homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fie insarcinata?

#1 2009-06-25 00:53:23

panadeidei
New member
Inregistrat: 2009-06-25

E posibil sa fie insarcinata?

Buna. Ma tot framanta o intrebare. cred ca sunt paranoic. eu cu prietena mea am facut sex si s-a rupt prezervativul... mi-am dat seama prea tarziu. dar a doua zi ea a luat postinor (pilula de a doua zi). problema este ca era al 3-lea in acea luna.... in primele 2 ture am insistat eu sa ia...nu era strict necesar.
Sa revenim... contactul a avut loc pe 28 martie anul acesta. de atunci i-a venit de 3 ori ciclul, inclusiv luna aceasta. ei ii venea neregulat si pana acum, totul normal. a facut si doua teste de sarcina si ambele au iesit negative. nu are nici un simptom din cele citite pe internet pana acum. Doar ca eu sunt foarte speriat pentru ca ea s-a ingrasat putin.
Va rog sa imi spuneti daca e vreo posibilitate sa fie insarcinata. Repet, a luat postinor, i-a venit ciclul de 3 ori, si doua teste de sarcina (cele cu 99,99%) au iesit negative.
Pot sa dorm linistit?
Multumesc anticipat

#2 2009-06-25 01:02:53

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: E posibil sa fie insarcinata?

Daca testele de sarcina au iesit negative, nu e insarcinata. Insa, e foarte nesanatos si total contraindicat sa ia Postinor atat de des. Pastila de urgenta se ia de maxim doua ori pe AN! Cu siguranta si-a dat tot organismul peste cap. Nu va mai jucati cu chestiile astea si protejati-va eficient, cu prezervative sau mai degraba cu anticonceptionale, daca acelea se rup.

#3 2009-06-25 01:07:40

panadeidei
New member

Stiu ca am fost inconstienti. E greseala mea. Ea e linistita dar eu sunt paranoic. Adica vreau sa am o viata frumoasa. Am uitat sa mentionez ca am 20 de ani, vreau sa termin facultatea, masterul si apoi vorbim serios de familie.
Am zis ca va mai face 1-2 teste de sarcina acum, la terminarea menstruatiei, cu 2-3 zile dupa. Acum folosesc doar durex extra safe, iar din toamna va merge la un ginecolog pt anticonceptionale, nu merge acum pt ca mai stam 2 saptamani impreuna si pleaca in vacanta.
Deci sa stau linistit? Multumesc mult pentru ajutor, ma mai linistesc si eu.

#4 2009-06-25 01:17:50

V's bunny
Full member

Dupa cum am spus, daca testele au iesit negative si daca a avut si 3 menstruatii de atunci, e in regula.

#5 2009-06-25 01:20:02

panadeidei
New member

Multumesc frumos.
Auzisem de chestia cu ciclul peste sarcina si ma gandeam ca poate asa nu iese la teste.
Dupa cum am zis, ma sperii din orice. Ca off-topic, cand eram mic orice punct  ce imi aparea pe piele credeam ca am tzeapa si o sa ma infectez lol

Publicitate

loading...

#6 2009-06-25 01:33:17

V's bunny
Full member

Asa-zisa menstra peste sarcina este diferita de menstra normala, e putin cantitativa, de o culoare mai inchisa, nu dureaza mult. In plus, acest fenomen e foarte rar.

#7 2009-06-25 01:37:16

panadeidei
New member

Multa sanatate si o viata fara griji. O sa dorm linistit si nu o sa o mai stresez nici pe ea atat. Saraca, nici nu stiu daca ma mai suporta cat sunt de disperat din pct asta de vedere.

#8 2009-06-25 02:32:27

skumpi
Vizitator

ce dragutz smile
dormi linistit ca nu e nici urma de sarcina

#9 2009-06-25 11:40:35

azza
New member
Inregistrat: 2007-12-21

am si eu o intrebare deci am facu-o acum o sapt. juma  inceputul fara pezervativ si jumate cu prezervativ (a terminat cu prezervativ) nu a durat mai mult de 30 min. si nici nu a fost "sex salbatic" e posibil sa se fi rupt cumva prezervativul? era intreg nu avea scurgeri ... se poate rupe asa oricum???Mentionez ca folosim doar durex( cik sunt cele mai bune)

#10 2009-06-25 11:44:24

panadeidei
New member

nu, de atunci si eu folosesc doar durex. astea nu am auzit la nimeni sa se rupa. la mine a fost oops sau ceva de genul, dar de atunci m-am invatat minte.

#11 2009-06-25 13:06:02

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

azza a scris:

am si eu o intrebare deci am facu-o acum o sapt. juma  inceputul fara pezervativ si jumate cu prezervativ (a terminat cu prezervativ) nu a durat mai mult de 30 min. si nici nu a fost "sex salbatic" e posibil sa se fi rupt cumva prezervativul? era intreg nu avea scurgeri ... se poate rupe asa oricum???Mentionez ca folosim doar durex( cik sunt cele mai bune)

Ceea ce ai facut tu ca nu ai pus de la inceput prezervativul nu e protectie totala impotriva unei sarcini...
Prezervativul atunci cand se rupe se vede cu ochiul liber, nu-i o gaurica, pur si simplu se rupe de tot...

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.