|
Nu esti logat.
SEX ORAL 2-140#2642 2011-02-10 19:40:55
Re: SEX ORAL 2pai da revenind insa la ce scriam mai sus daca sunt eu singura impotriva tuturor, ca sunt live sau pe forum, prefer sa evit discutiile. nu pot sa ma duc in mijlocul a nu stiu cati oameni care detesta sexul oral si sa incep eu "fratilor eu fac si ma simt bine" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2643 2011-02-10 19:43:04
Re: SEX ORAL 2
Partea trista e ca maj barbatilor sunt relativ ipocriti cand vine vorba de sexualitatea femeilor. Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-02-10 19:44:44) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #2644 2011-02-10 19:43:47
Re: SEX ORAL 2Apropo de discutii de genul in grup, nu am fost implicata intr-una cu subiect clar sexual, dar s-a intamplat sa se faca diverse referiri la sex de ex cand jucam mima intr-un cerc mai mare si m-am abtinut de orice fel de comentarii, chiar daca mi-ar fi venit sa le fac, pt ca prietenul meu e genul super-ultra-mega discret care cred ca una doua imi arunca niste priviri criminale daca as fi zis ceva compromitator. Si ma astepta cearta cu prima ocazie. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #2645 2011-02-10 19:45:50Re: SEX ORAL 2lol kath Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #2646 2011-02-10 19:49:58
Re: SEX ORAL 2my mom is terrible at this Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#2647 2011-02-10 19:57:10
Re: SEX ORAL 2Daca aveti prieteni care va judeca nush, as spune ca nu strica sa ii considerati la fel de bine straini. In general iti alegi prietenii pt ca au gandire asemantoare sau macar accepta diferentele si respecta credinte si parereri, fapte etc. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #2648 2011-02-10 20:00:13
Re: SEX ORAL 2aici sunt 100% de acord daca ma judeca, pa si la revedere, nu stau sa fac ce vor ei ca sa se simta ei bine. ei fac ce doresc si eu la fel Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2649 2011-02-10 20:15:13
Re: SEX ORAL 2aveam eu o "prietena"..care nu si nu...ca si alinutza...nici el ei..d'apoi sa fie invers..si i-am zis eu...ca n-are ce pierde..deci..am recunoscut..Pana la urma..a lasat un nu deoparte..si l-a lasat pe el..mai departe nu stiu..pt ca dupa cum ati observat ..e prietena cu ghilimele ..Oricum...cand ma auzea ca vb despre asta...imi spunea ca-i vine sa vomite..si-mi faceam nervi discutand cu ea..si lasam subiectul deoparte Offline #2650 2011-02-10 20:31:28
Re: SEX ORAL 2Si eu as recunoaste Ce naiba, nu mai suntem in sec 16. Si ca tot se vorbea de mame, prefer ca a mea sa creada in continuare ca noi facem prostii "normale". Aveam o prietena cu care impartaseam "experiente", bine, ea e genul ala dezinhibat, care are fuck buddies & co. si n-aveam nici cea mai mica jena. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2651 2011-02-10 20:56:53
Re: SEX ORAL 2Meh... in liceu nu vb de dastea (bine nici nu aveam prietena atunci si nici nu ar fii fost stabila daca as fii avut). Dar la facultate am fost un pic surprins cand intr-o discutie (unde erau atat fete cat si baieti la masa) baietii spuneau ca au mai fost si cu altele agatate pe hi5 facebook etc, si ca a fost usor sa nu afle prietenele respective. Si eu am zis ca daca ar fii sa ma duc la altele i-as spune si nu as sta sa ma ascund si alte alea. Si cand a venit intrebarea ca daca mie mi-ar conveni daca prietena se duce cu altii, am raspuns ca nu m-as bucura, dar nu i-as spune nu sau mai stiu eu ce. Si nu m-a judecat nimeni. Singurul rezultat din rasp meu a fost ca tipii au zis ca nu ar suporta sa stie ca prietena se duce si la altii, sau ma rog... ca vin altii la ea. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #2652 2011-02-10 21:06:20
Re: SEX ORAL 2mama in liceu nu am discutat nimic legat de sex, era tabu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2653 2011-02-10 21:26:35
Re: SEX ORAL 2Eu n-as recunoaste nimic fata de prieteni sau in orice alta situatie. De fapt, oricum nu am ce recunoaste. Dar..sunt destui care te eticheteaza drept incuiata daca nu faci, chiar si aici pe forum. Sincer ,sunt socata sa vad ca majoritatea fetelor din ziua de azi fac din placere, ceva ce faceau acum zeci de ani prostituatele! Offline #2654 2011-02-10 21:28:56
Re: SEX ORAL 2ooo nuuu nu cand imi fac unghiile si am doar o mana ( Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2655 2011-02-10 21:30:48
Re: SEX ORAL 2Doar acum zeci de ani? Oare stii de cat timp exista meseria asta pe lume? Offline #2656 2011-02-10 21:31:10
Nu, nu o faceau din placere ...o faceau si o fac pt bani! Mai grav mi se pare ca s-a ajunsi sa faci asemenea chestii din "iubire"pt partener si a evita sa se duca la altele mai "generoase"! Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-10 21:32:26) Offline #2657 2011-02-10 21:31:16
Re: SEX ORAL 2Iar incepe... peste 10 min cand dau refresh prevad ca o sa fie pg 91 What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #2658 2011-02-10 21:32:32
hehe nashhhpa nu? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2659 2011-02-10 21:34:18
Re: SEX ORAL 2alinutooooooooo, ce faci fata ? iti fu asa dor de noi? ce cauti p-aici? parca nu mai intrai... Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #2660 2011-02-10 21:36:13
Re: SEX ORAL 2las-ooo ca a venit sa ne spuna despre prostituie meserie veche de cativa zeci de ani Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|