homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diferenta de fus orar....nelamurire

#1 2009-07-03 06:49:48

lexy08
New member
Inregistrat: 2009-02-03

Diferenta de fus orar....nelamurire

Buna, fetele.....am si eu vreo 2 nelamuriri si sper sa ma ajutati:
            1. eu acum sunt in SUA si o sa revin in Romania saptamana aceasta...mai exact duminica....si ma ingrijoreaza diferenta de fus orar de 8 ore....eu plec dumi seara...duminica dimi o sa iau ac la ora 10...si apoi luni dimi la ora 10 o sa fiu deja in Romania...si deci as lua ac cu 8 ore mai devreme( la ora aceea pe fus de SUA ar fi doar 2 dimi)...iar marti voi lua pastilele la ora 10 dimi...ca de obicei....este ok asa?....mai e nevoie de protectie suplimentara?...
           2. am luat duminica trecuta distonocalm....si stiam ca interactioneaza cu antibebe....sunt protejata luni acum?....adica dupa ce am luat deja 8 pastilute....eu stiam ca dupa 7 e ok...dar nu strica sa mai intreb o data.. big_smile
           Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa....mai ales in problema cu fusul orar....astept rasp voastre.

#2 2009-07-03 07:09:46

persifona
Vizitator

Re: Diferenta de fus orar....nelamurire

E ok cu ambele. Nu mai e nevoie de protectie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.