|
Nu esti logat.
Insarcinata sau nu ?-3#39 2009-06-26 19:54:54
Re: Insarcinata sau nu ?
multumesc pt sfaturi o sa ma duk k nu am ce face dk nu imi vine inseamna ca am o problema o as mai fac teste ,fac din 2 in 2 zile cate unu faza e fff nasoala ca pe 28 mai e si ziua mea in loc sa fiu fericita nu mai stiu ce sa fac numai la asta imi sta gandu' off off off Offline #40 2009-06-26 20:09:48
Re: Insarcinata sau nu ?
succes iti tinem pumnii A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #41 2009-06-26 21:12:13
Re: Insarcinata sau nu ?multumesc sper si eu sa fie ok..abia astept sa fie maine Offline #42 2009-06-27 12:16:47
Re: Insarcinata sau nu ?Doamne ce sters...mi-am facut azi dimineata cu prima urina un test (femtest)...pe prospect scria ca in 5 min trebuie sa apara raspunul. erau 2 ferestruiece....daca in prima apare o linie arata ca testul a functionat si apoi daca apare in a doua arata ca esti insarcinata. la mine s-a intamplat invers. a aparut o linie foarte palida si nu pana la sfarsit vizibila, in ferestruica cu raspunsu daca esti insarcinata sau nu..aceasta linie nici nu s-a facut vizibila in intregime, cand in general fonul din spate s-a facut la fel de un roz palid si linia nici nu se vedea. (dupa vreo 6 min) apoi dupa vreo 10 a aparut linie clara ca testul a functionat, insa pana ea a aparut, din ferestruica cu raspunsu in general a disparut si fonul rozov si s-a facut alb de parca nimic nu ar fi fost. Offline #43 2009-06-27 12:26:13
Re: Insarcinata sau nu ?taniusha, cred ca primul test nu era bun. nu cumva era expirat sau ceva? Offline Publicitateloading...
#44 2009-06-27 12:30:06
Re: Insarcinata sau nu ?s-a comportat ok si primul test din cate inteleg. pe al 2-lea l-ai facut in schimb cam degeaba ca ai avut urina prea diluata la cum ai procedat tu. pe cel de maine dimi fa-l cu prima urina. Offline #45 2009-06-27 12:51:59
Re: Insarcinata sau nu ?da...sper si eu maine sa functioneze corect. Primul nu era expirat si am facut totul bine, nu inteleg nici de ce asa s-a intamplat. de al doilea nu stiu ce sa zic...eu am mai asteptat vreo ora si intre timp am baut apa...insa la wc voriam sa merg de mai demult, sper totusi ca raspunsul este corect, totusi daca as fi fost (nu da Doamne) as avea deja 4 sapt de sarcina, si cred ca urina mea ar contine destula cantitate de hCG sa am un raspuns sigur. Multumesc mult fetele pt raspuns ...maine deja va mai scriu ce sa-a intamplat...Sper ca va fi ok Offline #46 2009-06-27 13:07:37
Re: Insarcinata sau nu ?Parerea mea este ca nu nici o sarcina la mijloc. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #47 2009-06-27 22:16:16
Re: Insarcinata sau nu ?ooo fetele..mi-a venti menstruatia!!!! deja curge muult si am si dureri Hooooorrrrreeeeyy!!! deja stau linistita merci mult pt raspunsuri si sustinere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|