homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-124

#2338 2011-02-08 22:09:18

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: SEX ORAL 2

kathrynn a scris:

Nu, dar al tau probabil ca are ceva probleme la mansarda de mai sta cu tine.

applause

#2339 2011-02-08 22:09:30

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Alina97 a scris:

coraline a scris:

Eu cred ca de fapt nici gagic nu are rotfl2 si se minte singura ca nu o vrea nimeni ca nu face sex oral, cand de fapt probabil nici sex normal nu face lol
sunt atatea femei bune pe lumea asta, cum a gasit ea fix pe fraierul care sa o tina aproape cand are mentalitatea lui bunica cand era fata? desi pana si bunica era mai emancipata ca ea rotfl

eu ca barbat, sa imi vina mie o femeie cu texte d-astea, sa mai se arate si aroganta cum povestea ea ca e cu gagicasu, cred ca ii dadeam o palma de uita pe ce lume traieste, sa vada atunci umilinta si jignire, cand nu se mai ridica de jos si isi numara dintii in gura.
si ca femeie as face la fel cu un asemenea barbat tongue

dupa tine ,toti baietii sunt cretini si badarani? va

dupa tine toate femeile care fac sex oral sunt curve? big_smile si injosite si umilite si iti provoaca sila? big_smile

nu toti sunt badarani, insa cei buni sunt stricati de personaje care iti seamana  visslar si ajung sa fie badarani

eu daca as fi barbat ai fi prima femeie pe care as bate-o pana ar uita cum o cheama, doar asa sa vezi cu adevarat ce inseamna sa fii injosita si la cheremul cuiva. de dupa aia ai s**** numai sa iti pastrezi dintii in gura

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2340 2011-02-08 22:10:12

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Cora lol

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#2341 2011-02-08 22:10:53

sleeping_beauty
Addicted member

coraline a scris:

Alina97 a scris:

coraline a scris:

Eu cred ca de fapt nici gagic nu are rotfl2 si se minte singura ca nu o vrea nimeni ca nu face sex oral, cand de fapt probabil nici sex normal nu face lol
sunt atatea femei bune pe lumea asta, cum a gasit ea fix pe fraierul care sa o tina aproape cand are mentalitatea lui bunica cand era fata? desi pana si bunica era mai emancipata ca ea rotfl

eu ca barbat, sa imi vina mie o femeie cu texte d-astea, sa mai se arate si aroganta cum povestea ea ca e cu gagicasu, cred ca ii dadeam o palma de uita pe ce lume traieste, sa vada atunci umilinta si jignire, cand nu se mai ridica de jos si isi numara dintii in gura.
si ca femeie as face la fel cu un asemenea barbat tongue

dupa tine ,toti baietii sunt cretini si badarani? va

dupa tine toate femeile care fac sex oral sunt curve? big_smile si injosite si umilite si iti provoaca sila? big_smile

nu toti sunt badarani, insa cei buni sunt stricati de personaje care iti seamana  visslar si ajung sa fie badarani

eu daca as fi barbat ai fi prima femeie pe care as bate-o pana ar uita cum o cheama, doar asa sa vezi cu adevarat ce inseamna sa fii injosita si la cheremul cuiva. de dupa aia ai s**** numai sa iti pastrezi dintii in gura

ahhh, credeam ca sunt singura care considera ca unele "femei" merita batute de barbati pana se incovriga de durere la picioarele barbatilor  rodnar

#2342 2011-02-08 22:11:00

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

kathrynn a scris:

Sunt fata si nu sunt virgina. Ce-am postat nu e inventat ci real. Si iubitul meu nu stie ce cred despre asta, nu i-am spus nimic...doar ca nu vreau sa fac, foarte pe scurt. terminati cu mistourile.

Publicitate

loading...

#2343 2011-02-08 22:11:19

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

vai cora rotfl2 rotfl2 rotfl2

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#2344 2011-02-08 22:11:42

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

noi sa terminam ? pai tu ne-ai facut in fel si chip.

