|
Nu esti logat.
Vreau bebe#1 2009-07-01 16:50:56
vreau bebesunt casatorita de 4 ani si nu am ramas pana acum insarcinata.am fost la control,doamna dr. mi-a facut un simplu control si a ajuns la concluzia ca am bip si sterilitate primara fara alte analize nimic. mi-a dat tratament cu zanocin,flamexin,duphaston si vitamine.va rog recomandati-mi un dr bun in targoviste si spuneti-mi daca este normal acest lucru va multumesc Offline #2 2009-07-01 17:36:38
Re: vreau bebePoi eu zic sa mergi shi la alt doctor... vezi ce zice shi el.Eu nu cred k dupa un simplu control sa isi shi de-a seama de ce probl.ai....Trebuie facute analize,una alta....nu numai asha..... Offline #3 2009-07-02 12:48:37
Re: vreau bebe
O doctorita fff buna in Tgv e dna Lambrache, are cabinetul in micro 4 si se face programare la tel 0727003646(nr de la cabinet) de luni pana miercuri si vineri intre orele 15-18. Numai joia nu are program. Dansa lucreaza si in spital, dar are si cabinet particular. Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|