|
Nu esti logat.
Tratament ovule#1 2009-06-26 08:55:14
tratament ovulebuna. as vrea sa stiu daca in tratamentul cu ovule este nevoie de o spalare interna inainte de a-l introduce in fiecare seara? sau la final? sau la 2-3 ovule? multumesc Offline #2 2009-06-26 09:06:01
Re: tratament ovuleSpalaturile le faci dupa recomandarea medicului. Daca nu a specificat nimic despre spalaturi, atunci depinde de ce ovule pui. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-06-26 10:46:22
Re: tratament ovule...neatza fetelor!!...mai...colegei mele de garsoniera i-au facut un ecograf si a zis medicul ca are o rana pe col...ea este virgina si totusi i-a dat ovule cervucid...dar daca pune ovulele astea nu isi pierde virginitatea?... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2009-06-26 10:57:08
Re: tratament ovuledar rana pe col cum a constatat-o daca e virgina? sa nu-mi zici ca la echograf... Offline #5 2009-06-26 11:06:31
Re: tratament ovuleEu zic sa mai consulte un medic inainte sa faca tratamentul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-26 11:16:14
Re: tratament ovuleba da...avea niste pb...imediat dupa menstruatie...simtea nevoia sa urineze dar nu putea...si cum analizele la urina i-au iesit bine au trimis-o la ginecolog...i-a dat Marvelon pentru ca are ciclul cam dereglat si pentru ca are niste chisturi...i-a luat o lama mai de la suprafata...si la ecograf a zis ca a vazut acele chisturi si rana pe col...si i-a dat ovule cervucid...eu i-am zis ca isi pierde virginitatea daca pune asa ceva...nu se vede rana la eco? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2009-06-26 12:19:01
Re: tratament ovulefetelor pls raspundeti-mi...ea iese de la examen si merge la medic cu rezultatul de la lama...si sa ii spun ce sa intrebe... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #8 2009-06-26 13:09:42
Re: tratament ovulerana nu se vede decat la colposcopie , nu si la ecografie Offline #9 2009-06-26 13:52:36
Re: tratament ovulesa nu le bage in ea ca isi pierde virginitatea ... ce medic e ala? sa mearga la altul ... ca apoi gaseste un bou care nu o crede ca e virgina, ( si inca nu mi am revenit din soc, desi au trecut 5 ani si nu mai sunt cu el ) cum am patit eu tot in urma unor tratamente tampite .... Offline #10 2009-06-26 14:31:10
Re: tratament ovuleeu am facut tratament cu ovule cand eram virgina... ovulele nu sunt chiar asa de mari incat sa provoace o dezvirginare... Offline #11 2009-07-03 00:03:55
Re: tratament ovulebuna Ultima oara a fost editat de roxi.r.m (2009-07-03 00:05:48) Offline #12 2009-07-21 13:21:43
Re: tratament ovulesalut am si eu o intrebare:) doctorita de la planning mi-a dat ovule Polygynax 6 zile pentru leucoree, a zis sa ma spal inainte si sa le pun. NU a precizat nimic de dimineata, trebuie sa ma spal si dimineata inauntru? sunt putin confuza, as aprecia un raspuns:) Offline #13 2011-08-21 16:17:22
Re: tratament ovuleBuna ziua! Mi s-au recomandat ptr o rana pe col tratament cu superforte ovulin timp de 3 luni. As dori sa stiu daca in timpul tratamentului pot avea contacte sexuale (avand in vedere ca tratamentul dureaza ceva), deoarece pe prospect nu apare nici o contraindicatie de acest gen si nici doctorita nu mi-a spus nimic. Mentionez ca iau anticonceptionale, doar astfel ma pot proteja deoarece prezervativele imi provoaca iritatii. Astept un raspuns,va multumesc! Offline #14 2011-08-21 16:33:13
Re: tratament ovulein timpul tratamentului cu ovule este contraindicat contactul sexual. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #15 2011-08-21 16:39:00
Re: tratament ovuleOff se bat cap in cap, nimeni nu mi-a spus nimic pana acum, si mi se pare greu sa te abtii 3 luni de zile cu atat mai mult cu cat introduc hormoni in mine Dar afecteaza cumva eficienta ac? Ovulele prescrise sunt homeopate, contin doar plante. Ultima oara a fost editat de fluturas333 (2011-08-21 16:41:17) Offline #16 2011-08-21 16:52:40
Re: tratament ovuleasta nu stiu.cel mai bine este sa mergi sa vorbesti cu dr care ti-a prescris. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #17 2011-08-21 16:54:57
Re: tratament ovulear fi trebuit sa intrebi medicul cand ai fost, asa noi nu suntem avizate. nu conteaza ca sunt sau nu din plante, conteaza ca ai o rana, adica o problema serioasa, care trebuie vindecata. nu protectia conteaza acum, cat vindecarea. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2011-08-21 19:53:08
Re: tratament ovuleDin pacate nu am cum sa iau legatura cu medicul meu acum caci nu se afla in tara. Ideea este ca la mine pauzele sexuale s-au tot repetat caci am mai facut o cauterizare iar rana nu s-a vindecat, iar acum urmeaza un erad daca nu da rezultate tratamentul. La anticonceptionale nu pot renunta ptr ca imi dispare menstra complet...deci intelegeti si voi fetelor ca ma simt rau cu atatia hormoni sa ii tin in mine si mereu in pauze sexuale. De aceea vroiam sa vad daca e vreo problema cu tratamentul Offline #19 2011-08-22 00:21:32
Re: tratament ovule@fluturas333: of, te inteleg, eu 6 luni sunt la abstinenta cat e iubitul meu plecat in voiaj ! eu cand luat ovule am mai avut relatii sexuale imi puneam ovulele seara la culcare, dimineata ma spalam si in timpul zilei mai faceam prostioare pana seara cand imi puneam din nou! ginecoloaga mea nu mi'a zis ca ar fi interzis si nici pe prospect nu scria si in timpul asta luam si AC deci n'a interactionat! e posibil ca eu sa nu fi procedat bine dar nu mi s'a intamplat nimic ! in schimb la tine mai e vorba si despre rana aceea pe col care cum zicea si coraline cred ca o cam zgandari :-? nu poti macar sa suni asistenta de la cabinet sa ii ceri o parere? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|