Buna
Sa va zic si voua prin ce am trecut... ca sincer, e destul de neplacut Acu cateva nopti mi-a intrat un liliac in casa. M-am trezit p vocea ridicata a mamei care zicea "aoleu, ce mare e!" Iar eu la mine in camera, fara sa deschid usa, am intrebat-o ce s-a intamplat. Ma gandeam ca a intrat un fluture de noapte in sufragerie...dar nu, cand a pronuntat cuvantul "liliac" s-a zbarlit pielea p mine... Aaa, toata faza asta se intampla pe la 4 dimineata. Vreau sa va zic ca "idiotu" n-a iesit p cele doua geamuri laaaaarg deschise...nici la 7 dimineata... Asa ca (pentru ca ne era extrem de frica sa facem ceva, sa-l atingem, sa-l luam cu o carpa, cu o matura sau...) am sunat la 112. Au venit pompierii....3 la numar, si l-au scos afara....dar s-au chinuit si ei ceva pana sa-l prinda si sa-l azvarle p geam. Oricum, eu nu l-am vazut p individ la fata Dar am ramas oripilata....si cautand p net...am vazut ca mai multa lume a trecut prin asa ceva...Voua vi s-a intamplat? Si daca da cum ati scapat de el? Eu am o gramada de pomi inalti in fata geamului...si sper sa nu se mai repete...dar parca sa chemi pompierii e prea de tot Si nu stiu ce putem face cand suntem treziti in toiul noptii de falfait de aripi...si acu mi se face pielea de gaina...