homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-152

#2870 2011-02-27 18:01:30

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

Re: SEX ORAL 2

nu mai astepta. n'ai ce...pa si la revedere. nu merita.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#2871 2011-02-27 18:04:27

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

desi pe aici nu mai dau ca ma enervez mai mult, ma bag putin tongue

ca sa iti faci toate analizele, complete, inclusiv HIV, te costa in jur de 400 lei big_smile poate si mai mult... va da atatia bani? big_smile tu ai da?

fetelor!!! pentru d-zeu! daca tii la un om, se ajunge si la sex, de toate tipurile. daca nu tii la el, ok pa si la revedere. faza cu "nu sunt pregatita" este mai mult "nu stiu daca tin la el suficient, nu stiu daca vreau sa ma complic" este logica desigur mentalitatea, insa pana la un punct.

ca e sex oral sau sex normal, tot dracul ala e. se ia organul lui sau al ei si se freaca de ceva. de ce sexul normal trebuie sa fie mai "normal" decat sexul oral? de ce trebuie sa fii pregatita in mod suplimentar pentru oral?

il faci cand vrei, tot ce trebuie sa stii este ca la un moment dat ajungi sa il faci. o relatie fara sex nu e completa. ca nu se intampla acum, ok foarte bine. insa sa il iei pe NU in brate, sa spui ca nu vreau, sa ma lase in pace, e deja aiurea, pentru toti.

nu fac referire la voi, insa de multe ori nu inteleg cum fete virgine sau nevirgine apar cu ideea "ne-am jucat, a pus penisul langa vaginul meu dar nu am facut-o ca nu eram pregatita" pai nene, esti despuiata in fata unuia, pune mana pe tine si pui mana pe el pe cele mai intime locuri, si totusi "nu sunt pregatite"

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2872 2011-02-27 18:05:33

carmenP
Full member
Inregistrat: 2011-02-25

normal..cand te iubeste e atent la dorintele tale,nu devine egoist si sa iti spuna asta ca pe o obligativitate..si din pacate sunt atat de multi ca el

hjarta

#2873 2011-02-27 18:07:18

coraline
Addicted member

aici sunt de acord. daca devii escroc sentimental si incerci sa manipulezi omul, deja e o problema grava pe undeva

insa si in relatii normale, lungi, apar situatii de genul. cand unul vrea ceva, celalalt altceva si nici de-ai naibii nu se pun de acord si se ajunge la ultimatumuri si probleme. ori se ajunge la consens, el accepta sa mai astepte cateva luni, ori accepti tu sa ii faci acum. ori..deloc, pa si altul

LE: dupa nici 2 luni nu se poate vorbi totusi de iubire...

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-27 18:09:44)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2874 2011-02-27 18:10:13

carmenP
Full member

nu pot face ceva ce nu vreau,daca eram de mult timp impreuna,aveam o relatie stabila era altceva,as fi facut in asa fel incat sa ii fac pe plac..dar dupa 2 luni nu vad sensul..cand nu am facut nici macar normal si el viseaza la oral
da nici nu se poate discuta despre iubire,dar daca ar fi vrut ceva serios de la mine ar fi avut rabdare..

Ultima oara a fost editat de carmenP (2011-02-27 18:11:31)

hjarta

Publicitate

loading...

#2875 2011-02-27 18:12:01

coraline
Addicted member

da, dupa 2 luni nu se poate vorbi de iubire, de stabilitate, siguranta, amor nenorocit de mare. dupa 2 luni este inca tatonare teren.
ori il mai tatoneaza cateva luni pana se stabilizeaza ceva, ori nu.
acum depinde si ce varsta aveti voi...

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-27 18:12:41)

#2876 2011-02-27 18:15:18

carmenP
Full member

exact,abia ce ne cunoastem..cand ii vad asa disperati mi se ia pur si simplu,numai sexul conteaza si te ia cu tot felul de povesti gen am alergie la prezervativ..sau daca nu imi faci oral nu stau cu tine..hello dar sentimentele mai conteaza in ziua de azi? toate vin de la sine..cand exista iubire si nu numai.
Eu fac 23 de ani,el are 22

Ultima oara a fost editat de carmenP (2011-02-27 18:16:44)

hjarta

#2877 2011-02-27 18:20:34

coraline
Addicted member

partea cu sentimentele este relativa tongue noi cu totii putem foarte usor sa facem sex si fara sentimente. este doar decizia personala de a o face sau nu in unele momente.

povestile in schimb sunt de prost gust si menite sa sensibilizeze sau sa prosteasca. si sunt foarte multe care chiar pica pentru asa povesti, deci daca merge, de ce sa nu incerce?
este tanar si doritor sa experimenteze, pe de-o parte e normal. pe de alta parte tu nu vrei, de asemenea normal.

Intr-o relatie este bine sa fie amandoi de acord, ori sa o faca din prima noapte, ori dupa 2 ani.  important este ca unul din parteneri sa nu se simta frustrat sau sa aibe impresia ca a facut un comprimis prea mare

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-27 18:21:13)

#2878 2011-02-27 18:35:05

carmenP
Full member

stiu cum e si sexul fara sentimente,dar deja vreau ceva serios..si nu am cu cine.Vreau sa iau lucrurile usor,pentru mine timpul conteaza,sa am timp sa il cunosc indeajuns pe acel tip,pur si simplu lucrurile grabite mi se par aiurea.Ii auzi cu replici de genul,traieste-ti viata..pai pentru ce,pentru un moment de placere apoi sa regret toata viata...toate la timpul lor...Nu am facut si nici nu o sa fac vreun compromis..Am facut multe greseli in trecut si am avut multe de pierdut din cauza ca nu am facut ceea ce mi-am dorit.

