|
Nu esti logat.
Yasmine#1 2009-06-28 18:30:11
yasmineintrebare.....prima luna cu yasmine....acum sunt in pauza de 7 zile dar nu mi-a venit..sunt deja in a 6 zi de pauza...am luat corect pastilele...care ar putea fi cauza? Offline #2 2009-06-28 23:12:41
Re: yasmineAi rabdare ca mai e timp sa vina. Daca tot nu vine si trebuie sa incepi o noua folie, fa un test de sarcina. Daca e negativ si cam asa ar trebui sa fie daca zici ca ai luat corect pilulele, incepi o noua folie si mergi la medic #3 2009-06-29 07:10:38
Re: yasminePAI am luat corect pastilele ..in fiecare zi la aceeasi ora... Offline #4 2009-06-29 08:11:52
Re: yasminepetele alea de care zici,s-ar putea sa fi fost spotting.mai asteapta si azi,tinand cont k e ultima zi de pauza.si dak ai luat pastilele corect si zici k testul e negativ,inseamna k nu ti-a venit din alte cauze Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #5 2009-06-29 09:27:23
Re: yasmineOK...mai astept si azi....oricum mi-am facut deja programare la medic....nu ma pot gandi decat la asta...multumesc mult pentru ajutor! Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-29 09:43:23
Re: yasminesi eu is in aceeasi situatie am luat luna asta bine nu prea corect si am mai luat si juma de folie antibiotice dar u imi fac griji pt k nu am avut contact....si in a 4 zi si nu mia venit si ma doare spatele ....eu oricum nu mai iau ac de aq pt k astea miau facut cam mult rau (stari de depredie si altele) mai astep si dak e cv fac un test asa pt linistea mea sufleteasca desi va fi negativ Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #7 2009-06-29 12:33:54
Re: yasmineDaca esti la prima luna de administrare, e cam devreme sa spui ca nu-ti priesc, mai ales daca nu le iei cum trebuie. Offline #8 2009-06-29 13:06:44
Re: yasminein primele zile leam luat bine dar am avut dureri de sani si stari de depresie plangeam zilnic si nu aveam chef de nik.... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #9 2009-06-29 19:11:43
Re: yasmineA venit si seara..si tot nu mi-a venit.....maine ma duc la medic.... Offline #10 2009-07-01 06:57:41
Re: yasmineam fost la medic...mi-au zis ca e o reactie de la ac. si sa continui...iar daca se intampla la fel si in a doua luna sa merg sa imi faca un eco cu sonda....pot sa stau linistita? Offline #11 2009-07-01 09:10:49
Re: yasminestai linistita. se poate intampla sa nu vina menstruatia in pauza de 7 zile, chiar daca nu e sarcina Offline #12 2009-07-01 09:23:46
Re: yasmineok..multumesc mult pt raspunsuri....oricum am inteles ca din moment ce iei pastilele din prima zi de menstruatie esti protejata...si testul pe care l-am facut a iesit negativ...o sa-mi mai fac un test zilele astea sa ma mai conving odata ca totul e in regula.... Offline #14 2009-08-16 14:37:35
Re: yasmineiar va innebunesc dar chiar is putin ingrijorata si poate fara motive.. Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-08-16 15:00:44) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #15 2009-08-16 16:48:42
Re: yasmine
Si eu am avut dureri de sani care incepeau pe la mijlocul foliei, insa cu timpul au disparut, acum sunt la a 6a luna. Tine de acomodarea organismului cu pastilele Offline #16 2009-08-16 17:20:29
Re: yasmineDaca si luna viitoare ai asemenea dureri mergi la medic sa ti le schimbe...poate k nu ti se potrivesc... Iubesc si sunt iubita Offline #17 2009-08-16 17:40:07
Re: yasminedeci nu e nik de care sa ma ingrijorez prea tare....la doctor ma duc cam in 2 luni Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #18 2009-08-16 21:01:04
Re: yasminesi eu am avut dureri de sani primele 6 luni Offline #19 2009-08-16 22:07:22
Re: yasminedar atat de puternice ?am momente knd nici nu ma pot atinge Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|