homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema pt doctoressa

#1 2009-07-03 13:55:55

ana_misu
Full member
Inregistrat: 2007-10-03

o problema pt doctoressa

Am si eu o problema.Mi-a venit ciclu mentrual o culoare mai maronie si care m-a tinut vreo 10 zile, ultimele 3 zile fiind in cantitate mai mica.
Dupa terminarea ciclului menstrual mi-am dat seama ca sunt si putin racita la vezica deoarece la urinare a simtit o jena lucru care mi se intampla 1 data pe an.
Intrebarea mea este, oare din cauza racelii m-a tinut ciclu menstrual mai mult si de cumoare maronie?
Eu am mai racit la vezica de multe ori chiar si mai rau ca acum si nu am avut ciclu asa multe zile si de culoare maronie.
Ultimul control ginecologic l-am facut acum 3 luni si nu aveam nimik in neregula la col.
Tin sa mentionez ca in 2007 am facut un ERAD.
Spunet-mi si mie parerea dv.

#2 2009-07-04 11:46:59

anila83
Membru
Inregistrat: 2009-07-04

Re: o problema pt doctoressa

va rog sa ma ajutati cu un raspuns
sora mea este gravida in 3 luni si tocmai i s-a depistat un polip cervical.
spuneti-mi ce solutii se pot gasi pt a-l trata.
multumiri!

#3 2009-07-04 11:53:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

cred ca cel mai indicat ar fi sa vorbeasca cu medicul ei
am sa las link doctoressei

#4 2009-07-04 18:17:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

anila83 a scris:

va rog sa ma ajutati cu un raspuns
sora mea este gravida in 3 luni si tocmai i s-a depistat un polip cervical.
spuneti-mi ce solutii se pot gasi pt a-l trata.
multumiri!

sincer nu vad unde e zorul si de ce se simte nevoia unei rezolvari urgente, acum, in timpul sarcinii si nu poate astepta sa nasca si sa vada mai apoi(asa ar fi corect)
totusi, medicul ei ginecolog, care stie tot contextul e cel mai in masura sa o sfatuiasca

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-07-04 22:02:24

ana_misu
Full member
Inregistrat: 2007-10-03

doctoressa te rog mult sa-mi dai si mie un raspuns.
multumesc.

Publicitate

loading...

#6 2009-07-07 12:35:21

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ana_misu a scris:

Am si eu o problema.Mi-a venit ciclu mentrual o culoare mai maronie si care m-a tinut vreo 10 zile, ultimele 3 zile fiind in cantitate mai mica.
Dupa terminarea ciclului menstrual mi-am dat seama ca sunt si putin racita la vezica deoarece la urinare a simtit o jena lucru care mi se intampla 1 data pe an.
Intrebarea mea este, oare din cauza racelii m-a tinut ciclu menstrual mai mult si de cumoare maronie?
Eu am mai racit la vezica de multe ori chiar si mai rau ca acum si nu am avut ciclu asa multe zile si de culoare maronie.
Ultimul control ginecologic l-am facut acum 3 luni si nu aveam nimik in neregula la col.
Tin sa mentionez ca in 2007 am facut un ERAD.
Spunet-mi si mie parerea dv.

iei cumva anticonceptionale? sau ai luat ceva medicamente? de la o eventuala raceala la burta se poate sa fi venit menstra mai diferita...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.