|
Nu esti logat.
Intoleranta la ata - cezariana#1 2009-06-23 11:55:45
intoleranta la ata - cezarianava rog sa-mi dati mai multe informatii despre acest lucru, ma confrunt cu aceasta situatie , am fost la chirurg si mi-a spus sa dezinfectz ranile de la operatie si sa asteptam sa iasa singure firele ca nu au fost tolerate de organism Offline #2 2009-06-24 16:33:53
Re: intoleranta la ata - cezarianasa inteleg ca operatia ta s-a infectat?...firele pentru operatii sunt de doua feluri..acelea care se topesc si se scot doar capetele...si cele care trebuie scoase la medic...eu nu am auzit sa iasa de la sine...mai asteapta si alte pareri dar nu e a bine ca s-a infectat zic eu...probabil nu vrea sa le scoata pe infectie... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-06-24 21:19:02
Re: intoleranta la ata - cezariana
asa se procedeaza, exact cum ti-a spus medicul tau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-06-27 17:43:24
Re: intoleranta la ata - cezarianain cat timp ar putea iesi firele si la ce complicatii sa ma astept? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|