homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa sex

#1 2009-06-23 22:41:54

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

dupa sex

Am o nelamurire. Am fost la ginecolog acum vreo 4-5 zile, am mai scris despre asta..
  Pe langa faptul ca s-a purtat cam aiurea, m-a intrebat dc folosesc irigator si a dat exemplu, cu tantum rosa dupa actul sexual. am spus "nu" si a facut ochii cat cepele, s-a strambat si mi-a spus asa pe un ton ironic "dar ce?! deget sau ce ?!". i-am spus mai cu juma` de gura ca si asta e o metoda.
problema este ca acum ma simt f prost. chiar e obligatoriu irigatorul ? sau.. ce fac eu e atat de gresit ? ca m-a bagat in ceata cu reactia ei..

#2 2009-06-23 22:43:51

persifona
Vizitator

Re: dupa sex

Nu, e suficient sa te speli cu apa si cu degetul.. nu stiu de ce a reactionat asa neutral

#3 2009-06-23 23:00:11

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

da femeie. si m-a cam pus pe ganduri.. oricum mi s-a parut cam expeditiva, ceea ce nu cred ca era cazul avand in vedere ca am platit 160 lei consultatie+recoltare...
a facut ochii mari de asemenea, cand a auzit ca iau marvelon. m-a intrebat cine mi le-a dat, i-am zis ca la planning, si-a dat ochii peste cap, mi-a zis ca mi le schimba pe 1 cu karissa, cand merg pt rezultate...
si de atunci ma tot framanta treaba cu irigatorul. dar mi se pare cam dubios sa folosesc tantum rosa dupa fiecare act sexual. unde as ajunge cu spalaturi aproape zilnic ?

#4 2009-06-24 17:57:05

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

si ma rog de ce ar trebui sa folosesti irigator dupa fiecare act sexual? ca metoda de igienizare? dar femeile fac sex de cand lumea si n-am auzit sa moara cineva fara irigator.

recunosc ca nu m-am informat foarte mult despre efectele spalaturilor si nici nu am stresat doctorii (si) cu asta, dar tind sa cred ca atatea spalaturi nu fac decat sa distruga flora vaginala. Pana la urma, natura a lasat vaginul cu o functie de auto-curatare, nu stiu daca e cazul sa intervenim noi suplimentar. Pai, daca faci sex zilnic sau chiar de 3-4 ori pe saptamana, si folosesti irigatorul de fiecare data, permite-mi sa cred ca atatea spalaturi o sa-ti faca mai mult rau decat bine.

#5 2009-06-24 21:29:54

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sunt recomandate spalaturile vaginale cu apa si doar cu degetul dupa fiecare contact sexual. Sperma ramasa in vagin poate deregla flora.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.