homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere...

#1 2009-06-28 12:05:15

carmen_s
Membru
Inregistrat: 2009-06-27

Intarziere...

Buna ziua,
De 5 ani iau Yasmin si martie a fost ultima luna pt ca am decis sa facem un bebe cand o fi timpul. Pe 14 iulie am avut contact si eu socotesc ca ar fi fost in perioada de fertilitate. De obicei am menstruatia regulata (chiar la zi) si de ieri astept sa imi vina. Ne dorim enorm copii dar luni am fost la dentist si mi-a facut anestezie. in total am luat urmatoarele pastile: paracetamol 500mg(6 vineri seara), oxazepam(1 vineri), ibuprofen600mg(luni si marti), amoxicilina 500mg(de luni pana azi). Nu credeam ca pot ramane insarcinata atat de repede... Acuma stiu ca nu e bine deloc sa iei nici un fel de pastila in primul trimestru... Ce pot face sa imi vina menstruatia? Multumesc anticipat,
Carmen

#2 2009-06-28 12:06:12

carmen_s
Membru
Inregistrat: 2009-06-27

Re: Intarziere...

Era 14 iunie mai sus scuze

#3 2009-06-28 12:32:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

carmen_s citeste te rog regulamentul. ai warn pt mesaje consecutive.

nu cred sa fie problema cu acele pastile, daca ovulul a fost fecundat nu cred ca era implantat cand ai luat tu medicamentele. oricum, daca mai intarzie, fa un test de sarcina la 7 zile de intarziere sau la 3 saptamani de la contact.

#4 2009-06-29 16:24:50

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

buna ziua!
eu sunt in prima luna de pauza...de cand am incetat cu pastilele. Si acum trebuia deja sa mi vina...mi a intarziat 5 zile deja si nici un semn ca ar venii ft curand. Credeti ca e normal? A inceput sa mi fie frica...

and love saves the day...

#5 2009-06-29 18:38:41

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

geo.b a scris:

buna ziua!
eu sunt in prima luna de pauza...de cand am incetat cu pastilele. Si acum trebuia deja sa mi vina...mi a intarziat 5 zile deja si nici un semn ca ar venii ft curand. Credeti ca e normal? A inceput sa mi fie frica...

e normal sa intarzie menstruatia in timpul pauzei, acum organismul singur trebuie sa lucreze si de aceea intarzie, mi ein prima luna de pauza mi-a intarziat 4 zile, iar in a doua 13 zile, si ginecologul mi-a spus ca e normal. daca totusi exista probabilitate de sarcina fa un test la 7 zile de la intarziere.  tummenupp

Publicitate

loading...

#6 2009-06-29 18:55:46

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

mersi frumos de raspuns puss
astept...ca altceva nu am de facut sad

and love saves the day...

#7 2009-06-29 20:08:27

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

taniusha a scris:

geo.b a scris:

buna ziua!

e normal sa intarzie menstruatia in timpul pauzei, acum organismul singur trebuie sa lucreze si de aceea intarzie, mi ein prima luna de pauza mi-a intarziat 4 zile, iar in a doua 13 zile, si ginecologul mi-a spus ca e normal. daca totusi exista probabilitate de sarcina fa un test la 7 zile de la intarziere.  tummenupp

Pauzele nu sunt recomandate decat atunci cand te hotarasti sa faci un bebe, pentru ca iti dai organismul peste cap...Pauza de 7 zile dintre folii in care vine menstra e suficienta pentru organism wink
Daca inainte de administrarea anticonceptionalelor aveai un ciclu neregulat, asa va fi si acum. Daca le-ai luat corectu asteapta menstra linistita ca o sa apara smile

Ultima oara a fost editat de minatgv (2009-06-29 20:10:07)

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.