homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat...oare e bine sau nu e bine...

#1 2009-06-26 22:31:12

andralexutz
Membru
Inregistrat: 2009-06-26

Am nevoie de un sfat...oare e bine sau nu e bine...

am nevoie de un ajuto!!e prima data cand ma apuc sa iau anticonceptionale....nusth cat e de bine..nu miam facut analize la sange dar...mai-u fost recomandate de un medic ginecolog...totusi imi este frica sa nu patesc ceva...imi puteti spune mai multe despre tipul de anticonceptionale...NOVYNETE

Ultima oara a fost editat de andralexutz (2009-06-26 22:34:25)

#2 2009-06-26 22:53:13

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

Re: Am nevoie de un sfat...oare e bine sau nu e bine...

anticonceptionalele ar trebui date de medicul de planing sau cel specializat in contraceptie ... nush despre ele, dar oricum, depidne de organismul tau cum le va accepta sau nu

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#3 2009-06-26 23:50:05

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Re: Am nevoie de un sfat...oare e bine sau nu e bine...

ce ai putea sa patesti? nimic! nu stiu despre acel tip de contraceptive dar in mare parte e cam ca si celelalte, adica au aceleasi efecte, te protejeaza de o sarcina nedorita lold-oh! te pot trata de(virgula) dereglari hormonale etc. wink deci chiar nu ai niciun motiv sa te sperii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.