homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-19

#343 2009-08-12 11:28:24

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

Re: SEX ORAL 2

nus eu de 2 ori lam lasat sasi dea drumu in gura si avea gust amar si nu suport sai fac mereu

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#344 2009-08-12 11:35:51

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

d3vildelia a scris:

lady u poti tot tp sa supotri gustul spermei??

da

iar Siminica, daca pui atitudinea asta negativista inainte sa incerci macar, o sa fie dezastruos pentru amandoi; si daca ai citi si tu din urma, ai vedea sfaturi peste sfaturi, de la tehnici de deep pana la incurajari la tot pasul

#345 2009-08-12 11:37:46

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

felicitari lady eu nu pot tot timpul sa ii suport sperma in gura big_smile

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#346 2009-08-12 11:42:56

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

siminica a scris:

april sunset a scris:

aseara l-am terminat numai din oral applause sunt tare mandra de mine lol cam de un an am inceput sa practicam sexul oral, dar niciodata n-am reusit sa o duc la capat numai cu gura, trebuia sa mai iau o pauza ca oboseam, mai faceam si cu mana, dar ieri am fost in forma big_smile e adevarat ca dupa cateva minute simteam ca mi se desprinde maxilarul, dar nu m-am lasat, i-am facut pana s-a terminat big_smile avea asa o mutrita dulce apoi, imi venea sa-l mananc cu totu hjarta

am inteles ca dupa practica multa se poate ajunge si aici. dar intrebarea mea  cea mare este: cand termina, unde termina? ca la mine in gura in nici un caz! daca e asa, chiar nu ma apuc de sex oral!

o singura data s-a terminat la mine in gura si asta pt ca asa am vrut eu, m-a intrebat de multe ori daca sunt sigura si i-am spus ca vreau sa incerc, sa vad cum e. deci m-am apucat eu de treaba pana s-a terminat. recunosc ca a fost o senzatie nu tocmai frumoasa, mi-a venit sa vomit in secunda 2, dar am fugit repede la baie si am scos afara "copiii" lui, cum zice el chicot a apreciat foarte mult ca am incercat, nu-mi mai dadea drumu din brate, cred ca mi-a spus de vreo 100 de ori ca ma iubeste dupa faza aia. n-am mai incercat de atunci si nici nu cred ca voi mai putea incerca vreodata. deci de fiecare data cand ajungem sa-i fac stie "regula" pe care am stabilit-o amandoi si anume sa o scoata cu cateva secunde inainte sa termine smile

bebe V., soarele si luna

#347 2009-08-12 11:49:50

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

da nici nu trebuie să ?nghiţiţi. eu se ?nt?mplă să ?i fac poate şi de 2 ori oral pe zi, şi poate seara mi se taie să mai inghit, poate am şi m?ncat ?nainte ceva, şi-l las să se termine frumos la mine ?n gură, iar apoi mă duc la baie şi scuip.
mare scofală
am impresia că unele nu faceţi oral numa de aia că sunteţi speriate ca doamne ce o să faceţi cu sperma aia şi că de la chestia asta totul ?n sine devine sc?rbos. eu ?n prima săpt. c?nd făceam, c?nd se termina, lăsa sperma să dea pe el pe burtică. apoi m-am g?ndit la săracul că de fiecare după trebe să meargă să se bage la duş, deşi poate chiar ?nainte a făcut. şi i-am zis: ?ncă nu mă simt ?n stare, da fă tu ceva! şi data urm. mi-a ţinut capu acolo cu m?inile şi s-a terminat a mine ?n gură şi-am ?nghiţit. şi n-am vomi şi nu mi-a fost rău, nici n-am murit.
da v-aţi băgat voi ?n cap şi alţii că e naşpa, ?nainte să ?ncercaţi

Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-08-12 11:50:56)

Goodnight moon

Publicitate

loading...

#348 2009-08-12 11:55:40

april sunset
Insomniac member

eu n-am reusit nici s-o tin in gura, daramite s-o inghit cum vroiam de fapt sad inca nu descoperisem forumul cand m-am apucat de oral, deci n-am citit fazele cu greata si voma si mai stiu eu ce de aici lol nici nu m-am gandit ca ar putea avea nu stiu ce gust sau ca mi-ar putea veni greata...pur si simplu nu mi-a placut, dar am satisfactia ca am incercat, ca a fost ideea mea, initiativa mea si am pus-o in practica chiar daca finalul nu a fost cel dorit

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-08-12 11:56:23)

bebe V., soarele si luna

#349 2009-08-12 12:01:27

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

nu e neaparat atitudine negativista, ladypink, dar eu sunt mai scarboasa de felul meu. si el rade de mine pe tema asta si de aceea are rabdare. numai gandul la sperma imi intoarce stomacul pe dos! pe sani, in maini, pe jos e ok. dar in gura...? nu cred sa pot fara sa imi fie rau. oi fi absurda, dar asta sunt eu!

