homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa fac ceva pentru mine si nu pot ajutatima va rog din suflet

#1 2009-06-28 14:02:07

sora1313
New member
Inregistrat: 2008-05-22

vreau sa fac ceva pentru mine si nu pot ajutatima va rog din suflet

am si eu o problema...la care nu mai stiu kum sa ii gasesc rezolvare.am 20 de ani si am o relatie..pot spune ca sunt fericita totul e ok..nu am probleme in mare parte....insa eu sunt mereu nervoasa pusa pe cerata indiferent cu cine mai ales cu iubitul meu caruia ii caut motiv sa ma cert.sunt in pragul de al pierde si pe el si pe [rietenii pe care ii am,amicii mei.el[prietenul meu] a zis ca a ajuns la o concluzie :ca imi place sama cert ca traiesc pentru a ma certa.insa nu este asa.aici e doar starea proasta pe care o am...sunt iritata mereu nervoasa trantesc din te miri ce...nu ma mai inteleg cu cei din jur si toti imi spun k am o problema..aaa si nu ma multumeste nikic orice ai incerca sa imi fac sa ma multumeasca nimic nu o va face.va rog datimi un sfat orice.nici macar nu stiu ce am sau ce sa fac.cu autosugestia nu prea merge...vreau samai salvez cat mai pot din ce mia mai ramas caci...o parte deja am pierduto....macar pe prietenul meu si pe familie..ca nici cu mama nu ma mai intelg.va rog mult,chiar sunt disperata

#2 2009-06-28 14:06:09

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: vreau sa fac ceva pentru mine si nu pot ajutatima va rog din suflet

In chestiile de genu asta ... si in general, in caul unei probleme ... trebuie cautata solutia incepand de la cea mai comuna cauza posibila ... te supara ceva anume ( scoala, sanatate, job etc etc ), esti stresata dintr-un anume motiv ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2009-06-28 14:12:49

sora1313
New member

nu sunt stresata de nimic..cu facultatea e ok imi merge bine..acum sunt in sesiune dar siin rest al fele era.in mare parte prietenul meu e ok ma iubeste enorm dar nu mai poate sa stea cu mine datorita comportamentului meu...la el nu ma multumeste nimic...orice ar face...si ma cert de un an si 8 luni cu el macar o data pe saptamana.imaginativa cat ma suportat...sunt extrem de geloasa si nu stiu cum sa controlez nici asta...acasa cand stau ma apuk niste stari de genu aku plang acu rad..dar cand plang plang mult si la sfarsit nu stiu de ce am plans.nu am nici bani sama duc la un medic sa ma consulte...nu stiu ce sa fac

#4 2009-06-28 14:20:16

kdeea
Platinum member

Poate e un fel de depresie sau ceva de genu.
Uite, nici eu nu am avut concret niciun motiv, dar acu cateva luni eram terminata ... in sensul ca nu aveam chef de nimic, as fi dormit toata ziua, mi-era greu si sa vorbesc uneori, aveam asa o stare de apatie ... Pana la urma, am pus totul pe seama asteniei de primavara.
Ma gandesc ca poate e pur si simplu o perioada, nu suntem roboti sa functionam dupa acelasi principiu si mereu la fel, poate e ceva in subconstientul tau, un motiv pe care nu il banuiesti ...
Daca vrei, mergi si consulta un psiholog, poate te va ajuta ...
Multa bafta !

#5 2009-06-28 14:21:32

sora1313
New member

multumesc de sfat...am sa incerc daca nu voi reusi sa trec peste

Publicitate

loading...

#6 2009-06-28 14:41:31

kdeea
Platinum member

Pentru putin smile

#7 2009-06-28 14:49:11

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Pana gasesti cauza si o indepartezi, incearca sa faci cat mai mult sport.. o sa te ajute cu nervii big_smile

#8 2009-06-28 18:15:46

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

asa ai fost de mica? incearca sa iti amintesti de cand au inceput starile astea.e clar ca daca intr-un an si 8 luni nu ai putut sa te controlezi singura...ar fi cazul sa vezi un psiholog. el poate afla cauzele in caz ca tu nu iti dai seama deocamdata

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#9 2009-06-28 20:06:28

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

si eu am dese crize de isterie.. numai ca problema asta exista de cand eram mica si nimic nu ma multumea; nu am fost un copil rasfatat, nu ma taram pe jos pentru dulciuri sau altceva, la mine totul era legat de persoanele din jurul meu. de atunci am ramas cu anumite probleme, cum ar fi faptul ca privesc uneori oamenii cu un ochi f critic si rareori imi intra cineva in gratii din prima. problema la mine a fost ca atunci cand eram mica sufeream de lipsa de atentie/afectiune din partea parintilor( am stat la bunici pana la 7 ani, si in prezent stau singura de 2 ani)... poate asa se explica si "nemultumirile" mele .. si pretentiile pe care nu mi le exprim niciodata, doar gasesc motive stupide de cearta... am si perioade normale, dar cand sunt stresata de ex nu ma pot controla prea bine

#10 2009-06-29 08:05:22

sora1313
New member

eu am cautat ajutor pentru ca nu mai suportam...o sa gasesc sper o solutie...care ma poate ajuta.cel putin asa sper

#11 2009-06-29 08:13:02

sora1313
New member

eu sunt la ai mei .nu locuim impreuna.nu mai pot astepta sa se rezolve astept de prea mul timp.adica de 20 de ani.nu stiu care sunt cauzele comportamentului meu,nu stiu de ce reactionez asa.insa eu mereu sunt nervoasa.si nemultumita.in ultima vreme nimic nu ma mai face fericita si din cauza nemultumirilor la adresa lui plang f mult.si nu mai rezist sunt si stresata mereu...

