|
Nu esti logat.
Probleme in cuplu :(#1 2009-07-01 14:54:41
probleme in cuplu :(Buna, Offline #2 2009-07-01 15:08:57
Re: probleme in cuplu :(hayes dar tu il iubesti? Offline #3 2009-07-01 15:14:58
Re: probleme in cuplu :(c.hayes, nu toate relatiile din copilarie ajung sa si reziste in timp. la voi problemele au inceput mai demult, dupa cum chiar tu atragi atentia. intai a fost vorba de viata sexuala, acum a inceput sa scartaie relatia si pe alte planuri. ceva n-ai detaliat suficient: de ce zici ca are nevoie de tine/nu vrei sa-l lasi balta...? e bolnav, e singur, ii esti obligata cumva? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #4 2009-07-01 15:20:03
Re: probleme in cuplu :(
Nu aveai de unde sa shtii ce v-a fii in viitor...mai ales k sunteti "de o gramada de vreme impreuna".....Daca tu simtzi k are nevoie de ajutorul tau.....dc te gandeshti la despartire?...k practic la asta te referi in ultimele randuri.....I-al de manutza shi mergetzi la doctor impreuna k sa-shi faca nishte analize sa vedeti shi voi care este probl(in legatura cu sanatatea)...dak u nu o sa faci pasul asta k sa il ajuti ....atunci nimeni nu o v-a face ....nici el.... Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2009-07-01 15:22:28) Offline #5 2009-07-01 15:21:10
Re: probleme in cuplu :(Tin la el, dar nu cred ca il mai iubesc. Culmea ii ca dintre noi doi eu sunt cea care are un adevarat "istoric medical" in spate ca sa ii spun asa...eu sunt mereu bolnava. El din cate stiu, nu are absolut nimic, doar ca incepe sa arate din ce in ce mai obosit si uzat...desi nu se chinuie cu nimic dpdv fizic, oboseste mai tot timpul si are atitudinea aia de om absolut plictisit, pe care nu-l mai mobilizeaza nimic. I-am propus o pauza acum ceva timp, nu de genul sa nu ne mai vedem, ci sa o lasam mai moale - si trebuie sa zic ca m-am simtit atunci cu totul alt om, atat de libera, incepusem sa mai socializez, sa ma inteleg cu ai mei...parca e cu totul alta treaba. Cand eram cu el, devenisem f. izolata. Nu mai merge pentru ca simt ca eu evoluez in timp ce el ramane blocat in adolescenta...cam asa ceva Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-01 15:22:57
Re: probleme in cuplu :(si atunci... ce te mai retine? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #7 2009-07-01 15:24:41
e clar ca tu ai trecut mai departe dpdv sentimental Offline #8 2009-07-01 15:25:14
Re: probleme in cuplu :(atunci daca nu-l mai iubesti si nu mai esti fericita cel mai bn e sa nu mai stai cu el. bine e sa vb cu el sa-i spui totul, ce simti ca nu mai merge...ca sa inteleaga. daca consideri ca e ceva de moment si ti-e greu sa te rupi de el mai bn luati o pauza....dar daca tu esti sigura ca vrei sa nu mai fi cu el rupe-o definitiv...dar spune-i frumos si spune-i tot ce simti. Offline #9 2009-07-01 15:27:05
Re: probleme in cuplu :(da el iti interzice-a sa mergi in anumite locuri?Te izola de parintii tai,de prieteni?Iti interzice-a sa faci anumite locuri?.... Offline #10 2009-07-01 15:38:51
Stii cum era, intotdeauna avea de comentat cate ceva despre prietenele mele. Ajunsesem sa nu prea mai vorbesc cu nimeni, si in schimb ii spuneam lui tot...poate asta e si motivul din care cer ajutor pe net, pentru ca nu prea mai am nicio prietena de incredere, care sa stie detalii sau capabila sa isi dea cu parerea. Offline #11 2009-07-01 15:48:35
Re: probleme in cuplu :(Poi ar trebui sa il iei frumos shi sa vb....deci....sa incepem cu inceputul.... Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2009-07-01 15:49:34) Offline #12 2009-07-01 15:51:28
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #13 2009-07-01 15:53:51
Re: probleme in cuplu :(Lala, cred ca ai foarte mare dreptate... Offline #14 2009-07-01 15:56:40
Re: probleme in cuplu :(Daca nu il mai iubesti e foarte probabil ca el sa simta asta, si in felul acesta veti fi amandoi nefericiti. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #15 2009-07-01 20:11:30
