homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma consider norocoasa....deoarece:-2

#20 2009-07-03 15:52:15

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

Re: Ma consider norocoasa....deoarece:

ma simt norocoasa ca
-pot spune asa, am primit o a doua sansa de Sus ... si acum vad altfel totul si mi-e mai usor sa ma descurc, si sa ii ajut pe ceilalti
-nu am nici eu si nici cei dragi probleme grave (de sanatate, materiale etc.)
- am gasit o persoana care sa ma faca fericita

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#21 2009-07-03 17:54:54

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

nu intotdeauna mi-au iesit lucrurile asa cum am vrut eu,nu intotdeauna am primit tot ce mi-am dorit....daaaaaar,sunt norocoasa ca am niste parinti care ma iubesc,care fac absolut orice pt mine,pt ca imi ofera totul,care se zbat cum pot ca sa ma ajute pe mine...de asta sunt norocoasa.nu toata lumea are asa parinti.restul lucrurilor,cel putin pt mine,sunt nesemnificative.
ahhh...si sunt o norocoasa pt ca sunt sanatoasa.am ajuns sa apreciez asta abia dupa ce mi-a fost dat sa vad zi de zi oameni bolnavi.si sunt norocoasa ca dumnezeu le-a dat sanatate tuturor oamenilor care conteaza pt mine.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#22 2009-07-03 22:42:54

skumpi
Vizitator

ma consider norocoasa pt ca...
am o familie minunata hjarta
am un iubit de nota 11 cu steluta big_smile care ma iubeste, ma respecta, face orice ca sa ma vada happy hjarta
sunt sanatoasa... in mare parte...
urmez facultatea care mi`o doresc...
stiu ce vreau de la viata asta`
sunt inconjurata de oameni buni ... am si cativa prieteni adevarati
o sa revad Parisu
in principiu am tot ce`mi doresc hjarta din toate punctele de vedere smile

#23 2009-07-04 00:47:29

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Sunt norocoasa k am o mama ca nimeni alta  hjarta ...o iubesc enorm de mult si fara ea n-as putea trai ..
Am frati si nepoti buni , sinceri si iubitori ..
Sunt sanatoasa (aproximativ )....si familia mea la fel..
asta e tot ce conteaza cel mai mult pentru mine ... smile

..be the best ...fuck the rest smile))

#24 2009-07-04 09:35:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

deoarece Doamne Doamne are grija sa-mi trimita exact ce am nevoie... fie ca imi dau eu seama sau nu smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#25 2009-07-04 10:34:36

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

ma consider norocoasa ca am niste parinti minunati, care imi sunt niste prieteni adevarati
suntem toti sanatosi(nu chiar f sanatosi, dar este bine)
din pacate fratele meu nu este aici langa noi sa fim o familie unita, dar poate o sa vina si acele timpuri
am un iubit care ma iubeste, ar face orice pt mine, ma respecta si are grija de mine
el are niste parinti cu care ma inteleg f bine

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#26 2009-07-04 13:02:40

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Ma simt norocoasa fiindca:
- am niste parinti extraordinari
- am avut cel mai puternic, destept si curajos bunic
- am o familie sanatoasa (sau cel putin mult mai sanatoasa in comparatie cu altii)
- am o casa
- am ce manca
...si cam atat.

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-07-04 13:03:01)

when the pomp lights up,you shoot.

#27 2009-07-04 14:44:03

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

pentru ca stiu sa iubesc(din toate punctele de vedere hjarta  )..poate de aceeea sunt si iubita...