hjarta

#2879 2011-02-27 18:38:26

coraline
Addicted member

Pai foarte bine, atunci trebuie sa iti gasesti ep cineva care gandeste ca tine smile nici o mentalitate in esenta ei nu este proasta, atata timp cat ai persoana potrivita cu care sa o imparti. Inteleg ca vrei sa fii acum intr-o relatie serioasa, in care sa nu te avanti, presupun ca vrei ceva care sa dureze mult. Asa ca este normal si logic ceea ce vrei tu.
Important este ca si cealalta jumatate a cumplului sa gandeasca ca tine. Daca vei gasi pe acel cineva, totul va parea mult mai simplu.

replicile alea sunt hilare lol si parca tipic lor tongue eu cred ca i-as rade in fata, i-as ura "adrenalina placuta" vorba lui dea (super vorba dea rotfl ) si pa big_smile gandeste-te ca pierzi timpul alaturi de el, daca el nu va vrea sa accepte opinia ta

#2880 2011-02-27 18:46:00

carmenP
Full member

Exact,am avut destule relatii pasagere,simt nevoia de ceva stabilitate..iubire..nu mai am chef de prosteli.Acum astept sa il cunosc pe tipul care se pare ca se incadreaza in tiparul meu,cu care vorbesc de vreo 8 luni pe net,telefon..insa sa vad daca ma si atrage..si daca intr-adevar este asa cum zice el.

Da si apropo de replici hilare,imi zice iubitul-de fapt a trecut la statutul de fostul,ca el se plictiseste dupa cateva luni de relatie...Zic inseamna ca tu nu te implici deloc sentimental...Aaa nu e vorba de asta,dar mi se ia repede...deci wtf?zici ca vrei o rel serioasa dar ti se ia in cateva luni de aceea persoana

Ultima oara a fost editat de carmenP (2011-02-27 18:46:42)

hjarta

#2881 2011-02-27 18:47:11

Soulshard
Banat
Site

clar pa lol

#2882 2011-02-27 18:48:51

carmenP
Full member

lol da,clar si fara remuscari.

hjarta

#2883 2011-02-27 19:06:33

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

luisjota a scris:

yoyo, prietenul tau de ce nu scrie pe forum? big_smilebig_smilebig_smile
Tot ce a scris Alinutza pe aici e fictiune (de foarte proasta calitate) si nu inteleg cum nu va dati seama tonguetonguetongue...oricum e fun rotfl
celalalt...haz lo que te salga de los cojones...(mi segunda lengua materna es espa?ol, mola, no? ) rotfl

subscriu....

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#2884 2011-02-27 19:14:27

Soulshard
Banat
Site

Alina97 a scris:

Seara fetelor. Azi am facut in sfarsit "pasul cel mare",adica i-am facut sex oral iubitului meu. Am fost impreuna toata ziua,am facut "love" si nici macar nu am realizat cand am "comis-o". A venit atat de natural,din joaca sa zic asa... Am simtit ceva sentimente de vina dar am vorbit cu el despre ce simt si m-am linistit. Partea cea mai nasoala e ca am facut cam multe greseli,am avut ceva emotii,muscat de vreo 2ori,strans prea tare cu mana,oprit fix cand nu trebuie(mi le.a sesizat el dupa...nerecunoscatorul!). In fine,poate data viitoare va fi ceva mai bine...sper!

http://plethorapress.typepad.com/photos/uncategorized/i_win.gif

#2885 2011-02-27 20:08:47

carmenP
Full member

lol Alina97 trebuia sa ii zici ca nerecunoscatorului i se ia darul

hjarta

#2886 2011-02-27 20:53:38

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

carmenP a scris:

Exact,am avut destule relatii pasagere,simt nevoia de ceva stabilitate..iubire..nu mai am chef de prosteli.Acum astept sa il cunosc pe tipul care se pare ca se incadreaza in tiparul meu,cu care vorbesc de vreo 8 luni pe net,telefon..insa sa vad daca ma si atrage..si daca intr-adevar este asa cum zice el.

Da si apropo de replici hilare,imi zice iubitul-de fapt a trecut la statutul de fostul,ca el se plictiseste dupa cateva luni de relatie...Zic inseamna ca tu nu te implici deloc sentimental...Aaa nu e vorba de asta,dar mi se ia repede...deci wtf?zici ca vrei o rel serioasa dar ti se ia in cateva luni de aceea persoana

Asta i-am zis si eu prietenei actuale si sunt cu ea de aproape 4 ani. Si daca nu ar fii fost atat de deschisa la toate propunerile mele in pat (si nu numai) sunt sigur ca m-as fii plictisit de ea ca de oricare.

Sincer eu nu inteleg de ce nu ai face sex/dragoste cu el? Daca te vrea f mult fizic o sa astepte cat e nevoie doar pt orgoliul lui si apoi se plictiseste... daca o sa ii placa si o sa se deschida si el o sa fiti impreuna in continuare si poti sa vezi daca il iubesti/te iubeste. Chestiile de genu hai sa avem sentimente mai intai dar apoi vedem ca in pat nu suntem compatibili mi se par dezastruase. Nu duc decat la frustrari si neplaceri.

@luis... vezi asta nu a fost scris in engleza big_smile

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#2887 2011-02-27 21:33:05

carmenP
Full member

aici era vb de sex oral..sex normal nu e problema...Cum sa ii fac oral dupa 2 luni,nici macar nu stiu daca o sa fie ceva serios,prostii...aiurea.Si oricum nu sunt multumita de marimea ....

hjarta

#2888 2011-02-27 21:36:53

Soulshard
Banat
Site

marimea? ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.