Re: probleme in cuplu :(eu cred ca cel mai bine pt amandoi e sa va despartiti. ia-ti inima in dinti si provoaca-l la o discutie. daca nu-l mai iubesti nu are rost sa ramaneti impreuna. puteti in schimb ramane amici, mai ales ca ai spus ca il vezi doar ca pe un simplu prieten si mai ales ca ai vazut ce bine e sa fii libera. nu te condamna la suferinta mai ales ca el insusi nu e dispus sa faca ceva pt a-i fi mai bine. oricat de rau ti-ar parea de el, nu poti sa ai grija de el, sa faci lucrurile in locul lui. daca nu intelege ca starea in care e nu ii face bine, e treaba lui, oricat ai incerca nu se va schimba. asa ca mai bine, ai grija de tine, sa fii tu fericita. nici sa iti pese prea mult de ceilalti nu e bine pt ca, asa cum ti-ai dat seama, tot tie iti faci rau. V., soarele si luna Offline #16 2009-07-01 20:28:09Re: probleme in cuplu :(Scumpa, nu stiu de ce... dar am avut senzatia ca vorbesti despre mine, cu o intarziere de cateva luni, intr-adevar! Povestile sunt asemanatoare, foarte asemanatoare... relatie inceputa la 16-17 ani... (mult prea devreme pentru o relatie serioasa) Dragoste mare, frumos... veselie, fericire... pana la un punct. "Prima" este cuvantul care spune tot: prima dragoste, prima noapte de dragoste, primul prieten si iubit in acelasi timp... prima... Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-01 20:34:56) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #17 2009-07-02 14:40:14
Re: probleme in cuplu :(vai hayes cat m-am regasit in povestea ta de viata...la momentul asta de cumpana sunt si eu Offline #18 2009-07-02 15:05:51Re: probleme in cuplu :(in_love, c.hayes, fetelor... eu una nu sunt pe principiul de a da cu piciorul unei relatii, de a arunca la gunoi ultimii ani din viata si chiar am avut mult de pierdut din cauza asta, din pacate; intotdeauna am zis: poate se mai poate face ceva, poate mai e o sansa si am mers din compromis in compromis, intr-o legatura mai mult bolnavicioasa decat aducatoare de fericire!!! insa in momentul in care nu mai merge, cand nu te mai implineste ca femeie, ca om... cand nu te mai regasesti, cand nu mai iubesti... trebuie sa fii matur si sa iei o decizie; e greu, nu zic ca nu e greu... insa daca vrei si iti concentrezi toata energia sa mergi mai departe, cu siguranta poti! si o sa fiti uimite de cat de bine e dupa... de cate lucruri am pierdut cu relatiile lungi de la numai 20 de ani... disctarctia si libertatea... independenta varstei asteia nu ne-o mai da nimeni inapoi cel mai greu e sa lupti cu obisnuinta, cu mesajele care te trezeau dimineata, cu vorbele dulci pe care si le mai amintea din an in paste si le spunea... poate ca si iubirea trece mai repede (daca n-a trecut deja) decat obisnuinta... dar trece, toate trec, trebuie doar sa fiti suficient de puternice, sa analizati totul limpede si la rece pentru a lua cea mai buna decizie! El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #19 2009-07-25 01:40:14
Re: probleme in cuplu :(Maitresse, te inteleg foarte bine. Acum pur si simplu urmeaza sa te hotarasti daca o sa continui sau daca o sa pui punct. Numai cand zici relatie de 2 ani, te duce cu gandul la multe chestii impreuna, amintiri si asa mai departe. Dar, presupun ca dupa atata timp intervine si rutina si totodata cu ea gelozie, certuri tot mai dese si lucruri pe care le-ai mentionat si tu. Dupa parerea mea, ar fi mai bine sa inchei aceasta relatie, care oricum are mai multe parti rele decat bune la mom de fatza: va certati si el nici nu vrea sa discute despre asta, nu mai are incredere in tine, si cea mai aiurea chestie dintre toate: cum naiba sa nu iesi din casa doar pt ca isi imagineaza el cine stie ce? Asta e prea de tot... Stiu ca ti-ar fi foarte greu pt ca 2 ani sunt 2 ani... si o sa te simti extrem de ciudat o vreme. Dar, e spre binele tau, in felu asta nu mai suferi din cauza vorbelor pe care ti se zice, si usor usor o sa treci si peste, o sa te obisnuiesti cu noul stil de viata. Si totusi, cel mai bine ar fi sa gandesti cu mintea si nu cu sufletul, cel putin in situatia asta si sa-ti dai seama cum iti va fi cel mai bine. Bafta Ultima oara a fost editat de piie (2009-07-25 01:41:46) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|