de contraceptie ca sa nu mai stai cu frica in san?Abea ti ai inceput viata sexuala si nu e placut sa o incepi cu teama de sarcina ca o sa ai numai ganduri rele cand o sa te gandesti la sex.

Fi fata desteapta si cu capul pe umeri si foloseste prezeravtivul sau fugi la un planning si incepe sa iei anticonceptioanale.
Bafta !

Ultima oara a fost editat de life (2009-06-23 00:43:40)

We Have To Be Strong !!!

#3 2009-06-23 01:12:45

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

salutare..deci problema mea este: am terminat ac fac pauza 2 luni.acuma am o intarziere de 8 zile. cilul trebuia sami vina pe 14 iunie. am facut pe 25 si 29 sex protejat (prezervativ).astazi am fost la ginecolog. dmna ma verifcat cu mana apoi mia facut ultrasonografie interna (nu sunt sigura daca asa se numeste: mi-a bagat un aparat in vagin cu camera video si vedeam pe ecran totul ce se intampla in interiorul meu). am intrebat-o daca nu e sarcina.dmna mi-a zis ca nu vede nimic,dar ar putea fi una incipienta. mi-a spus sa dau urina la laborator. sunt in germania si toate astea se fac pe loc. am fost si am dat urina, peste 10-15 min dmna ma chemat si a zis ca rezultatul a fost negativ. mi-a zis ca cilul va veni.Intrebarea mea este: de ce dmna nu a vazut prin ultrasonografie ca ovarele sunt pe cale de a incepe cilul si mi-a spus sa mai dau urina la control? se poate prin urina cumva de vazut sosirea menstrei? cum credeti trebuie sa-mi fac griji de sarcina? si cum prin urina ea a vazut ca nu sunt insarcinata? (sau ea pur si simplu a aplicat-o pe un test de sarcina obisnuit) atunci cat de sigure sunt aceste teste?
imi cer scuze pt atatea intrebari insa sunt foarte stresata...poate unele suna cam stupid,insa imi fac fffoarte multe griji..dmna medic m-a stresat foarte mult cand mi-a spus ca prezervativul nu e sigur de loc si o multime de alte lucruri..stau acuma in asteptarea cilului...va rog mult de tot sa-mi dati un raspuns! multumesc anticipat

#4 2009-06-23 09:40:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pai fa si tu un test de sarcina... daca ai 8 zile de intarziere va indica un rezultat corect
prezervativul e sigur, atata timp cat nu se rupe, lucru usor de verificat la finalizarea actului sexual, si atata timp cat e folosit corect

#5 2009-06-23 11:46:11

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

merci pt raspuns..cred ca imi voi lua azi un test si maine il voi face, prezervativul l-am verificat si era totul bine.pur si simplu doctorita m-a stresat mlt..era romanca si nu s-a comportat foarte prietenos.o intrebam da cand o sa-mi vina ciclul? ea zicea ai sa vezi...dar precis nu sunt insarcinata? dmna a ridicat glasul si a zis ca e medic din anul '62!...sper sa fie totul ok...merci inca odata pt raspuns puss

Publicitate

loading...

#6 2009-06-27 19:26:10

swissheart
New member
Inregistrat: 2009-06-23

respectiva sangerare mi-a durat pana astazi deci nush c sa spun e posibil sa fie menstra.oricum intentionez sa mai astept un pic si sa refac testul de sarcina.in fn sper sa fie bn

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.