|
Nu esti logat.
Prima oara cand iei AC#1 2009-07-03 01:09:23
prima oara cand iei ACbuna. Am 22 de ani si am fost la un consult ginecologic la care doctorita mi-a recomandat sa iau AC Yaz. Nu am indraznit pentru ca nu am stiut ce implica si datorita faptului ca aceste AC costa destul de mult. As vrea sa stiu daca incep sa le iau trebuie sa continui cu ele ... sau pot sa le intrerup oricand si ...sa revin asupra lor cand simt nevoia? Adik sa iau o folie, doua dupa care sa intrerup si iar sa iau peste ceva timp ? O alta intrebare este se pot elibera aceste ac gratuit in galati si cum trebuie sa procedez sa aflu mai multe? daca se poate sa-mi recomandati o persoana abilitata cu care sa discut v-as fi recunoscatoare. va rog sa ma lamuriti si pe mine. Va pup. Offline #2 2009-07-03 01:52:39Re: prima oara cand iei ACScumpa, referitor la cabinetul din Galati nu stiu sa-ti recomand, te vor ajuta cu siguranta fetele. Din cate stiu eu gratuitate la anticonceptionale nu exista, fetele vor sari cu explicatii daca gresesc.... si in legatura cu modul in care le iei, nu e ok sa le iei cand vrei si cand nu vrei sa nu le mai iei, pentru ca in acest fel nu isi au rostul: nu sunt bomboane azi manaci una, maine 3, poimaine deloc.... si nu te protejeaza de o sarcina nedorita; plus ca bombardezi organismul cu doze de hormoni aiurea, iar asta nu e ok deloc petru viitor; Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-03 01:59:23) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #3 2009-07-03 01:57:20
Re: prima oara cand iei AC
Ba da...la plannyng se dau gratuite...cel putin in Baia Mare asha e...nu shtiu in alte locuri dar in mare parte asa e...gratuit Offline #4 2009-07-03 02:01:11Re: prima oara cand iei ACdap, ai dreptate ca la planning se dau gratuit. mea culpa aici, scuze... insa nu stiu daca dau ce vrei tu sau ce ti-a recomandat medicul tau, bine nu stim nici pentru ce le ia... n-am luat niciodata de la planning si daca a zis de gine n-am luat in calcul varianta asta Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-03 02:04:23) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #5 2009-07-03 07:01:19
Re: prima oara cand iei ACSi la planning doar unele, nu orice tip. Publicitateloading...
#6 2009-07-03 12:28:26
Re: prima oara cand iei ACbuna. mi-au fost recomandate pentru faptul ca am luat considerabil in greutate si asta de cand am inceput viatza sexuala, sindromul premenstrual este foarte dureros la fel si sangerarile sunt abundente si dureroare. cel putin in primele zile nu pot sa ma dau jos din pat. si chiar daca folosesc absorbante de noapte tot se intampla sa ma patez pentru ca tocmai cand nu ma astept ...parca vine puhoiul si este foarte neplacut.In acele zile parca-mi vine sa intru in pamant de durere. Se pare ca am niste dereglari hormonale de care ar trebui sa am grija dar vreau sa stiu si cum pot sa fac asta de aceea v-am solicitat ajutorul. Si am vazut chiar si pe internet faptul ca se dau ac anumitor categorii de persoane (elevi, studenti, persoane cu venituri mici)in baza carnetului sau a unui document doveditor. Offline #7 2009-07-03 12:54:29Re: prima oara cand iei ACimi pare rau pt problemele tale incerca si intereseaza-te in orasul tau de un cabinet de planning si acolo vei primi anticonceptionale gratuit, dupa cum spun fetele, insa nu stiu daca yasmin, pe care ti le-a prescris tie medicul El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|