|
Nu esti logat.
Iubitul si prietenii#1 2009-06-28 16:37:12
iubitul si prieteniide cand sunt cu prietenul meu (1 an) aproape ca numai el exista pt mine. si sincer am ajuns sa ma ingrijorez pt chestia asta. pana acum ceva timp am avut o 'cea mai buna prietena'. zic am avut pt ca ne-am indepartat, ne-am certat, si asa totul a luat sfarsit. ea voia sa iesim in fiecare zi dupa ore, si in weekend (desi sunt cu ea in clasa si ne vedeam 7 ore pe zi), iar eu ii explicam ca in timpul acela vreau sa stau cu prietenul meu. la inceput a inteles, cu timpul insa ne certam tot mai des pe tema asta iar eu trebuia efectiv sa ma impart in 2. in final nu ne-am mai vb deloc, si din acest motiv, pt ca ea ma voia mereu doar pt ea, pt ca eu trebuia sa-i ascult mereu probleme, desi ea nu le asculta pe ale mele, era in fiecare zi suparata si mereu avea o problema noua (stiu ca prietenia consta in faptul ca trebuie sa ne intelegem unii pe altii, dar totul are o limita, si ea o intrecuse de multe ori). Offline #2 2009-06-28 17:02:12
Re: iubitul si prietenii
nu, nu e deloc bine. Offline #3 2009-06-28 17:09:52
Re: iubitul si prieteniinu e bine, daca va despartiti ce-o sa faci? o sa iesi singura,o sa stai in casa? trebuie sa iti mentii cateva relatii, macar din cand in cand mai iesi la o cafea cu cate o colega si usor usor legi prietenii Dragostea nu se stă, se face. Offline #4 2009-06-28 17:18:38
Re: iubitul si prieteniipiie, fii foarte atenta la mine, te rog. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2009-06-28 17:31:21
Re: iubitul si prieteniiSper si eu, Katalyna. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-28 20:53:10
Re: iubitul si prieteniicred ca istorisirea propriei experiente kdeea, m-a facut sa inteleg mult mai simplu totul. iti multumesc ideea e ca as avea cu cine sa ies din cand in cand, dar mereu prefer ca in timpul in care as sta cu altcineva tot cu el sa stau. si mai este un lucru: la orice ora din zi sau din noapte si el e disponibil pt mine. nu cred ca s-a intamplat vreodata sa-i zic 'hai sa iesim' sau 'vin la tine' si sa spuna ca are altceva de facut. cred ca si din cauza asta prefer sa petrec tot timpul cu el :-? si da, de acum voi incerca sa petrec mai mult timp si cu alte persoane Ultima oara a fost editat de piie (2009-06-28 20:54:44) Offline #7 2009-06-28 22:15:26
Re: iubitul si prieteniiLook, I know. As da ani din viata sa am si eu cu cine sa stau, dar macar o jumatate de ora - o ora intr-o seara cu prietena ta ... chiar daca apoi te intalnesti cu prietenul tau si iti petreci restul serii cu el. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2009-06-28 23:11:39
Re: iubitul si prieteniicunosc un cuplu care sunt impreuna toata ziua,si nu exagerez deloc.de dimineata pana la 6-7 el sta la ea acasa iar de la 7 seara pana la 1,sta ea la el,in fiecare zi acelasi program,aceleasi chestii,aceleasi vorbe,povesti,etc...ies in oras foarte rar au acelasi grup de prieteni,totul fac impreuna si pot sa spun ca se inteleg din ce in ce mai prost,se cearta in fiecare zi...deci nu e bine,din cand in cand trebuie sa mai iesi si cu altii sa mai cunosti si faci lucruri care nu includ pe prietena sau prietenul Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #9 2009-06-28 23:12:22
Re: iubitul si prieteniipiie, pastreaza-ti prietenii... pt ca o sa ai nevoie de ei. la un moment dat tot vei simti nevoia sa mai iesi si cu o prietena la o cafea, fara el. o sa intervina obisnuinta incet incet si nu e bine.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|