homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ac..intrebare

#1 2009-06-27 23:38:12

iulikaa
Full member
Inregistrat: 2008-12-09

ac..intrebare

nu stiu daca mai sunt subiecte de genul asta, ca sincer n'am stiut unde sa caut. situatia e asa: teoretic iau pastila la 9 jumate, in prima sapt am luat'o la cat trebuia. dup'aia..a inceput nebunia cu bacul, agitatie, stres..si aproape in fiecare seara o luam la alta ora. oricum, o luam pana in 12 jumate. n'am uitat'o niciodata si nici n'am depasit mai mult de 4 ore. as vrea sa stiu daca toate intarzierile astea ale mele o sa'mi afecteze cumva menstruatia, adica sa o intarzie sau..nu stiu sau daca pot aparea alte probleme. mentionez ca nu am avut contacte sexuale luna asta.

sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. big_smile

#2 2009-06-28 00:37:03

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Re: ac..intrebare

nu cred ca exista vreo problema, oricum mai asteapta sa vezi si alte pareri;)

#3 2009-06-28 02:30:06

skumpi
Vizitator

nu afecteaza !
sa nu depasesti 12 ore

#4 2009-06-29 16:42:42

iulikaa
Full member
Inregistrat: 2008-12-09

sper sa fie asa.. mersi puss

Ultima oara a fost editat de iulikaa (2009-06-29 16:43:06)

sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. big_smile

#5 2009-06-29 16:46:12

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

iulikaa a scris:

nu stiu daca mai sunt subiecte de genul asta, ca sincer n'am stiut unde sa caut. situatia e asa: teoretic iau pastila la 9 jumate, in prima sapt am luat'o la cat trebuia. dup'aia..a inceput nebunia cu bacul, agitatie, stres..si aproape in fiecare seara o luam la alta ora. oricum, o luam pana in 12 jumate. n'am uitat'o niciodata si nici n'am depasit mai mult de 4 ore. as vrea sa stiu daca toate intarzierile astea ale mele o sa'mi afecteze cumva menstruatia, adica sa o intarzie sau..nu stiu sau daca pot aparea alte probleme. mentionez ca nu am avut contacte sexuale luna asta.

Nu e nici o problema. Stai linistita. Menstra iti va veni normal.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.