|
Nu esti logat.
Gelozia barbatilor...-7#115 2009-07-27 17:58:17
Re: gelozia barbatilor...nu stiu unde am zis eu de extreme... Offline #116 2009-07-27 18:05:05
Re: gelozia barbatilor...ai zis istericale ..mie asta mi se pare extrema Offline #117 2009-07-28 11:34:55
Re: gelozia barbatilor...
asta nu e viata am stat 3 ani cu cineva care pusese monopol p mine in ultimul am mi.a pus capac ............. ajunsesem sa.mi pierd cele mai bune pritene sa ma vad cu ele p ascuns pt k nu suporta sa ma vada langa altcineva, daca ieseam cu pritenii nu aveam voie cu decolteu pt k s.ar fii uitat si altcineva la sanii mei (numai el avea voie ) ,eram dusa si adusa d la scoala eram mai rau k un sot si sotie eram nebun si obsesiv asa k am luat hotararea sa ma despart d el d mai multe ori dar eram santajata k se sinucide pana knd ne.am despartit si am vazut k nu s.a sinucis ........ nu poti traii langa un om kre e mult prea posesiv si mult prea prea......... tu stii dac avrei o viata k asta ..treptat cu cat ii suporti mai multe cu atat se crede indreptatit sa faca una alta ti.am spus p scurt pov mea poate te.ai regasit in cateva cazuri Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|