|
Nu esti logat.
Vacantele din trecut si din prezent-4#58 2009-08-31 14:56:28
Re: Vacantele din trecut si din prezent
nu este in niciun caz hotel de 3 stele. Dar sincer iti spun in camera era curat si ok. Mobila era de lemn simpla (din pacate nu am facut poze in camera). Acum depinde ce asteptari ai tu de la o camera. Eu stiam de la inceput ca nu voi petrece mai mult decat cele cateva ore de somn in camera deci singurul lucru care m-a interesat a fost sa fie curat Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #59 2009-08-31 17:54:42
Re: Vacantele din trecut si din prezentcum sa nu faci poze la cam? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #60 2009-08-31 18:06:52
Re: Vacantele din trecut si din prezentsa stii ca si eu...cand am fost in Parang...am uitat sa fac poza la camera pt prima data in viata mea. nush ce a fost cu mine si era chiar faina camera si balconasul Offline #61 2009-08-31 18:23:37
Re: Vacantele din trecut si din prezenttz tz tz Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #62 2009-09-01 08:21:29
pensiunea unde am stat: http://www.pensiunea-agapia.ro/ Offline Publicitateloading...
#63 2009-09-01 10:54:19
anul trecut am facut dar anul asta nu prea am stat prin camera si am uitat cand nu eram pe plaja sau plecati eram la piscina (ca e tare draguta piscina) si noh.....i forgot Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #64 2009-09-05 10:48:35
Re: Vacantele din trecut si din prezentam zis sa intreb si eu aici... daca ati plecat in afara in concediu, ati luat si laptopu`? Noi plecam in Corfu si al meu zice sa l luam pentru descarcat poze sau pentru filme seara..voi v-ati cara cu el? *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #65 2009-09-05 10:50:06
Re: Vacantele din trecut si din prezentda Offline #66 2009-09-05 11:58:48
Re: Vacantele din trecut si din prezentda deea ... noi am descarcat pozele dupa fiecare excursie k sa nu le amestecam Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #67 2009-09-05 12:51:34
noi am fost plecati la bulgari si nu ne-am luat laptopul cu noi, dar nici n-am dus lipsa mai ales ca eram tot timpul plecati ba la plaja, ba la cumparaturi. Nu stateam in camera decat cand dormeam si atat. Cat despre poze, alea se pot descarca si cand veniti din concediu. Ar fi un bagaj in plus. Offline #68 2009-09-06 10:33:12
Re: Vacantele din trecut si din prezentEu l-am luat dar l-am folosit pt descarcatul pozelor din aparat (am card de 2 gb si am facut 8gb de poze) si o sg data am mers intr-un fast-food cu net. daca nu ai neaparata nevoie de el, nu-l lua, ai grija lui, e greu.. #69 2009-09-06 10:34:55
Re: Vacantele din trecut si din prezentniic noi nu l`am luat...in primu rand ca nu ai cum sa te plictisesti la mare iar seara nu`ti vine decat sa dormi nu sa stai sa te uiti la filme sau sa asculti muzica #70 2009-09-06 10:51:55
Re: Vacantele din trecut si din prezentnoi l-am luat cand am fost plecati la mare. am vazut cate un film pe tren seara la fel am mai vizionat un film.. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #71 2009-09-24 09:46:55
Re: Vacantele din trecut si din prezentduminica trecuta am fost la Pietrele Doamnei.sunt in Campulung Moldovenesc Offline #72 2009-09-24 17:47:51
Re: Vacantele din trecut si din prezenttrebuie sa precizez ca nu prea am fost prin Romania noastra,care este frumoasa...normal,am fost pe la munte,Brasov,Sinaia,apoi Olanesti,la mare...am ajuns spre rusinea mea cu austriacul si la Vidraru...eu am avut alte prioritati,mi-a fost greu singura,nu aveam bani de umblat prin tara VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #73 2009-09-24 17:52:31
Re: Vacantele din trecut si din prezentwild, eu iubesc austria Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #74 2009-09-24 17:53:55
Re: Vacantele din trecut si din prezentsi eu la fel.. viena forever Offline #75 2009-09-24 17:56:27
Re: Vacantele din trecut si din prezentviena e fantastica datorita istoriei ei si cladirilor Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #76 2009-09-24 17:57:26
da...si eu ma simt bine aici...dar sa stii ca ptr o ,,auslanderin-a,,..adica o straina...nu e usor... dar,din punt de vedere al ce spui tu....mai avem mult pana sa ii ajungem...,ptr ca stiu sa promoveze totul,sa faca din c..at bici..,cu toate ca in micile ,,satucuri,,exista acel radio-santz...exact ca la noi... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|