homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sinechie uterina

#1 2009-06-23 20:16:10

arinaoana
New member
Inregistrat: 2009-06-20

sinechie uterina

astazi am fost la un control pentru ca in urma unui chiuretaj efectuat acum 2 luni ink nu imi venise ciclul, doctorita mi a spus ca as avea peretii uterului lipiti, sinechie uterina, si ca trebuie sa imi puna sterilet. mi a mai spus k este posibil sa nu mai pot face copii, am 20 de ani si imi dorec ca peste cativa ani sa am un copil...sunt foare speriata...ce stiti despre acest lucru???

#2 2009-06-24 08:45:53

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: sinechie uterina

poate lasa fetele link doctoressei

#3 2009-06-25 13:17:47

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

tttttt a scris:

poate lasa fetele link doctoressei

#4 2009-06-26 09:58:41

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Sinechia apare ca urmare a unei rani provocata de un chiuretaj brutal, sau facut in exces, la fel de bine cum poate sa apara si dupa unul normal.
Steriletul trebuie tinut o perioada de 2-3 luni, dar rezolvarea nu consta doar in montarea unui sterilet.
Mai poate fi facuta si prin dilatare cu dilatatoarele Haegar (instrumente folosite şi la chiuretaj pentru dilatarea colului uterin), prin intermediul histeroscopului (se introduce ?n cavitatea uterină un tub subţire care, pe l?ngă posibilitatea vizualizării cavităţii, are şi capacitate intervenţională, dezunind astfel pereţii uterini şi rezolv?nd astfel sinechia.
Dupa ce se vindeca, in mod normal nu ar trebuii sa ramai cu probleme.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#5 2009-06-26 12:20:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ii las link doctoressei

Publicitate

loading...

#6 2009-07-01 12:13:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

my_aa a scris:

Sinechia apare ca urmare a unei rani provocata de un chiuretaj brutal, sau facut in exces, la fel de bine cum poate sa apara si dupa unul normal.
Steriletul trebuie tinut o perioada de 2-3 luni, dar rezolvarea nu consta doar in montarea unui sterilet.
Mai poate fi facuta si prin dilatare cu dilatatoarele Haegar (instrumente folosite şi la chiuretaj pentru dilatarea colului uterin), prin intermediul histeroscopului (se introduce ?n cavitatea uterină un tub subţire care, pe l?ngă posibilitatea vizualizării cavităţii, are şi capacitate intervenţională, dezunind astfel pereţii uterini şi rezolv?nd astfel sinechia.
Dupa ce se vindeca, in mod normal nu ar trebuii sa ramai cu probleme.

asta e raspunsul, complet si corect

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.