#28 2009-07-04 15:28:53

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

pentru ca am niste parinti care fac orice sacrificiu pt mine si pentru ca am un iubit care ma iubeste asa cum sunt si pe care il iubesc

#29 2009-07-04 15:42:05

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

sunt norocoasa pt ca:
am niste parinti extraordinari care au facut multe sacrificii sa-mie fie bine si sa nu-mi lipseasca niciodata nimic
am gasit baiatul perfect pt mine cu care ma potrivesc din toate punctele de vedere
si cred ca cel mai important, am credinta, intrucat daca ceva nu e tocmai cum trebuie stiu ca cineva imi asculta rugaciunile si face in asa fel incat totul sa iasa bine pana la urma smile

bebe V., soarele si luna

#30 2009-07-05 11:57:52

mamibr
New member
Inregistrat: 2009-03-20

sunt norocoasa pentru ca am un sot care ma iubeste si ma respecta mult, muncitor, altruist,  pentru ca am un bebe superb de 11 luni, pt ca avem un apart. mare si frumos, cu de toate, doar al nostru, pentru ca ne intelegem bine si cu parintii nostri, joburi bune....suntem o familie normala, si ne compunem fericirea din multe lucruri marunte, cum ar fi zambetul copilasului, primii lui pasi, primele lui cuvinte,  o iesire la iarba verde, o vizita la nasi, un film bun, o bataie cu perne, un tort mare de inghetata, o noapte ...alba ( daca ne lasa bebe)  etc.

#31 2009-07-23 07:53:47

Divya
Hero member

azi...pentru ca sunt inconjurata de prieteni adevarati,de la care poate nu ma mai asteptam sa fie alaturi de mine,dupa atata timp in care i'am neglijat,dar uite ca sunt cand am nevoie de ei hjarta

#32 2009-07-23 12:37:26

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

pt ca sunt sanatoasa, ii am pe ai mei langa mine
avem o curte mare si frumoasa, animalute (in special pisicile hjarta )  si per ansamblu ne descurcam bine
il am pe iubi, care stie sa mi alunge toate problemele, ma iubeste si ma sprijina
am prieteni pe care ma pot baza oricand si care ma asculta ori de cate ori am nevoie smile
si mai ales, sunt norocoasa pt ca stiu sa ma bucur de fiecare clipa, apreciez lucrurile marunte si cred in Dumnezeu

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-07-23 12:38:26)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#33 2009-07-23 12:47:41

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

cineva m-a ajuat astazi sa ridic diploma de licenta fara sa mai fac eu un drum de 500 km dus-intors si 2 zile pierdute cu toate ca a avut un pic de furca pe acolo

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#34 2009-07-23 14:06:09

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

ca mi-am gasit de lucru la 3 saptamani dupa ce am terminat facultatea......

#35 2009-07-23 14:09:03

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pentru ca am destula minte in cap si, datorita esecurilor si incercarilor, am invatat ca nu tot ce zboara se mananca si mai ales ca am puterea sa nu fiu *supusa* unui barbat....indiferent de cat de mult l-as iubi...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#36 2009-07-23 15:44:32

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

offtopic  Citind ce s-a postat pe acest subiect, mi-am dat seama ca ar trebuii sa fiu mai optimista, si mai recunoscatoare pentru toate lucrurile bune care mi s-au intamplat in viata, eu in general ma concentram pe ce nu am si pe ce nu merge bine, si astfel eram mereu nemultumita tongue

Ontopic, sunt norocoasa pentru ca am o familie unita, chiar daca mai avem discutii, pentru ca am reusit sa renunt la tot ce imi facea rau, pentru ca am terminat liceul si o facultate cu note foarte mari, pentru ca intotdeauna cand mi-am dorit ceva, parca cineva m-a ascultat si mi-a scos in cale tot ce-mi trebuia, pentru ca sunt sanatoasa, si frumoasa  angel  big_smile  pentru ca am o situatie materiala buna, pentru ca am avut puterea sa nu ma las doborata de obstacole, ci am ales sa invat ceva bun din ele si sa merg inainte, pentru ca am reusit atunci cand nimeni nu mai credea in mine, si nu in ultimul rand pentru ca exist smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#37 2009-07-30 06:54:09

Divya
Hero member

pentru ca am trecut de un examen tare greu(e noroc curat,la profu ala tongue  )
...

#38 2009-07-30 09:34:22

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Pentru ca Dumnezeu are grija de mine si de familia mea.

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.