LE: si ar trebui sa ii spui ce crezi,

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-02-08 22:12:16)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#2345 2011-02-08 22:13:00

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

Alina97 a scris:

kathrynn a scris:

Sunt fata si nu sunt virgina. Ce-am postat nu e inventat ci real. Si iubitul meu nu stie ce cred despre asta, nu i-am spus nimic...doar ca nu vreau sa fac, foarte pe scurt. terminati cu mistourile.

bai,"liniste in grajd ca dau cu sapa"!!!

lasati fata in pace

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#2346 2011-02-08 22:13:21

Alina97
Full member

QueenOfRoses a scris:

alooo, ti-am pus si eu vreo 2 intrebari lol

poti reformula, te rog.mersi.

#2347 2011-02-08 22:13:42

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu zic sa ne mutam la topicul cu sex anal wink

Sa nu te astepti sa te salut!

#2348 2011-02-08 22:13:58

sleeping_beauty
Addicted member

Alina97 a scris:

kathrynn a scris:

siiiiguuur  roll  si marmota unde era cand ai invelit ciocolata in staniol?

#2349 2011-02-08 22:14:05

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

mykutza a scris:

subscriu miku big_smile

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#2350 2011-02-08 22:14:19

Melita
Hero member

QueenOfRoses a scris:

partydance  partydance  rotfl2 N-ai decat sa te enervezi Alinutza ca de aici nu scapi nesifonata, presimt  rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2351 2011-02-08 22:14:19

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

queen mai bine ii spunem noi rotfl facem un memo si i-l trimitem, facem un copy paste a ce s-a scris pe aici, eu zic ca mai relevant decat asta nu exista nimic rotfl sa vada si saracu om ce tine la usa..

sleep unele merita mai rau de atat rotfl incerc sa fiu rationala, dar daca si pe mine ma enerveaza, iti dai seama pe un barbat care vrea si sex ? lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2352 2011-02-08 22:14:30

sleeping_beauty
Addicted member

mykutza a scris:

hihi acolo da controverse rotfl

#2353 2011-02-08 22:15:04

Alina97
Full member

QueenOfRoses a scris:

Nu, nu-i voi spune. Deja stie raspunsul . Ce sens ar avea sa-i spun? pt ce? pt ca sa se indeparteze de mine dupa aia?
va

#2354 2011-02-08 22:15:07

YourLove
Full member
Inregistrat: 2008-09-15

Alina97 a scris:

QueenOfRoses a scris:

alooo, ti-am pus si eu vreo 2 intrebari lol

poti reformula, te rog.mersi.

alina..ti-am dat un sfat pe mess..dar...vad k il urmezi in totalitate  rotfl
esti mai rau decat un copilas..."nu fa aia"...el..aia face  rotfl

#2355 2011-02-08 22:15:41

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Alina97 a scris:

kathrynn a scris:

Asa, si? Am zis eu ca n-ai fi fata?  lol Am zis eu ca inventezi?   va

Normal ca nu i-ai spus ce crezi, pt ca nu ai curaj.

Vai s-amar  spranceana  cascat

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#2356 2011-02-08 22:15:48

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Alina97 a scris:

Emm:arata-mi,te rog un baiat care la 17-18 ani,nu are scurte relatii bazate doar pe sex. Eu nu-l vad ca un fustangiu,dovada ca inainte de mine a avut o relatie de 1.5 ani. Ma rog... Cat despre ce spui tu,ca va tineti barbatii langa voi ...ma abtin. Si culmea,nu ati recunoaste nici moarte ca faceti oral iubitilor de teama sa nu-i pierdeti!

Dumnezeuleeeee! sa fac oral sa nu-l pierd? hai zi zau ca sa te cred. fata mea, nu fac oral ca sa nu-l pierd lol fac oral din placere si din iubire! fac oral pt ca ador sa-l vad ca se simte bine! fac oral pt ca stiu sa fac wink si pt pur si simplu imi place si ma excita la fel de tare cum il excita pe el. d-asta fac oral smile nu ca sa-l tin langa mine.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.