#12 2009-06-29 08:14:51

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

vorbeste cu cineva.cu o prietena,careia ii poti spune tot ce ai pe suflet.
o sa mearga,vei vedea smile

#13 2009-06-29 08:23:02

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

dar cu ai tai nu poti vorbi?sa vezi ce nu le convine,dak puteti rezolva ceva?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#14 2009-06-29 08:31:47

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

eu zic sa mergi la un psiholog ptr ca altfel o sa-ti distrugi viata! e pacat sa-ti pierzi ani din viata suferind pentru nimic! nu iti trebuie o avere ptr cateva sedinte la psiholog si banuiesc ca daca vb cu ai tai si le explici cum te simti, chiar ei te vor indruma spre asa ceva! si eu cred cu tarie ca totul depinde si de tine! daca iti vei impune sa te schimbi, sa fii pur si simplu vesela mereu ( bineinteles, cu exceptia situatiilor cand chiar ai motive serioase sa fii nervoasa) vei reusi! fa sport, asculta muzica care iti place, plimba-te, rasfata-te cu bunatatile tale preferate, fa cumparaturi, iesi cu prietenii, citeste cartile preferate!

#15 2009-06-29 10:33:38

iepurica
Membru
Inregistrat: 2009-06-29

si eu am trecut prin ceva de genul si sa agravat f tare euu iti recomand sa mergi la un pshiatru te ajuta f mmult incearca nu are de ce sa iti fie rusine sau sa crezi ca esti nebuna in nici un caz o sa ti se pare chiar interesant,pe mine nu pot sa spun ca ma ajutat f mult medicul dar am inceput sa vad lucrurile altfel si am avut vointa sa ma schimb,ptr daca tu nu vrei sa te schimbi nu te poate ajuta nici cel mai bun medic

Ultima oara a fost editat de iepurica (2009-06-29 10:35:17)

#16 2009-06-29 11:07:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Ma regasesc atat de mult in ce ai spus tu... numai ca la mine sunt stari alternative... trec de la asta la stare de euforie,si invers... dar,cu mult exercitiu,se poate controla smile la stare de nervi eu fac foarte urat... urat la modul de spart chestii,lovit orice imi iese in fata,s.a.m.d. si daca eu pot controla chestia asta,la tine chiar nu cred ca o sa ridice probleme mari smile

#17 2009-06-29 17:04:53

sora1313
New member

imi e frica sa nu sufar de anxietate...adica ma regasesc in simptomele ei.....parintii mei mau sustinut mereu si au siut sa imi arate calea cea buna in viata....de aceea urmez si o  facultate f grea si poate asta o fi si cauza..sunt la medicina inul 2...insa au omis un lucru...poate cel mai important....sa ma invete cum sa am incredere in mine.poate astea sunt bazele de la care trebuia sa plec...iar daca eu nu leam avut.....acum sufar.asta e ce cred eu....de aici zic ca mi se trag toate astea...si tot caracterul...vine din  urma....il trag ca pe o roaba dupa mine...si nu sunt mandra de asta..insa imi lipseste vointa necesara..schimbarii

#18 2009-06-29 18:48:49

skumpi
Vizitator

ma indoiesc ca ar fi anxietate ..cel putin nu e din simptomele care le descri tu...mai degraba un episod depresiv ?
sa stii ca stima de sine conteaza f mult ... care la tine e cam joasa din ce spui... fa ceva pt tine...schimba ceva la tine smile daca te`ai ingrasat...fa sport....daca tzi se pare ca hainele tale nu sunt la moda....mergi la shopping...vrei sa te ocupi mai mult de hobbyurile tale...fa`o... fa orice ce te`ar putea relaxa si care ar putea sa`ti aduca zambetu pe fata ....nu mai amana nici o zi... in primul rand trebuie sa`ti stabilesti prioritatile... descopera ce e important pt tine !!!
Nu te mai stresa inutil pe chestii deja consumate...pt ca din pacate nu putem avea controlu asupra tuturor lucrurilor care ni se intampla. Degeaba te infurii de exemplu ca ploua toata ziua lol ca nu o sa faci altceva decat sa iti accentuezi starea... Incearca sa vezi mereu partea plina a paharului...fii pozitiva...nu te izola...socializeaza cat mai mult...cu familia, rudele, prietenii ....iar in ultimul rand trebuie sa faci pace cu tine si cu cei din jur... accepta`te neconditionat... si pe tine si pe cei din jur...asta nu inseamna ca trebuie sa fii de`acord cu comportamentele lor tongue
capu sus big_smile zicea un proverb ca " nu exista cale catre fericire, ci fericirea e calea "

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-29 19:16:53)

#19 2009-06-29 19:03:34

kdeea
Platinum member

Corect ^

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.