homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-155

#2927 2011-03-01 11:17:09

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: SEX ORAL 2

Alina97 a scris:

fluturascrys a scris:

luisjota a scris:

dar nu-mi spui...si dupa, daca te-a rasplatit bine? A fost recunoscator?big_smilebig_smilebig_smile
puss

Trebuie sa recunosc ca este prima oara in 6 ani cand am facut dragoste asa  chicot  eu care niciodata nu am chef....a fost nemaipomenit aseara  sexinpat  si vreau sa mai incerc. Oricum a fost o experienta noua pt amandoi  cool

fluturas: as vrea sa ?ncerc si eu chestia asta cu bomboane mentolate. Nu ma pot obisnui deloc cu gustul,nu-mi place...desi face dus inainte. Cum se face? Intreb ca sa nu-i provoc niste senzatii neplacute,gen zgariat cu bomboana.  va rog sa nu incepeti cu mistourile. Mersi. rodnar  roll

oricum la cat sunt de mentolate bomboanele alea  forgetit nu o sa iti mai simti nici gura forgetit

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#2928 2011-03-01 15:10:56

adriana_81_2005
New member
Inregistrat: 2011-01-24

_yohana_ a scris:

mie imi place mai mult sa mi se faca decat sa fac iar orgasmul de la oral....e absolut demential hjarta ma face sa tremur la propriu hjarta ce dor imi e....

buna...te rog explica-mi si mie cum e orgasmul asta eu nu am avut niciodata parte de asa ceva si tare mi-as dori....cum ajungi la acel punct ce iti face el ca sa reusesti ? te rog detaliaza   nustiu partydance  hopsieu

#2929 2011-03-01 15:29:09

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

hmm..sa incerc eu sa'ti explic senzatia.
pentru inceput trebuie sa fii foarte relaxata. si sa te lasi prada sentimentelor produse de partener. e foarte important sa fii cat mai comoda...ambient placut in camera atat prin lumina cat si prin miros. luati o pozitie sa fiti cat mai comozi si sa nu va treziti dupa cu un picior sau mana amortita. lasa'l sa se joace...fii atenta la fiecare miscare si senzatie care'ti creeaza. nu'ti umple capul cu fel de fel de ganduri...incearca sa fii cat mai atenta la ce'ti face. la cum se misca si cum te atinge. daca schimba ritmul ai grija sa'i spui incet pe o voce calma si tandra ce sa faca. cum sa revina la miscarea initiala. nu toti sunt experti...in timpul actiunii cand te vede excitata o sa schimbe ritmul mai mult ca sigur. e involuntar. directioneaza'l. spune'i ce sa'ti faca si cum. cand simti ca iti bate inima mai repede si e o placere mai mare spune'i sa'si continue miscarea. ajuta'l si tu cu o mana daca are nevoie si incearca sa nu'ti pierzi concentrarea. cheia e sa fii cat mai atenta la ce'ti face si ce senzatii iti produce in momentul ala. facand asta te apropii din ce in ce mai mult de climax. savureaza fiecare clipa de placere si incearca sa o intensifici singura...autosugestie...o sa ai o senzatie de caldura...cand te apropii de orgasm ritmul cardiac incepe sa se accelereze...respiratia sa se intensifice...sa simti totul mai bine...simti tremurici involuntari. muschii se contracta si incepi sa tremuri de placere. e o senzatie de neuitat...de caldura (stii senzatia cand incerci sa'ti directionezi caldura din picioare spre corp? cand stai spre exemplu cu picioarele in apa fierbinte si te relaxezi sa'ti directionezi caldura apei spre bazin...apoi spre mijloc...apoi spre piept)...te face sa strangi lucrurile in jur ca si cum ai vrea sa le distrugi...te face sa te urci pe pereti de placere.

dar. bineinteles trebuie exercitiu si rabdare. sa fii calma si relaxata.
multa bafta smile

Ultima oara a fost editat de Soulshard (2011-03-01 15:38:12)

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#2930 2011-03-01 16:19:42

fluturascrys
Hero member

soulshard meriti sa dai lectii  tummenupp

#2931 2011-03-01 16:20:41

Soulshard
Banat
Site

fluturascrys a scris:

tongue fac si eu tot ce pot. consider ca intotdeauna e loc de mai bine.

Publicitate

loading...

#2932 2011-03-01 16:22:06

fluturascrys
Hero member

Soulshard a scris:

fluturascrys a scris:

tongue fac si eu tot ce pot. consider ca intotdeauna e loc de mai bine.

eu am un prieten care mereu merge pe principiul mai rau nu exista-mai bine nu se poate  rotfl2

#2933 2011-03-01 16:25:06

carmenP
Full member
Inregistrat: 2011-02-25

soulshard e un adevarat barbat :-P

hjarta

#2934 2011-03-01 16:41:35

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

carmenP a scris:

soulshard e un adevarat barbat :-P

pacat ca e luat smile

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2935 2011-03-01 16:43:01

carmenP
Full member

eu stiu ca nu e luat

hjarta

#2936 2011-03-01 16:49:12

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

carmenP a scris:

eu stiu ca nu e luat

crede-ma ca e lol

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2937 2011-03-01 16:51:10

carmenP
Full member

Emm a scris:

carmenP a scris:

eu stiu ca nu e luat

crede-ma ca e lol

rotfl2 haha si vrei sa te cred pe tine,cand eu il cunosc si stiu ca nu m-a mintit  rotfl2  box nu mai umbla cu minciunica dance

