|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat...oare e bine sau nu e bine...#1 2009-06-26 22:31:12
Am nevoie de un sfat...oare e bine sau nu e bine...am nevoie de un ajuto!!e prima data cand ma apuc sa iau anticonceptionale....nusth cat e de bine..nu miam facut analize la sange dar...mai-u fost recomandate de un medic ginecolog...totusi imi este frica sa nu patesc ceva...imi puteti spune mai multe despre tipul de anticonceptionale...NOVYNETE Ultima oara a fost editat de andralexutz (2009-06-26 22:34:25) Offline #2 2009-06-26 22:53:13
Re: Am nevoie de un sfat...oare e bine sau nu e bine...anticonceptionalele ar trebui date de medicul de planing sau cel specializat in contraceptie ... nush despre ele, dar oricum, depidne de organismul tau cum le va accepta sau nu A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #3 2009-06-26 23:50:05
Re: Am nevoie de un sfat...oare e bine sau nu e bine...ce ai putea sa patesti? nimic! nu stiu despre acel tip de contraceptive dar in mare parte e cam ca si celelalte, adica au aceleasi efecte, te protejeaza de o sarcina nedorita d-oh! te pot trata de(virgula) dereglari hormonale etc. deci chiar nu ai niciun motiv sa te sperii Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|