homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de ingrijorata ar trebui sa fiu?

#1 2009-06-27 11:23:40

georgi87moi
Membru
Inregistrat: 2009-05-05

cat de ingrijorata ar trebui sa fiu?

salut,am o problema,nu mi-a venit menstruatia de mai mult de 2 saptamani,mereu am avut cicluri mai neregulate,dar era o diferenta de cateva zile,niciodata nu mi-a intarziat atat de mult....nu folosesc anitconceptionale si nici nu poate fi vorba de o sarcina,n am avut relatii sexuale de cateva luni.ce sa fac?ce ar putea fi?multumesc

#2 2009-06-27 11:28:29

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: cat de ingrijorata ar trebui sa fiu?

georgi87moi a scris:

salut,am o problema,nu mi-a venit menstruatia de mai mult de 2 saptamani,mereu am avut cicluri mai neregulate,dar era o diferenta de cateva zile,niciodata nu mi-a intarziat atat de mult....nu folosesc anitconceptionale si nici nu poate fi vorba de o sarcina,n am avut relatii sexuale de cateva luni.ce sa fac?ce ar putea fi?multumesc

inainte sa iau AC si mie imi venea neregulat,venea aproape la 2 luni hmm
totusi nu am fost la medic,poate ca aer trbui sa consulti unul

#3 2009-06-27 12:04:58

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Georgi mergi la doctor sa vezi de ce anume nu-ti vine regulat,poate ai chist pe ovar?mie imi venea fooooarte neregulat(o luna da,3 nu) si am fost la doctor,am descoperit ca am un chist pe un ovar,mi-a dat tratament cu ac si acum totul e bine...
in conditiile in care n-ai facut sex,n-ai de ce sa fi ingrijorata,dar mergi la doctor sa-ti rezolvi problema

#4 2009-06-29 11:12:35

georgi87moi
Membru
Inregistrat: 2009-05-05

multumesc,o sa merg la cabinet,sper sa fie totul ok:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.