|
Nu esti logat.
AMWAY products#1 2009-06-24 09:16:02
AMWAY productsHello girls Vreau si eu sa stiu daca sunteti careva reprezentant al acestor produse...si daca oportunitatea de afaceri despre care se vorbeste,castigul de pe urma acestor produse,este intr-adevar real pt k am auzit pareri diverse si cineva mi-a propus sa incerc pt k se castiga bine.insa nu sunt totalmente decisa si as vrea sa mai aflu cateva informatii de la persoane care se ocupa cu asta sau au incercat,pt k nu prea am inteles bine procedura.multumesc Offline #2 2009-06-24 11:04:42
Re: AMWAY productsnu merita..parerea mea...te vrajesc inainte de numa numa...castiguri substantiale...prostii..si te inscrii ..dar nu ti spun ca tre sa platesti o gramada de bani pentru comenzi ..plus ca tre sa inscrii la randul tau persoane si tre sa faci comenzi peste comenzi..eu am avut o tentativa dar am renuntat cand am vazut ce e acolo.. one day we're gonna get somehow... Offline #3 2009-06-24 11:18:20
Re: AMWAY productsMajoritatea zic ca nu merita insa eu una .. (n-am fost reprezentanta ) am fost tare multumita de produse .. nu bune , chiar foarte bune . Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #4 2009-06-24 11:23:40
Re: AMWAY productsda..intr-adevar produsele lor sunt foarte bune...dai bani mai multi da merita one day we're gonna get somehow... Offline #5 2009-06-24 11:45:11
Re: AMWAY productsEu am fost foarte aproape de a ma inscrie. Am vazut si produsele, mi se par bune. Si oportunitatea de ca castiga bani e pe bune. Daca timp de 6 luni de zile aduci cate un 1 om pe luna in sistem si faci comenzi de 2 mil parca ajungi la castigul de 2000 de euro pe luna. Plus ca tu castigi bani si de la cei care i-ai inscris, daca ala face puncte iei tu bani. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-24 11:52:08
Re: AMWAY productsms mult fetelor..o sa ma mai gandesc...oricum timp liber am foarte mult si m-as baga sa vad ce va fi.thx Offline #7 2009-06-24 11:57:17
Re: AMWAY productsdaca iti place sa vinzi iluzii unor oameni disperati... e buna oportunitatea de castig mai tarziu la asta se ajunge... stiu pt ca a fost inscris al meu in studentie... castiga, dar marea parte a castigurilor se duceau pe cursuri si conferinte... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2009-06-24 12:21:51
Re: AMWAY productsDaca e pe aici vreun reprezentant sa anunte ca tocmai ce-am vazut ceva frumos Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #9 2009-06-24 16:57:06
Re: AMWAY productssi pe mine ma tot bat la cap 2 c unostinte sa ma fac repr amway... dar nu vreau nici in ruptul capului Offline #10 2010-08-12 14:22:03
Re: AMWAY productsbuna... Ultima oara a fost editat de anndreiutzaca (2010-08-12 14:28:10) Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #11 2010-08-12 15:31:12
Re: AMWAY products
eu m'am inscris, dar nu am timp sa ma ocup.daca ai persoane pe care sa le inscrii si tu la randul tau,iti iese ceva. Offline #12 2010-08-12 15:40:24
Re: AMWAY productssi eu sunt convinsa cam 70 % sa ma inscriu..ma incanta mult munca asta in echipa,faptul ca daca te califici la 21% iti ofera calatorii gratis( anu trecut - tenerife,anu asta- antalya,2011-maroc,2012-orlando)..faptul ca produsele chiar sunt bune si nu e nevoie sa "pacalesc" clientii.. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #13 2010-08-12 15:40:31
Re: AMWAY productsmama a inceput sa cumpere produse Amway si este tare multumita de ele. vroia sa cumpere un sampon pt mine? este bun de ceva? isi merita banii? iubesc si sunt iubita Offline #14 2010-08-12 15:42:36
Re: AMWAY productssamponul este super bun..nu-ti mai cade parul,il lasa matasos,usor de descurat si il si aranjeaza(de exemplu eu am parul ondulat iar pantene mi-l umfla,satinique in schimb imi lasa buclele frumos aranjate..singura chestie e sa nu te astepti la rezultate miraculoase dupa prima utilizare...eu il folosesc din decembrie... Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #15 2010-08-12 16:07:29
Re: AMWAY productseu oricum am parul f moale, dar daca nu mai cade e bine...asta e noua mea problema acum iubesc si sunt iubita Offline #16 2010-08-12 16:08:31
Re: AMWAY productspai e ok..eu iti recomand sa-l incerci din proprie experienta...eventual sa-ti iei si masca reparatoare... Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #17 2010-08-12 16:09:36
Re: AMWAY productstot de la ei? cat costa? iubesc si sunt iubita Offline #18 2010-08-12 16:10:14
Re: AMWAY productstot de la ei..despre pret...iti scriu pe pm Ultima oara a fost editat de anndreiutzaca (2010-08-12 16:14:02) Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #19 2010-08-12 16:15:27
Re: AMWAY productsmultumesc pt preturi si care dintre sampoane il recomanzi? pt caderea parului cel purifiant e bun? iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|