|
Nu esti logat.
Sinechie uterina#1 2009-06-23 20:16:10
sinechie uterinaastazi am fost la un control pentru ca in urma unui chiuretaj efectuat acum 2 luni ink nu imi venise ciclul, doctorita mi a spus ca as avea peretii uterului lipiti, sinechie uterina, si ca trebuie sa imi puna sterilet. mi a mai spus k este posibil sa nu mai pot face copii, am 20 de ani si imi dorec ca peste cativa ani sa am un copil...sunt foare speriata...ce stiti despre acest lucru??? Offline #3 2009-06-25 13:17:47
Re: sinechie uterina
Offline #4 2009-06-26 09:58:41
Re: sinechie uterinaSinechia apare ca urmare a unei rani provocata de un chiuretaj brutal, sau facut in exces, la fel de bine cum poate sa apara si dupa unul normal. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-01 12:13:29
Re: sinechie uterina
asta e raspunsul, complet si corect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|