Ultima oara a fost editat de carmenP (2011-03-01 16:52:36)

hjarta

#2938 2011-03-01 16:53:46

YourLove
Full member
Inregistrat: 2008-09-15

ss...lamureste fetele pe aici  rotfl   cascat

#2939 2011-03-01 16:54:26

carmenP
Full member

Emm a scris:

carmenP a scris:

Emm a scris:

crede-ma ca e lol

rotfl2 haha si vrei sa te cred pe tine,cand eu il cunosc si stiu ca nu m-a mintit  rotfl2  box nu mai umbla cu minciunica dance

carmen, ss e cu mine de 3 luni (facem pe 5 martie). wink intreaba-l mai bine. ne-am cam ciondanit zilele astea si am avut o discutie cu el... dar tot al meu e. il iubesc si ma iubeste smile

visezi fetita,el a zis clar ca nu are iubita asa ca  rotfl2

hjarta

#2940 2011-03-01 17:12:12

Soulshard
Banat
Site

treaba sta in felul urmator. vad ca s'a degenerat si s'a ajuns la altceva. imi pare rau de placerile cauzate.
da...au fost ceva conversatii...a fost ceva intre mine si ea la un nivel mai mare...se putea mai mult. zic se putea pentru ca din partea mea a existat vointa. dar joaca si minciuna si "testele" nu'si au loc la mine. mai mult nu se poate din mai multe puncte de vedere pe care le tin doar pentru mine. cum ma declar? cum ma consider? in niciun caz perfect. in niciun caz un nesimtit care se joaca cu omul. in viata mea nu mi'a placut sa fiu bagat in aceasi oala cu toti nesimtitii si sa fiu mai special cu propriile conceptii. imi pare rau ca s'a ajuns la asa ceva in public unde nu intereseaza pe nimeni. spun aici ca sa nu mai existe fel de fel de discutii. nu e frumos deloc din partea mea ce s'a intamplat...la ce s'a ajuns...si la ce s'au gandit unele persoane. nu'mi place grandomania si faima si lauda de sine. nu's arogant si egoist. sper sa nu va faceti o impresie gresita despre mine. cum spuneam acum cateva luni de zile. NU caut sa agat sa farmec sa cuceresc pe aici. sa sensibilizez lumea si sa influentez cu ceva pe cineva. tot ce am cautat au fost niste discutii si conversatii decente. ca se mai ajunge la chestii de genul e altceva. dar niciodata in nici cele mai adanci ganduri sa nu credeti ca urmaresc ceva dubios. pentru ca urasc pana la radacina comportamentul de genul...la fel cum urasc tiganii si manelele.(i know...tot ce e posibil sa'mi primesc un ban sau un warn. cunosc regulamentul).

scurt pe doi.
nu's cu nimeni.

#2941 2011-03-01 17:16:02

carmenP
Full member

Soulshard a scris:

treaba sta in felul urmator. vad ca s'a degenerat si s'a ajuns la altceva. imi pare rau de placerile cauzate.
da...au fost ceva conversatii...a fost ceva intre mine si ea la un nivel mai mare...se putea mai mult. zic se putea pentru ca din partea mea a existat vointa. dar joaca si minciuna si "testele" nu'si au loc la mine. mai mult nu se poate din mai multe puncte de vedere pe care le tin doar pentru mine. cum ma declar? cum ma consider? in niciun caz perfect. in niciun caz un nesimtit care se joaca cu omul. in viata mea nu mi'a placut sa fiu bagat in aceasi oala cu toti nesimtitii si sa fiu mai special cu propriile conceptii. imi pare rau ca s'a ajuns la asa ceva in public unde nu intereseaza pe nimeni. spun aici ca sa nu mai existe fel de fel de discutii. nu e frumos deloc din partea mea ce s'a intamplat...la ce s'a ajuns...si la ce s'au gandit unele persoane. nu'mi place grandomania si faima si lauda de sine. nu's arogant si egoist. sper sa nu va faceti o impresie gresita despre mine. cum spuneam acum cateva luni de zile. NU caut sa agat sa farmec sa cuceresc pe aici. sa sensibilizez lumea si sa influentez cu ceva pe cineva. tot ce am cautat au fost niste discutii si conversatii decente. ca se mai ajunge la chestii de genul e altceva. dar niciodata in nici cele mai adanci ganduri sa nu credeti ca urmaresc ceva dubios. pentru ca urasc pana la radacina comportamentul de genul...la fel cum urasc tiganii si manelele.(i know...tot ce e posibil sa'mi primesc un ban sau un warn. cunosc regulamentul).

scurt pe doi.
nu's cu nimeni.

scurt pe doi ai mintit! forgetit

hjarta

#2942 2011-03-01 17:21:46

fluturascrys
Hero member

sigur alina 97 nu este carmenP?  cesafac

#2943 2011-03-01 17:23:25

carmenP
Full member

fluturascrys a scris:

sigur fluturash smile

hjarta

#2944 2011-03-01 17:24:43

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

fluturascrys a scris:

alina97 e troll. carmenP o fi diana_24 forgetit

#2945 2011-03-01 17:25:22

carmenP
Full member

bai ia terminati cu astfel de aluzii

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.