|
Nu esti logat.
Stimulare cu menogon#1 2009-06-24 21:13:31
stimulare cu menogonbuna fetelor,am şi eu o ıntrebare...ati facut stimulare cu menogon vreodata,şi vreau sa ştiu dak.da rezultate...asta e prima data cand fac,am fost la dr.ieri şi nu am ovulatie buna şi mi-a dat injectiile astea...a folosit cineva,cand ati ramas ınsarcinate de la stimulare cu menogon...va multumesc mult Am InVatAt Ca DuReAzA aNi Sa CaStIgI iNcReDeRe Si Ca DoAr In CatEVa SeCuNdE pOtI sA o PiErzi.... Offline #2 2009-06-24 21:31:41
Re: stimulare cu menogon
angel, nu exista 2 oameni la fel... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-06-24 21:40:59
Re: stimulare cu menogondoctoressa multumesc mult de raspuns...m-am liniştit,deci nu e nici o problema,poate prind luna asta Am InVatAt Ca DuReAzA aNi Sa CaStIgI iNcReDeRe Si Ca DoAr In CatEVa SeCuNdE pOtI sA o PiErzi.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|