|
Nu esti logat.
Ceea ce vreau sa fac#1 2009-06-27 20:56:48
ceea ce vreau sa fac... Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:14:44) stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #2 2009-06-27 21:09:01
Re: ceea ce vreau sa facsfatul meu e sa nu pleci de acasa pt un baiat.....pt ca nu se stie niciodata ce se poate intampla, esti tu atat de sigura ca o sa ramaneti impreuna? in ziua de azi nu mai poti avea incredere in nimeni si nu e bn sa recurgi la astfel de gesturi mai ales la varsta asta. Offline #3 2009-06-27 21:15:55
Re: ceea ce vreau sa facpai ink esti minora si parintii tai raspund d tine ! Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-27 21:22:04) #4 2009-06-27 21:19:07
Re: ceea ce vreau sa facdaca ai peste 16 ani, nu se paote intampla nimic, chiar daca esti minora Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #5 2009-06-27 21:22:50
Re: ceea ce vreau sa fac
nu e adevarat, te poti casatori la 16 ani (daca la asta te referi), dar CU ACORDUL PARINTILOR. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-27 21:29:13
Re: ceea ce vreau sa fac.... Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:15:09) stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #7 2009-06-27 21:32:22
Re: ceea ce vreau sa facnu conteaza ca nu te-a fortat, am impresia ca daca el ACCEPTA sa vii impotriva vointei parintilor tai, ai tai au castig de cauza in justitie... nush exact, tre sa te informezi daca tu esti sigura pe ce vrei... dar eu asa stiam... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2009-06-27 21:41:26
Re: ceea ce vreau sa fac... Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:15:47) stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #9 2009-06-28 20:54:21
Re: ceea ce vreau sa faceu zic sa mai astepti.. nu e un moment potrivit. in primul rand- cu ce o sa te intretii ? ti`ai pus problema asta ? Offline #10 2009-06-28 21:23:21
Re: ceea ce vreau sa facdaniela, as putea spune ca sunt aproape fix in aceiasi situatie ca tine, poate chiar mai rau. am 17 ani, prietenul meu 25, suntem impreuna de un an, ne intelegem minunat, iar parintii mei sunt foarte aiurea. nu stiu de el, si nici nu le-as spune, pt ca tata m-ar da el afara din casa:| ( e de conceptia aceea ca: tre sa termin scoala, sa fac o facultate buna, sa am casa si masina mea si apoooi un iubit, deci imagineaza-ti). pe langa toate astea, am si un program de iesit si intrat in casa, care crede-ma nu e deloc prea stralucit. in momentele astea nu stiu cat de mult te intereseaza pe tine de altii, dar am vrut sa-ti povestesc si sa-ti dai seama ca mai sunt persoane in aceiasi situatie. de multe ori am avut ganduri de astea: gen sa plec de acasa macar pt cateva zile, dar stiu ca mai rau as face, si raman la simplul gand ca mai rezist eu un an pana fac 18, si atunci situatia o sa fie alta. nu pleca de acasa, nu asta e solutia, tot la ai tai ajungi, si apoi o sa iti para rau... Offline #11 2009-06-28 23:32:11
Re: ceea ce vreau sa facnu pleca! mai rau vei face. acum gandesti asa pt ca inca nu esti inca destul de matura ca sa poti infrunta aceasta situatie, doar peste catva timp iti vei da seamace faci bine si ce faci rau, iar in aceasta situatie, crede-ma ca doar rau ai face daca ai pleca de acasa. Oricum e decizia ta! Offline #12 2009-06-29 01:01:38
Re: ceea ce vreau sa facin primul si in primul rand trebuie sa realizezi ca la varsta pe care o ai este imposibil sa rezisti fara suportul parintilor mai mult de cateva zile. oricate planuri ti`ai putea face cum ca te descurci, te ajuta cineva (de ex pr tau) crede`ma, ai nevoie de banii tai proprii, pe care nu poti sa ii obtii decat de la parinti.. pe urma, gandeste`te: parintii tai ar sta cu mainile in san ? nu te`ar cauta? nu ar anunta politia ? crezi ca nu te`ar gasi ? iti spun eu, in astfel de cazuri, te gasesc in 24 de ore si fiindca esti minora, te aduc cu forta acasa. Offline #13 2009-06-29 08:32:34