#350 2009-08-12 12:07:07

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

Finesse a scris:

mare scofală
am impresia că unele nu faceţi oral numa de aia că sunteţi speriate ca doamne ce o să faceţi cu sperma aia şi că de la chestia asta totul ?n sine devine sc?rbos.

mai mai este o frica.daca isi da drumu in gura si iti vine sa vomiti??atunci in fata lui..nush in ce fel ar fi romantic,sexxy etc dupa o faza de genu

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#351 2009-08-12 12:12:21

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

nici eu nu am inghitit sau s-o faca in gura mea... mi se pare gretzos... nuj...
nici eu nu vreau, dupa ce ma simt bine , sa ma duc sa dau la peste tongue
mai bine isi da el drumu` in alta parte decat in gura tongue
mai ales ca el si fumeaza si presupun ca are un gust amar...

#352 2009-08-12 12:13:04

april sunset
Insomniac member

florentina irina a scris:

Finesse a scris:

mare scofală
am impresia că unele nu faceţi oral numa de aia că sunteţi speriate ca doamne ce o să faceţi cu sperma aia şi că de la chestia asta totul ?n sine devine sc?rbos.

mai mai este o frica.daca isi da drumu in gura si iti vine sa vomiti??atunci in fata lui..nush in ce fel ar fi romantic,sexxy etc dupa o faza de genu

eu asa am patit si nu a fost deloc romantic lol dar cu toate ca mai aveam cateva secunde si boram pe el daca nu ar fi fost baia atat de aproape, el a apreciat enorm ca am incercat si pot spune ca a fost extrem de romantic si bland si tandru si dulce si tot ce vreti voi, cu toate ca era sa ii arat tot ce mancasem pe ziua aceea lol

bebe V., soarele si luna

#353 2009-08-12 12:15:42

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

depinde de la baiat la baiat cum e cu reactiile in asemenea situatii..am citit pana acum subiectu sex oral!! ala care e inchis.foarte tare ce scrie pe acolo  cool

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#354 2009-08-12 12:17:36

kat_utza
Sr. member

april sunset a scris:

florentina irina a scris:

Finesse a scris:

mare scofală

eu asa am patit si nu a fost deloc romantic lol dar cu toate ca mai aveam cateva secunde si boram pe el daca nu ar fi fost baia atat de aproape, el a apreciat enorm ca am incercat si pot spune ca a fost extrem de romantic si bland si tandru si dulce si tot ce vreti voi, cu toate ca era sa ii arat tot ce mancasem pe ziua aceea lol

rotfl rotfl rotfl rotfl

#355 2009-08-12 12:54:14

Finesse
Banat

acuma o să ?nţeleagă şi el. na, poate o să renunţe la ideea de a se termina la tine ?n gură şi ai scăpat. şi mie uneori ?mi vine ?napoi, dar numai atunci c?nd mă g?ndesc că poate ?mi vine (nah, se mai ?nt?mplă să nu am nici eu chef, dar c?nd vine cu ea la mine nu-i pot rezista lol )
şi al meu fumează mult şi e ok. nu ştiu dacă e amară din cauza fumatului, sau aşa e gustul spermei. ştiu doar că nu e bună c?nd măn?ncă ft. condimentat sau acid (gen ardei sau zacuscă), dar asta este. cine vă opreşte să vă puneţi un pahar de nectar dulce l?ngă?

Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-08-12 12:55:00)

Goodnight moon

#356 2009-08-12 12:57:03

kat_utza
Sr. member

fiecare cu gusturile sale rotfl2 rotfl

#357 2009-08-12 12:59:31

Finesse
Banat

amu dacă ţie ?ţi place condimentat... lol

Goodnight moon

#358 2009-08-12 13:01:55

kat_utza
Sr. member

nuuu! eu n-am incercat.. deci nuu nu!

#359 2009-08-12 13:06:14

Finesse
Banat

m?ncarea katutza lol

Goodnight moon

#360 2009-08-12 13:09:13

kat_utza
Sr. member

da !! mancarea e condimentata.. logic! rotfl2
dar nu a facut niciodata in gura mea... si nici nu cred ca l-as lasa ca ma tem de gust.. si de voma si numa` cat ma gandeasc... nuuu!!!

#361 2009-08-12 13:50:50

Finesse
Banat

Dap. ii cocktail mic, shot mai degraba. Da ii ft. yumy drool

Goodnight moon

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.