|
Nu esti logat.
Bebe fara pauza de AC de minim 6 luni?#1 2009-07-02 10:02:22
Bebe fara pauza de AC de minim 6 luni?Buna, am auzit asa intamplator...ca acum AC sunt mai noi,mai avansate si ca nu mai trebuie sa faci pauza cand te hotarasti sa faci bebe . Am intrebat si daca se intampla sa ramai insarcinata cand iei AC, nu-l afecteaza pe bebe si mi s-a dat acelasi raspuns. Ce ziceti, e adevarat? Si daca e adevarat, care sunt AC mai noi ca sa nu zic noi care fac asta posibil? De exemplu, yasmine, triquillar, loess, longest, karissa, diane, marvelon fac parte din AC noi?(care nu mai pun bebele in pericol daca ramai luand AC si nu mai trebuie sa faci pauza 3-6 luni minim)? Multumesc Offline #2 2009-07-02 10:08:21
Re: Bebe fara pauza de AC de minim 6 luni?e adevarat enna_ella, nu trebuie sa astepti X luni sa faci bebe dupa ce le intrerupi. anticonceptionalele din prezent au o concentratie mai mica de hormoni, motiv pt care e posibil acest lucru. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|