Re: ceea ce vreau sa facesti prea copila.cum sa pleci de acasa??macar ai probleme serioase cu ai tai?..totusi cred ca ai din moment ce ai un prieten de 1 an si 4 luni ,iar ai tai nu'l cunosc.... Offline #14 2009-06-29 08:43:34
Re: ceea ce vreau sa facnu stiu despre ce corupere de minori vb voi! poate va referiti la act sexual cu un minor ptr care se raspunde penal, dar ar trebui sa aiba sub 15 ani! in fine, ideea e ca nu iti rezolvi problemele fugind de ele, ci vorbind deschis cu ai tai! acu ai si o varsta la care ti se pare ca toti sunt impotriva ta, dar iti vei da seama ca nu e chiar asa! Offline #15 2009-06-29 08:43:46
Re: ceea ce vreau sa facNormal ca parintii sunt drastici in ceea ce priveste relatia ta.. tu ai 17 ani, el are 25 de ani.. gandeste`te ce s`ar intampla daca ar mai vedea k te muti deja cu el.. nu avea incredere deplina in el chiar daca sunteti de 1 an.. odata ce te muti cu el, devii fata de casa.. asta vrei ? Gandeste`te ca nu vei avea liniste nici acolo, din cauza alor tai, veti intra in multe belele, mai ales el.. e cea mai mare greseala sa pleci de acasa, o mare tampenie chiar. Sincer nu stiu ce e in capul vostru cand dati de un tip cu mult mai mare ca varsta, va ia mintile si gata hai sa ne mutam ca domne am stat deja 1 an impreuna si il cunosc. Daca va fi al tau, nu ti`l ia nici dracu.. ai destul timp sa stai cu el in casa. Offline #16 2009-06-29 09:21:41
Re: ceea ce vreau sa facde aceeasi parere sunt si eu. Nu te grabi sa iei decizii pripite, ramai acasa si cauta sa discuti cu familia ta, sa le explici starea ta sufleteasca, ca ai si tu nevoie de liniste, de o viata echilibrata lipsita de certuri. Esti prea tanara pentru a pleca de acasa. Vezi-ti de scoala ca timpul rezolva totul. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #17 2009-06-29 09:37:53
Re: ceea ce vreau sa faceu nu pot sfatui nimik....dar iti spun k dak nu ai avea parintii langa u ai suferi mult mai mult....la me situatia a fost alta : din clasa a 4 a plecat tata in strainatate iar mama cand am terminat a 5 , am ramas cu sora mea pana in clasa a 8 k apoi ea a plecat la facultate iar din clasa a 9 am ramas singura pana aq 3 luni cand ai mei au venit acasa....it spun eu din propria experienta k dak nu iai avea pe ai tai langa tine ai suferi mult mai mult , pe me nici prietenu cu care is de un a juma nu ma facut sa ma simt mai bine in problema asta.. avea cam tot ce vroiam dar nu aveam atentia lor si nu erau langa mine....plangea foarte mult pt k nu erau langa mine....eu zic sa realizezi cat de importanti sunt parintii in viata ta ....poate aq nu realizezi dar de cele mai multe ori acele certuri si reprosuri sunt pentru a te indrepta pe u si pt a te fece sa vezi lucrurile asa cum sunt dar pt k esti la cea mai dificila varsta ai senzatia k tot ce ti se reproseaza e din rautate....iti spun sincer k mai mult ajutor decat de la parinti nu vei avea de la nimeni....asta e tot ce pot spune ....realizeaza k ai tai iti vor doar binele! Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #18 2009-06-29 10:08:38
Re: ceea ce vreau sa facmultumesc pt sfaturi ...oricum am sa las timpul sa le rezolve pe toate... stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #19 2009-06-29 10:11:42
Re: ceea ce vreau sa facasa e cel mai bine si pretuieste ceea ce ai Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|