|
Nu esti logat.
E posibil sa fie insarcinata?#1 2009-06-25 00:53:23
E posibil sa fie insarcinata?Buna. Ma tot framanta o intrebare. cred ca sunt paranoic. eu cu prietena mea am facut sex si s-a rupt prezervativul... mi-am dat seama prea tarziu. dar a doua zi ea a luat postinor (pilula de a doua zi). problema este ca era al 3-lea in acea luna.... in primele 2 ture am insistat eu sa ia...nu era strict necesar. Offline #2 2009-06-25 01:02:53
Re: E posibil sa fie insarcinata?Daca testele de sarcina au iesit negative, nu e insarcinata. Insa, e foarte nesanatos si total contraindicat sa ia Postinor atat de des. Pastila de urgenta se ia de maxim doua ori pe AN! Cu siguranta si-a dat tot organismul peste cap. Nu va mai jucati cu chestiile astea si protejati-va eficient, cu prezervative sau mai degraba cu anticonceptionale, daca acelea se rup. Offline #3 2009-06-25 01:07:40
Re: E posibil sa fie insarcinata?Stiu ca am fost inconstienti. E greseala mea. Ea e linistita dar eu sunt paranoic. Adica vreau sa am o viata frumoasa. Am uitat sa mentionez ca am 20 de ani, vreau sa termin facultatea, masterul si apoi vorbim serios de familie. Offline #4 2009-06-25 01:17:50
Re: E posibil sa fie insarcinata?Dupa cum am spus, daca testele au iesit negative si daca a avut si 3 menstruatii de atunci, e in regula. Offline #5 2009-06-25 01:20:02
Re: E posibil sa fie insarcinata?Multumesc frumos. Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-25 01:33:17
Re: E posibil sa fie insarcinata?Asa-zisa menstra peste sarcina este diferita de menstra normala, e putin cantitativa, de o culoare mai inchisa, nu dureaza mult. In plus, acest fenomen e foarte rar. Offline #7 2009-06-25 01:37:16
Re: E posibil sa fie insarcinata?Multa sanatate si o viata fara griji. O sa dorm linistit si nu o sa o mai stresez nici pe ea atat. Saraca, nici nu stiu daca ma mai suporta cat sunt de disperat din pct asta de vedere. Offline #8 2009-06-25 02:32:27
Re: E posibil sa fie insarcinata?ce dragutz #9 2009-06-25 11:40:35
Re: E posibil sa fie insarcinata?am si eu o intrebare deci am facu-o acum o sapt. juma inceputul fara pezervativ si jumate cu prezervativ (a terminat cu prezervativ) nu a durat mai mult de 30 min. si nici nu a fost "sex salbatic" e posibil sa se fi rupt cumva prezervativul? era intreg nu avea scurgeri ... se poate rupe asa oricum???Mentionez ca folosim doar durex( cik sunt cele mai bune) Offline #10 2009-06-25 11:44:24
Re: E posibil sa fie insarcinata?nu, de atunci si eu folosesc doar durex. astea nu am auzit la nimeni sa se rupa. la mine a fost oops sau ceva de genul, dar de atunci m-am invatat minte. Offline #11 2009-06-25 13:06:02
Re: E posibil sa fie insarcinata?
Ceea ce ai facut tu ca nu ai pus de la inceput prezervativul nu e protectie totala impotriva unei sarcini... Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|